reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

nie edyto to ty źle to zrozumiałaś.....w naszych zasadach jest tak że zapraszamy raz na miesiąc ewntualnie raz na 2 miesiące bo to grupa zamknięta wiec trzeba sobie ufać....a jak wóciłaś z twojej nieobecności my już zamknełyśmy że tak powiem rekrutację na ten miesiąc. W styczniu mieliśmy wysłać zaproszenia do osób które chciałyśmy przyjąć i to niekoniecznie zależy od częstotliwości pisania choć jeśli ktoś udziela sie na głównym często wiadomo że jest i nie zniknie tak z dnia na dzień. Nie bierz tego do siebie bo zauważ że phoenix która założyła nasz wątek też nie ma w zamkniętym. to ttylko jest kwestia czasu żeby trzymać się reguł

reklama
Acha o moge praktycznie nie pisac, a i tak dostane zaproszenie ? bo przeciez nie trzeba sie duzo udzielac :eek:

A jak mozna zdobyc do kogos zaufanie co sie malo udziela ?Bo ja tak nie potrafie,no albo jestem inna :sorry:

Dobra ja uciekam nie to ze odchodze z forum ale musze cos zalatwic :-p pozniej zajrze ...

Cześć dziewczyny, ale naskrobałyście... trudno Was doczytać
zdrówka dla chorujących.
U mnie z porządkami świątecznymi nie najgorzej. Wczoraj podgoniłam z robotą, ale na nogach byłam od 5 rano a wieczorem już na nic nie miałam siły. Czekają mnie dzisiaj 3 miski prasowania:baffled:
Wsienka musze u Ciebie poszukać przepisu na piernik, taki z powidłami. Jeszcze takiego nie robiłam a mam ogromną ochotę na niego...
Remontujemy jeszcze pokój Kuby i tylko gonie męża, żeby wyrobił się do świąt...

Diablica Bonia to chyba ja wiec dla naszej 2,5 rodziny robie barszczyk czerwony , sledzie w occie i smietanie lub ktores zastapie saltka warstwowa z sledzi. uszka , fasole(Piotrk lubi do barszczu) , smazona sole , salatke warzywna, makiełki i dalej nie wiem moze policze chleb i oplatek jako danie. na mala rodzine nie opaca sie duzo tego jedzonka robic bo i po co wyrzucać. musze dokladnie przemylec sprawe wigilnego menu . Piotrek sie zadeklarował ze zrobi żur ( z szynka jajkami kielbasa) to juz po kolacji da amcia , oczywiscie bigos tez po, no i ciasta shreka i sernik.

Jord ja mala co sie dzieje ??? mam nadzieje ze nic powaznego . tak dlugo sie nie odzywasz . no martwie sie kurcze . :-p

Edyta nie wazne czy robisz wigilie wazne ze Twoje chlopaki dostana jakies pysznosci . a prezenty dajecie ? sorry ale ja juz mam taka wścibska nature :-p

Wisienka zdrowka dla malej. piekna macie choinke!!! musze zajrzec do Ciebie na bloga i poszukac przepisów na wigilie bo mi kilku dan brakuje do menu.

Diablica
a jak Iza ??? kaszle jeszcze.

Kamea to pogon tego meza z tym remontem by zdarzył do swiat.

Goscie pojechali , balagan zostawili naszczescie juz sie z nim uporałam w magiczny sposób. a teraz siedze i sie nudze bo Pati tylko lezy , nie ma sily juz nawet noga ruszyc . dzieciaka sie prezenty spodobaly nawet sie po bili o nie bo chlopiec chcial sie bawic stolikiem a dziewczynka i helikopterem i stolikiem . najlepsze jest to ze skoro oni tu przyjechali w cudowny sposób znowu udalo mi sie uniknac spotania z tesciowka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie. Katarek jakby zelżał. Mila wykąpana, rózowa i pachnąca leży w kołysce i piszczy strasznie. Nie płacze a piszczy czyli rozmawia. Chyba ze swoim przyjacielem Czesiem znad łóżeczka albo z jakimś aniołkiem:-D
Kamea to &&&&&&&&&& coby się koniecznie remoncik skonczył. Pokaż potem co zrobiliście. Na moim blogu nie ma zbyt wiele przepisow bo zaczełam je wprowadzac ale wpisze piernik z powidłami, taki jak robila moja mama a teraz sister czasem robi. Chociaż częściej robimy bez.
Bunny dziekuję. A ty sporo robisz jedzonka. ja na blogu codziennie dodaję jakiś przepis z naszych tradycyjnych. Moze coś znajdziesz. A jaki magiczny sposob masz na bałagan. Sprzedaj plissssssssssssssss

Bunny -no kaszle ale chyba jest lepiej bo się odrywa i jakby żadziej w nocy tylko 2 razy słlyszałam w dzień częsciej ale i tak myślę że tendencja spadkowa. w czwartek znów na kontrolę....ty to tego jedzonka jak dla kawalerii robisz a nie dla 2,5 osób
Jord- odezwij się jak tam Łucja martwimy się....lepiej coś? plis napisz coś....:-(

Wisienka- myślę że jakby barszcz robić ze świerzych buraczków i bez grzybów to i moje dziecię chrupnie takiej zupki....a jak sobie radzisz z katarem u malutkiej? masz jakieś patenty? da sobie ściągać fridą?

Kamea- no to kup bata....i strzylaj hehe. niech działa to będzie świetny prezent dla Kuby....a wy tam tylko malujecie czy całkowicie od nowa urządzacie?

ej a jest tu jakaś babka co zaczyna staranka od stycznia?

diablica ze świeżych buraczków i bez grzybów jak najbardziej. Na katar daję małej vit.C, płucze wodą moeską i pod nos maść majerankowa. W pokoju też stoi cały czas garnek z 2 litrami wody i 2 łyżeczkami tymianku i tak ją inhaluję. Podgrzewam go co jakiś czas az do wrzenia. Mam wrażenie, ze katar już znika:-D
Ja niestety nie od stycznia po cc musze czekac na zielone światło

reklama
No i jestem :-)

Wrocilam od znajomej,fajny ma domek lecz duzo trzeba w nim jeszcze zrobic :sorry:

Maly wykapany, mezus teraz robi kolacyjke dla dzieciaczkow a ja mam chwilke aby cos skrobnac ...
Bunny my na swieta nie robimy prezentow,ale za to w ciagu roku dajemy sobie ich sporo ;-)
Jord dobrze robisz,nie puszczaj malej do zlobka zdrowie dziecka wazniejsze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry