reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

nie edyto to ty źle to zrozumiałaś.....w naszych zasadach jest tak że zapraszamy raz na miesiąc ewntualnie raz na 2 miesiące bo to grupa zamknięta wiec trzeba sobie ufać....a jak wóciłaś z twojej nieobecności my już zamknełyśmy że tak powiem rekrutację na ten miesiąc. W styczniu mieliśmy wysłać zaproszenia do osób które chciałyśmy przyjąć i to niekoniecznie zależy od częstotliwości pisania choć jeśli ktoś udziela sie na głównym często wiadomo że jest i nie zniknie tak z dnia na dzień. Nie bierz tego do siebie bo zauważ że phoenix która założyła nasz wątek też nie ma w zamkniętym. to ttylko jest kwestia czasu żeby trzymać się reguł

reklama
Acha o moge praktycznie nie pisac, a i tak dostane zaproszenie ? bo przeciez nie trzeba sie duzo udzielac :eek:

A jak mozna zdobyc do kogos zaufanie co sie malo udziela ?Bo ja tak nie potrafie,no albo jestem inna :sorry:

Dobra ja uciekam nie to ze odchodze z forum ale musze cos zalatwic :-p pozniej zajrze ...

Cześć dziewczyny, ale naskrobałyście... trudno Was doczytać
zdrówka dla chorujących.
U mnie z porządkami świątecznymi nie najgorzej. Wczoraj podgoniłam z robotą, ale na nogach byłam od 5 rano a wieczorem już na nic nie miałam siły. Czekają mnie dzisiaj 3 miski prasowania:baffled:
Wsienka musze u Ciebie poszukać przepisu na piernik, taki z powidłami. Jeszcze takiego nie robiłam a mam ogromną ochotę na niego...
Remontujemy jeszcze pokój Kuby i tylko gonie męża, żeby wyrobił się do świąt...

Diablica Bonia to chyba ja wiec dla naszej 2,5 rodziny robie barszczyk czerwony , sledzie w occie i smietanie lub ktores zastapie saltka warstwowa z sledzi. uszka , fasole(Piotrk lubi do barszczu) , smazona sole , salatke warzywna, makiełki i dalej nie wiem moze policze chleb i oplatek jako danie. na mala rodzine nie opaca sie duzo tego jedzonka robic bo i po co wyrzucać. musze dokladnie przemylec sprawe wigilnego menu . Piotrek sie zadeklarował ze zrobi żur ( z szynka jajkami kielbasa) to juz po kolacji da amcia , oczywiscie bigos tez po, no i ciasta shreka i sernik.

Jord ja mala co sie dzieje ??? mam nadzieje ze nic powaznego . tak dlugo sie nie odzywasz . no martwie sie kurcze . :-p

Edyta nie wazne czy robisz wigilie wazne ze Twoje chlopaki dostana jakies pysznosci . a prezenty dajecie ? sorry ale ja juz mam taka wścibska nature :-p

Wisienka zdrowka dla malej. piekna macie choinke!!! musze zajrzec do Ciebie na bloga i poszukac przepisów na wigilie bo mi kilku dan brakuje do menu.

Diablica
a jak Iza ??? kaszle jeszcze.

Kamea to pogon tego meza z tym remontem by zdarzył do swiat.

Goscie pojechali , balagan zostawili naszczescie juz sie z nim uporałam w magiczny sposób. a teraz siedze i sie nudze bo Pati tylko lezy , nie ma sily juz nawet noga ruszyc . dzieciaka sie prezenty spodobaly nawet sie po bili o nie bo chlopiec chcial sie bawic stolikiem a dziewczynka i helikopterem i stolikiem . najlepsze jest to ze skoro oni tu przyjechali w cudowny sposób znowu udalo mi sie uniknac spotania z tesciowka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie. Katarek jakby zelżał. Mila wykąpana, rózowa i pachnąca leży w kołysce i piszczy strasznie. Nie płacze a piszczy czyli rozmawia. Chyba ze swoim przyjacielem Czesiem znad łóżeczka albo z jakimś aniołkiem:-D
Kamea to &&&&&&&&&& coby się koniecznie remoncik skonczył. Pokaż potem co zrobiliście. Na moim blogu nie ma zbyt wiele przepisow bo zaczełam je wprowadzac ale wpisze piernik z powidłami, taki jak robila moja mama a teraz sister czasem robi. Chociaż częściej robimy bez.
Bunny dziekuję. A ty sporo robisz jedzonka. ja na blogu codziennie dodaję jakiś przepis z naszych tradycyjnych. Moze coś znajdziesz. A jaki magiczny sposob masz na bałagan. Sprzedaj plissssssssssssssss

Bunny -no kaszle ale chyba jest lepiej bo się odrywa i jakby żadziej w nocy tylko 2 razy słlyszałam w dzień częsciej ale i tak myślę że tendencja spadkowa. w czwartek znów na kontrolę....ty to tego jedzonka jak dla kawalerii robisz a nie dla 2,5 osób
Jord- odezwij się jak tam Łucja martwimy się....lepiej coś? plis napisz coś....:-(

Wisienka- myślę że jakby barszcz robić ze świerzych buraczków i bez grzybów to i moje dziecię chrupnie takiej zupki....a jak sobie radzisz z katarem u malutkiej? masz jakieś patenty? da sobie ściągać fridą?

Kamea- no to kup bata....i strzylaj hehe. niech działa to będzie świetny prezent dla Kuby....a wy tam tylko malujecie czy całkowicie od nowa urządzacie?

ej a jest tu jakaś babka co zaczyna staranka od stycznia?

diablica ze świeżych buraczków i bez grzybów jak najbardziej. Na katar daję małej vit.C, płucze wodą moeską i pod nos maść majerankowa. W pokoju też stoi cały czas garnek z 2 litrami wody i 2 łyżeczkami tymianku i tak ją inhaluję. Podgrzewam go co jakiś czas az do wrzenia. Mam wrażenie, ze katar już znika:-D
Ja niestety nie od stycznia po cc musze czekac na zielone światło

reklama
No i jestem :-)

Wrocilam od znajomej,fajny ma domek lecz duzo trzeba w nim jeszcze zrobic :sorry:

Maly wykapany, mezus teraz robi kolacyjke dla dzieciaczkow a ja mam chwilke aby cos skrobnac ...
Bunny my na swieta nie robimy prezentow,ale za to w ciagu roku dajemy sobie ich sporo ;-)
Jord dobrze robisz,nie puszczaj malej do zlobka zdrowie dziecka wazniejsze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry