reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Hej u mnie nocka ciezka,maly poplakiwal w nocy i budzil sie czesto... wiec w ciagu dnia bede sie relaksowac i odpoczywac,a jak maly pojdzie spac to sama tez sie na troszke poloze :rolleyes2:

milego dzionka

Ja się melduję z kciukami za bunny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziś wielki dzień pierwsza z nas ma wizytę:tak:
Bunny- ja nie umiem robić flaków niestety nie pomogę.
ja dziś umieram przez @ i wczoraj się poryczałam z tego wszystkiego bo mi M powiedział ,że jak będę jadła późnym wieczorem to mi w boczki pójdzie ,a ja byłam taka głodna i chciałam tylko gorący kubeczek wypić i przez to napięcie razem z @ to się rozryczałam ,że uważa ,że jestem gruba:zawstydzona/y:, ale za to jak mnie pocieszał mmmm ;-) mógłby częściej tak się starać.

Dziewczyny ja na jakiś czas znikam. Sprawy się trochę skomplikowały i musimy wszystko powyjaśniać bo inaczej nie da rady. Trzymajcie kciuki by wszystko się ułożyło i byśmy się jeszcze spotkały na tym topiku.

Pozdrawiam Was ciepło i trzymam mocno kciuki za wasze starania i upragnione II

Zonqa- będziemy czekały wróć do nas:tak:
a ja podszykowałam zupkę i czekam na M , usiadłam do tego forum dziś i odkleić się nie mogę:-)

reklama
Dziekuje za kciuki i pamięć. Jest wszystko dobrze pecherzyk odpowiada wielkością 6 tygodniowi więc tak jak powinnien. Dostałam lutke. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Nawet sobie nie wyobrażacie jaką jestem szczęśliwa

Do góry