reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
edytko nie martw się te zasady Ciebie nie dotyczą

A o Co konkretnie chodzi ????:eek:
Jesli udzielam sie na tym forum to chyba i mnie to dotyczy...no nic poczekam do stycznia na zaproszenie do watku zamknietego w koncu to tylko pare dni co nie ...

Jord milej i spokojnej nocki papa

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki.
Ale "napłodziłyście" postów;-)
K. ostatnio zaśpiewał mi, że skończy ten pokój na Sylwestra, ale "lekko" się zdenerwowałam, powiedziałam, że nie przyjmuje tego do wiadomości i, że chce na święta w końcu mieć porządek a nie nieustanny bałagan. Teraz K. spina się jak może, żeby skończyć. Jeżeli nic się nie posypie to zdąrzy. Remont był taki konkretny, zamurowanie dodatkowego okna, obniżenie i ocieplenie sufitu, nowa elektryka itp. Narazie Kuba będzie miał tam tylko komode, stoliczek i jak zdązre kupić to będę półki na książeczki. Łózka jeszcze nie wstawiamy bo itak nie będzie sam jeszcze spał. Na wiosne/lato chcemy mu kupić takie konkretne mebelki.
diablica my staranka planujemy na czerwiec
wisienko dziękuje za przepis, już nie mogę się doczekać:-)

dziewczyny a co myślicie o planowaniu płci? Uważacie, że jest to możliwe? jest tyle teorii w tym temacie, a mnie marzy się teraz córeczka;-)

ja nie wiem czy to możliwe kamea....można próbować ale chyba tylko wtedy jeśli masz owulację jak w zegarku bo na chłopaka to w ten sam dzień trzeba sie starać no nie? no chyba żeby testów używać owulacyjnych i kombinować.

eeee to taki konkretny remoncik....my też będziemy córce robili pokój. już kupiłam farbę elektryka prawie skończona ale czasu nie ma a żę to pokój u góry to mi nie przeszkadza bo młoda i tak narazie tam nie będzie przebywać także myślę że mamy jeszcze conajmniej rok.....no ja też chcę jej kupić mebelki i takie organizery na zabawki. największa frajda chyba dla mnie będzie hehehe

Czesc dziewczyny wrociłam po weekendzie bo tak jak duzo wczesniej pisałamw wekendy ni zagladam tu!Mam wtedy mase roboty w domku no i spedzam ten czas z synkiem i męzem jak ma wolny jeden dzien:) No a ten weekend to był bardzo pracowity wysprzatałam z mamuska cały domek kupilismy nowe firanki :) zrobiłam juz czesciowo zakupy na swięta no i dokupiłam prezencik dla młodego ,ale on bedzie od dziadków!Teraz czeka mnie powoli szykowanie jedzonka na swieta!Aha miałam Wam pisac dostałam super przepis na karpia jezeli ktos lubi dam przepis:)

Diablica tak sie ciesze ze kednak obeszło sie bez 2 kreseczek no bo przeciez masz znami zaczac testowanie pozytywne:)No a poza tym wesele sie zbliza pełna para:)

Jord zdroweczka dla łucji ,dobrze ze leki zaczeły juz działac i wiem co czułas czujesz bo sama lezałam z Olafkiem jak miał 8 miesiecy w szpitalu na zapalenie płuc !No a co do złobka to nie puszczaj teraz malutkiej bo złapie jeszcze cos dodatkowego a poza tym malutki organizm jest teraz mega osłabiony!

Edyta trzymam kciuki za skan bedzie dobrze:)

kamea witam i zycze udanego zakonczenia remonciku :)

Kobietko Ty to chyba odpoczniesz dopiero po swietach taka zabiegana jestes podziwiam :)

edyto nie ma sprawy jak tylko przejdziesz REKRUTACJĘ w naszym PRZEDSZKOLU będziesz mogła się z nami bawić

A dlaczego mialaby nie przejsc w koncu sie tu udzielam co nie ... i nie powiedzialam ze jest to przedszkole tylko zasady przedszkolne wystarczy czytac ze zrozumieniem :sorry:

Kamea mysle ze planowanie plci jest mozliwe wejdz sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index3603.html i poczytaj wszystkei dziewczyny chcialy coreczki i sie im udalo i zapraszamy do dyskusjii ;-) ponoc wazna role odgrywa ph ktore trzeba zakwasic no i odpowiednie witaminki aby starac sie o coreczke ...

Karola dzieki

No a ja w koncu sprzedalam testy na prawko kolezance z innego forum wiec jak pojade do niej to kawka bedzie przy okazjii :-p

reklama
Witam sie i ja :-)

Kamea a czym obnizacie sufit??? styropianem czy regipsami ??? samo to juz jest duzo pracy. zimno mieliscie w ty pokoju? my przed narodzinami Patryka obnizalismy zeby w pokoju bylo cieplej

Jord a jak dzis mala ???

Wisienka malej katarek przeszedl ???

Diablica co z moim kaszlacym dzidziusiem ???

ogolnie zdrowka dla naszych chorowitkow

Wisienka ten magiczny sposob na sprzatanie to nic innego niz zagonic meza do roboty :-D

lece pisac liste zakupow bo jedziemy na zakupy spozywacze . na pewno ludzi masa na zakupach wiec dlugo mnie nie bedzie.

dziewczyny dlaczego z komurki nie moge pisac wiadomosci?

Do góry