reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

fatalny dzień :/// ryczałam z nerwów.
to przez paskudną @:crazy:
i jeszcze na to wszystko miałam full pracy dziś i nic mi nie szło tak jak powinno :(
mam dosyc ale jeszcze robota w domu czeka.. może wieczorem zajrze jak dotrwam wogóle.
Zakupy nieudane ale w necie kupiłam to co chciałam (dobre i to)
fak jestem wypompowana mówię wam.....

u was dzieci niejadki w mój kocha jeść. Filip waży obecnie 28kg i ma 120cm. chłopisko moje kochane. nikt mu nie podskoczy:cool2::rolleyes:

miłego wieczorku for all!

reklama
Kinga widze ze przechodzisz napiecie @ ...ja to dzisiaj dostalam w koncu...bo juz myslalam ze do czasu scanu nie przyjdzie,teraz pozostalo czekac czy do 10-tego sie skonczy ;-)
O kochana to ladna wage Twoj synusmoj osmiolatek chyba tyle nie wazy :-p

wiesz każde dziecko jest inne:) to zależy od genów. Filip widzisz waży ile waży ale ma 120cm wzrostu i w grupie jest jednym z wyższych dzieci.. kolega Filipa waży 113kg i ma tylko 110cm a ma 6lat widzisz. Mój siostrzeniec ma skończone 8 lat i jest tylko o pół głowy wyższy od Filipa a waży 23kg... różne są dzieci :tak: u nas od strony meża wszyscy są wysocy i generalnie duzi :rofl2:
Poza tym nasz syn jest pod stałą opieką endokrynologa-leczymy niedoczynność tarczycy od kąd skończył 3 lata. Jest poprawa z miesiąca na miesiąc co mnie cieszy bardzo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga Twój syn to już kawaler, w dodatku przystojny;-) Fundusz weselny juz założyłaś?;-) Kuba też ma niedoczynność tarczycy, leczymy się od ponad roku.
Dziewczyny ja to chyba mam napięcie przed @, w trakcie @ i po @:laugh2:

Proszę o trzymanie kciuków za nas jutro !

Oj ciężki jutro szykuje sie dzień

Kobieta umiesz robić flaki? Mojemu sie ich chce a ja nigdy nie robiłam. Jak masz czas to napisz mi dokładnie jak sie je robi. Dziękuję

Kinga ślicznego masz synka

Diablica wracaj szybko bo ja tu tęsknić zaczynam :-):p

Kinga masz racje to wszystko jest uwarunkowane genetycznie,moj pierwszy maz do wysokich nie nalezal ;-)
Napisze jeszcze raz ...masz malego przystojniaczka :-)

Bunny kciuki zaciskamy &&& tylko daj jutro znac jak juz bedziesz po ...;-)

bunny do ginka idziesz tak????? aaaa :-) daj znać koniecznie! :))))
edytko miło mi :)
teraz marzy mi się córeczka ale co ma być to będzie aby zdrowe... :tak:

Kinia mi coreczka tez sie marzy ale czy sie uda ??? hmmtego nie wiem ale jak bedzie synek to bede najszczesliwsza mama na swiecie ze dane mi bylo miec taka gromadke ;-) no a zdrowie jest najwazniejsze :tak:

reklama
Kinia mi coreczka tez sie marzy ale czy sie uda ??? hmmtego nie wiem ale jak bedzie synek to bede najszczesliwsza mama na swiecie ze dane mi bylo miec taka gromadke ;-) no a zdrowie jest najwazniejsze :tak:
no Ty to już faktycznie gromadkę masz a jak dojdzie jeszcze jedna dzidzia to pełna chata! jak z filmu :-) fajnie tak.. U mnie to nierealne tyle dzieci mieć.. ale o dwójce zawsze marzyłam i nie poddam się do puki nie zajdę w ciaże kolejny raz :happy: musi sie udać w końcu.. jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona na ten rok.

Do góry