reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

witam nową przyszla mamuskę :)

Magdzik my zużywamy ok 3 paczek miesięcznie. mlody mi jescze nie rozumie nocnika , poczekam az bedzie troche rozumniejszy to zaczniemy nauke intensywnie. wyjasnilo sie cos z tym mendulkiem ?

Phoenix kim TY jestes z zawodu ???

reklama
witam was
dawno nie pisałam.. ale to się zmieni na pewno. musze jeszcze kilka spraw pozałatwiać i bede może wolniejsza.

puki co to czekam też na @ bo dziś u mnie juz 40d.c. i nie wiem o co kaman:confused::sorry2: nie planowałam teraz dzidzi.

Hej dziewczyny muszę się wygadać komuś bo za chwilę zwariuje:-( otóż moi teściowie wpadli w cug alkoholowy i non stop są awantury jak zawsze wszystko skupiało się na P. tak teraz to ja jestem ta najgorsza chociaż P. też się obrywa ale teraz skupia się to na mnie ciągle słyszę że jestem ku**ą że mam wypier*** a jeszcze małż pracuję na noce i jestem z tym wszytskim sama:-( wczoraj nie wytrzymałam i wezwałam policję ale oni mi powiedzieli że nic nie mogą zrobić:szok: a awantura się dopiero zaczeła jak policja wyszła wtedy spakowałam siebie i małego i o 12 w nocy poszłam do mamy (dobrze że to tylko 2 bloki dalej) dziś chciałam założyć niebieską kartę a dzielnicowy mi powiedział że nie ma tam przemocy fizycznej i to nam się nie opłaca bo i tak nam w niczym nie pomoże zresztą robie to tylko dlatego żeby dostać mieszkanie z gminy :szok::szok: jedynie co załatwiłam to że dzielnicowy przyjdzie się zorientować jak sytuacja wygląda a ja nie mam już siły jeszcze jak P jest w domu to jakoś się trzymam ale jak jestem sama jest masakra młody wczoraj był tak przerażony że jak o 12 przyszłam do mamy to dopiero przed 3 usnął a ja nie mogłam nawet do łazienki iśc bo tak kurczowo się mnie trzymał i krzyczał że nie dało rady już nie mam pojęcia co robić :-:)-:)-(
przepraszam że tak wam truję ale psychicznie się wykańczam:-(

Magdzik bardzo Tobie wspolczuje bo wiem co to sa awantury po pijaku tez swoje przeszłam z tesciem i jego konkubina :( tylko ze my z M stracilismy wszystko całe nasze mieszkanie i wyposazenie :( straszne były awantury i iblizanie grozenie z ich strony !wkoncu nie wytrzymalismy tzn ja nie dałam rady a widziałam jak moj M to ciezko znosi i wyprowadzilismy sie do moich rodzicow !Nic kochana nie poradzisz skoro mieszkasz u nich musisz jakos to wytrzymac i chronic synka bo z tego co piszesz nie mozesz sie wyprowadzic bo czekasz na mieszkanie z gminy tak?

Magdzik wspolczuje , musisz byc dzielna dla synka i na razie unikac rozmow z nimi by nie zaoszczac awantur i psuc sobie nerwow. nie ma szans na przeprowadzanie sie do Twojej mamy??? na gminne mieszkanie to sobie poczekacie niestety.

Magdzik bardzo mi przykro..:( nie wyobrażam sobie nawet jak musi Ci być ciężko.
Mam nadzieję,że wszystko się jakoś rozwiąże i że nie będziesz już nigdy musiała wysłuchiwać takich słow pod Twoim adresem.
Trzymaj się ciepło i życzę Ci duuużo cierpliwości.Będzie dobrze:*

reklama
Witam:)
Ja też byłam w staraczkach 2012 ale zmieniliśmy plany, gdyż moja siostra dowiedziała się, ze będzie miała bliźniaki.... stwierdziliśmy, ze poczekamy ... teraz mają 2 miesiące;-) a my myślimy starać się tak w połowie 2012 r.
Mam córcię, która w styczniu kończy 3 lata, wiec myślę, ze to najlepszy moment na 2 dzidziusia. Tak 4,5 roku różnicy moze więcej, bo nie wiadomo kiedy się uda;-);-)
Teraz chciałabym małego facecika... marzy mi się. Ale wiadomo, zdrowie najważniejsze! martwię się czy za 2 razem też bedzie ok i w ciąży i z dzieckiem...ale to chyba każdy ma takie myśli:tak:Trzeba myśleć pozytywnie:tak:

Do góry