reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko nie martw się te zasady Ciebie nie dotyczą
A o Co konkretnie chodzi ????
Jesli udzielam sie na tym forum to chyba i mnie to dotyczy...no nic poczekam do stycznia na zaproszenie do watku zamknietego w koncu to tylko pare dni co nie ...
Jord milej i spokojnej nocki papa
Ostatnia edycja:
diablica3010
mama na cały etat
edyto nie ma sprawy jak tylko przejdziesz REKRUTACJĘ w naszym PRZEDSZKOLU będziesz mogła się z nami bawić
Kamea
Fanka BB :)
Cześć kobitki.
Ale "napłodziłyście" postów;-)
K. ostatnio zaśpiewał mi, że skończy ten pokój na Sylwestra, ale "lekko" się zdenerwowałam, powiedziałam, że nie przyjmuje tego do wiadomości i, że chce na święta w końcu mieć porządek a nie nieustanny bałagan. Teraz K. spina się jak może, żeby skończyć. Jeżeli nic się nie posypie to zdąrzy. Remont był taki konkretny, zamurowanie dodatkowego okna, obniżenie i ocieplenie sufitu, nowa elektryka itp. Narazie Kuba będzie miał tam tylko komode, stoliczek i jak zdązre kupić to będę półki na książeczki. Łózka jeszcze nie wstawiamy bo itak nie będzie sam jeszcze spał. Na wiosne/lato chcemy mu kupić takie konkretne mebelki.
diablica my staranka planujemy na czerwiec
wisienko dziękuje za przepis, już nie mogę się doczekać:-)
dziewczyny a co myślicie o planowaniu płci? Uważacie, że jest to możliwe? jest tyle teorii w tym temacie, a mnie marzy się teraz córeczka;-)
Ale "napłodziłyście" postów;-)
K. ostatnio zaśpiewał mi, że skończy ten pokój na Sylwestra, ale "lekko" się zdenerwowałam, powiedziałam, że nie przyjmuje tego do wiadomości i, że chce na święta w końcu mieć porządek a nie nieustanny bałagan. Teraz K. spina się jak może, żeby skończyć. Jeżeli nic się nie posypie to zdąrzy. Remont był taki konkretny, zamurowanie dodatkowego okna, obniżenie i ocieplenie sufitu, nowa elektryka itp. Narazie Kuba będzie miał tam tylko komode, stoliczek i jak zdązre kupić to będę półki na książeczki. Łózka jeszcze nie wstawiamy bo itak nie będzie sam jeszcze spał. Na wiosne/lato chcemy mu kupić takie konkretne mebelki.
diablica my staranka planujemy na czerwiec
wisienko dziękuje za przepis, już nie mogę się doczekać:-)
dziewczyny a co myślicie o planowaniu płci? Uważacie, że jest to możliwe? jest tyle teorii w tym temacie, a mnie marzy się teraz córeczka;-)
diablica3010
mama na cały etat
ja nie wiem czy to możliwe kamea....można próbować ale chyba tylko wtedy jeśli masz owulację jak w zegarku bo na chłopaka to w ten sam dzień trzeba sie starać no nie? no chyba żeby testów używać owulacyjnych i kombinować.
eeee to taki konkretny remoncik....my też będziemy córce robili pokój. już kupiłam farbę elektryka prawie skończona ale czasu nie ma a żę to pokój u góry to mi nie przeszkadza bo młoda i tak narazie tam nie będzie przebywać także myślę że mamy jeszcze conajmniej rok.....no ja też chcę jej kupić mebelki i takie organizery na zabawki. największa frajda chyba dla mnie będzie hehehe
eeee to taki konkretny remoncik....my też będziemy córce robili pokój. już kupiłam farbę elektryka prawie skończona ale czasu nie ma a żę to pokój u góry to mi nie przeszkadza bo młoda i tak narazie tam nie będzie przebywać także myślę że mamy jeszcze conajmniej rok.....no ja też chcę jej kupić mebelki i takie organizery na zabawki. największa frajda chyba dla mnie będzie hehehe
Karola1917
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny wrociłam po weekendzie bo tak jak duzo wczesniej pisałamw wekendy ni zagladam tu!Mam wtedy mase roboty w domku no i spedzam ten czas z synkiem i męzem jak ma wolny jeden dzien No a ten weekend to był bardzo pracowity wysprzatałam z mamuska cały domek kupilismy nowe firanki zrobiłam juz czesciowo zakupy na swięta no i dokupiłam prezencik dla młodego ,ale on bedzie od dziadków!Teraz czeka mnie powoli szykowanie jedzonka na swieta!Aha miałam Wam pisac dostałam super przepis na karpia jezeli ktos lubi dam przepis
Diablica tak sie ciesze ze kednak obeszło sie bez 2 kreseczek no bo przeciez masz znami zaczac testowanie pozytywneNo a poza tym wesele sie zbliza pełna para
Jord zdroweczka dla łucji ,dobrze ze leki zaczeły juz działac i wiem co czułas czujesz bo sama lezałam z Olafkiem jak miał 8 miesiecy w szpitalu na zapalenie płuc !No a co do złobka to nie puszczaj teraz malutkiej bo złapie jeszcze cos dodatkowego a poza tym malutki organizm jest teraz mega osłabiony!
Edyta trzymam kciuki za skan bedzie dobrze
kamea witam i zycze udanego zakonczenia remonciku
Kobietko Ty to chyba odpoczniesz dopiero po swietach taka zabiegana jestes podziwiam
Diablica tak sie ciesze ze kednak obeszło sie bez 2 kreseczek no bo przeciez masz znami zaczac testowanie pozytywneNo a poza tym wesele sie zbliza pełna para
Jord zdroweczka dla łucji ,dobrze ze leki zaczeły juz działac i wiem co czułas czujesz bo sama lezałam z Olafkiem jak miał 8 miesiecy w szpitalu na zapalenie płuc !No a co do złobka to nie puszczaj teraz malutkiej bo złapie jeszcze cos dodatkowego a poza tym malutki organizm jest teraz mega osłabiony!
Edyta trzymam kciuki za skan bedzie dobrze
kamea witam i zycze udanego zakonczenia remonciku
Kobietko Ty to chyba odpoczniesz dopiero po swietach taka zabiegana jestes podziwiam
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edyto nie ma sprawy jak tylko przejdziesz REKRUTACJĘ w naszym PRZEDSZKOLU będziesz mogła się z nami bawić
A dlaczego mialaby nie przejsc w koncu sie tu udzielam co nie ... i nie powiedzialam ze jest to przedszkole tylko zasady przedszkolne wystarczy czytac ze zrozumieniem
Kamea mysle ze planowanie plci jest mozliwe wejdz sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index3603.html i poczytaj wszystkei dziewczyny chcialy coreczki i sie im udalo i zapraszamy do dyskusjii ;-) ponoc wazna role odgrywa ph ktore trzeba zakwasic no i odpowiednie witaminki aby starac sie o coreczke ...
Karola dzieki
No a ja w koncu sprzedalam testy na prawko kolezance z innego forum wiec jak pojade do niej to kawka bedzie przy okazjii
diablica3010
mama na cały etat
a zasady przedszkolne to gdzie są w wiezięniu sądzie a może szpitalu? no właśnie z twoim czytaniem ze zrozumieniem kiepsko coś
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a zasady przedszkolne to gdzie są w wiezięniu sądzie a może szpitalu? no właśnie z twoim czytaniem ze zrozumieniem kiepsko coś
Ja czytam ze zrozumieniem ...zasady przedszkolne mozna wprowadzic takze na forum a nie tylko w przedszkolu co zreszta zostalo zrobione
reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Witam sie i ja :-)
Kamea a czym obnizacie sufit??? styropianem czy regipsami ??? samo to juz jest duzo pracy. zimno mieliscie w ty pokoju? my przed narodzinami Patryka obnizalismy zeby w pokoju bylo cieplej
Jord a jak dzis mala ???
Wisienka malej katarek przeszedl ???
Diablica co z moim kaszlacym dzidziusiem ???
ogolnie zdrowka dla naszych chorowitkow
Wisienka ten magiczny sposob na sprzatanie to nic innego niz zagonic meza do roboty
lece pisac liste zakupow bo jedziemy na zakupy spozywacze . na pewno ludzi masa na zakupach wiec dlugo mnie nie bedzie.
dziewczyny dlaczego z komurki nie moge pisac wiadomosci?
Kamea a czym obnizacie sufit??? styropianem czy regipsami ??? samo to juz jest duzo pracy. zimno mieliscie w ty pokoju? my przed narodzinami Patryka obnizalismy zeby w pokoju bylo cieplej
Jord a jak dzis mala ???
Wisienka malej katarek przeszedl ???
Diablica co z moim kaszlacym dzidziusiem ???
ogolnie zdrowka dla naszych chorowitkow
Wisienka ten magiczny sposob na sprzatanie to nic innego niz zagonic meza do roboty
lece pisac liste zakupow bo jedziemy na zakupy spozywacze . na pewno ludzi masa na zakupach wiec dlugo mnie nie bedzie.
dziewczyny dlaczego z komurki nie moge pisac wiadomosci?