reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Bunny mnie zakupy czekają w czwartek i nawet nie chcę mi się o nich myśleć bo nic się w sumie nie kupi a pieniędzy ubyje że hoho:wściekła/y:
Diablica mam podobne odczucia też jak bym mogła to już dawno byśmy starali się o rodzeństwo dla Kacperka ale niestety sytuacja mieszkaniowa mnie wstrzymuję ale może to dobrze przynajmniej za nim druga dzidzia przyjdzie na świat będę miała pewność że zapewniłam jej bezpieczne warunki czego niestety nie udało mi się przy synusiu :zawstydzona/y::-(
Moje dziecię przeszło dzisiaj samego siebie od rana do wieczora (usnął 30 min temu) był ryk jak by go ze skóry obdzierali i za cholerę nie widziałam co mu jest ale na szczęście szogun już śpi i ja też zaraz mykam spać bo mnie wykończył niedługo mój małż ma urodzinki i chcę mu zrobić imprezę niespodziankę w klubie jutro muszę podzwonić i się zorientować jak to mniej więcej cenowo wypada
kurde młody się obudził:wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny :)!
Magdziek czyli wszystko sie udało :)nie matego złego co na dobre nie wyjdzie hihih !

Wiecie co ja tez z dnia na dzien mysle intensywniej o dziecku bo tak bardzo chciałabym juz miec w brzuszku mała fasoleczke <ale niestety musze poczekac do przyszłego roku i to pewnie ,az do czerwca :(Najpierw musze miec stabilna sytuacje mieszkaniowa tnz musimy zaczac budowe i na rozwiazanie musimy juz zamieszkac na swoim :)

Bunny ja wczoraj tez byłam niby na małych zakupach i wydałam troszke wiecej niz myslałam ale czego sie nie robi dla swoich pociech :)

Jordgubbe w 2 razniej wiec moze wytrzymamy :-) a wogole mi sie marzy bardzo dziewczynka i wedługto kalendarza chinskiego musiałabym sie starac zeby miec dziewczynke w styczniu ,marcu , pozniej maj i czerwiec a mi najbardziej odpowiada czerwiec poniewaz bede juz z budowa duzo do przodu :) no i jak nie wyjdzie w marcu to pozostaje mi starac sie na dziewczynke jeszcze w listopadzie hehe ale to za długo :) A chce podziałac według tego kalendarza bo moim 3 kolezanka to sie sprawdziło :)

Diablica rozumiem Cie doskonale . teraz mam dni plodne i z mezem nawet nic nie robimy bo wiem ze ani on ani ja checi do zabezpieczania sie nie mamy . ciezko strasznie bo chec posiadania dzidzi jest taka duza ale strach jeszcze wiekszy:-(

dziewczyny jesli nie lubicie zakupow to ja je chetnie za Was zrobie. jestem uzalezniona od BB i zakupow.:-p:-p:-p mi dla mlodego zostaly mi do kupienia tylko kozaczki . a wczoraj kupilam mu bluzeczke "kawaler do wziecia " ale jak juz pisalam na "mamuskach 2012" tak latwo sie mnie mlody nie pozbedzie :-p

dziewczyny damy rade i wytrzymamy do tego maja i bedziemy mamuskami 2013 . damy rade i ten rok bedzie bardzo szczesliwy. sama jestem nie cierpliwa ale na bobo warto czekac:tak:

a co do wrozb robilyscie sobie wrozbe z obraczek???

reklama
Teraz mam synka Olafa i chciałabym miec parkę , ale coz jezeli sie nie uda to nie bede rozpaczac.:-)ważne zeby dzidzia urodziła sie zdrowa :-)!
Bunny86 nie robiłam tej wrozby ale cos słyszałam ze niby tez jest wiarygodna a jak sie ja robi ?moze napisz jak wiesz

Do góry