reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Magdzik - strasznie smutne to co piszesz :-( Po pierwsze nie wracałabym juz tam nigdy (tak na prawdę nigdy nie wiadomo co osoba pod wpływem alkoholu może innym zrobić, zwłaszcza jak w grę wchodzi malutkie dziecko..) - na psychice i Twojej i Synka to chcąc nie chcąc się odbija. A takie roczne dziecko na prawdę potrzebuje poczucia bezpieczeństwa.. Nie możesz zostać u swojej Mamy?

Kasia, Jordgubbe - witajcie :-)

Bunny - na zamknietym staraczek 2012 gdzieśtam pisałam, jakos tak nie bardzo lubię tego typu szczególy pisać w otwartych pokojach - no chyba że i my sobie tu taki zamkniety stworzymy to ok ;-) Jak by dalej było dla Ciebie niejasne kim jestem z zawodu (bo o zawodzie to pisałam tam dawno dawno temu) to pytaj na zamknietym :-D

reklama
dziewczyny dziękuję wam bardzo za słowa otuchy dziś też śpimy u mojej mamy ale już jutro będę wiedziała czy dostanę mieszkanie z gminy więc proszę was trzymajcie kciuki!!:-)

DZiewczyny bardzo wam dziękuję za trzymanie kciuków wszystko się udało!! i jak dobrze pójdzie to już nie długo będziemy na swoim!! :-):-)
a tak poza tym mój niunio nabił sobie mega siniaka na policzku wpadł buzią prosto na drewniene krzesło a teraz chodzi i smęci zaraz zabieramy się za obiadek tak więc jeszcze raz bardzo wam dziękuję i lecę bo Kacpi mi w klawiaturę wali;-)

Bunny tak zazwyczaj bywa na zakupach....a jeszcze jak kupujesz coś dla dziecka to :szok:ile to wszystko kosztuje...no i główka boli.

Ja też mykam robić jakąś kolacje bo nie długo mężul wróci a że żadko bywa w domu to trza coś dobrego upichcić :tak:

reklama
Do góry