reklama
K
Kinga85
Gość
dokładnie edytka prawdziwy babyBOOM niech się uda wszystkim!
dobranoc
;>
dobranoc
;>
K
Kinga85
Gość
Hej dziewczynki co u was??? meldować się jak tylko bedziecie mogły
ja pozdrawiam
i zaraz lece do pracy
Miłego! ;-)
ja pozdrawiam
i zaraz lece do pracy
Miłego! ;-)
K
kobietka22
Gość
Ja się melduję z kciukami za bunny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziś wielki dzień pierwsza z nas ma wizytę
Bunny- ja nie umiem robić flaków niestety nie pomogę.
ja dziś umieram przez @ i wczoraj się poryczałam z tego wszystkiego bo mi M powiedział ,że jak będę jadła późnym wieczorem to mi w boczki pójdzie ,a ja byłam taka głodna i chciałam tylko gorący kubeczek wypić i przez to napięcie razem z @ to się rozryczałam ,że uważa ,że jestem gruba, ale za to jak mnie pocieszał mmmm ;-) mógłby częściej tak się starać.
dziś wielki dzień pierwsza z nas ma wizytę
Bunny- ja nie umiem robić flaków niestety nie pomogę.
ja dziś umieram przez @ i wczoraj się poryczałam z tego wszystkiego bo mi M powiedział ,że jak będę jadła późnym wieczorem to mi w boczki pójdzie ,a ja byłam taka głodna i chciałam tylko gorący kubeczek wypić i przez to napięcie razem z @ to się rozryczałam ,że uważa ,że jestem gruba, ale za to jak mnie pocieszał mmmm ;-) mógłby częściej tak się starać.
zonqa
Szał, dziki szał...
Dziewczyny ja na jakiś czas znikam. Sprawy się trochę skomplikowały i musimy wszystko powyjaśniać bo inaczej nie da rady. Trzymajcie kciuki by wszystko się ułożyło i byśmy się jeszcze spotkały na tym topiku.
Pozdrawiam Was ciepło i trzymam mocno kciuki za wasze starania i upragnione II
Pozdrawiam Was ciepło i trzymam mocno kciuki za wasze starania i upragnione II
K
kobietka22
Gość
Zonqa- będziemy czekały wróć do nas
a ja podszykowałam zupkę i czekam na M , usiadłam do tego forum dziś i odkleić się nie mogę:-)
a ja podszykowałam zupkę i czekam na M , usiadłam do tego forum dziś i odkleić się nie mogę:-)
reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dziekuje za kciuki i pamięć. Jest wszystko dobrze pecherzyk odpowiada wielkością 6 tygodniowi więc tak jak powinnien. Dostałam lutke. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Nawet sobie nie wyobrażacie jaką jestem szczęśliwa