reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Jord- to czułaś sie przy remoncie jak ja na codzień. Mój w grecji siedzi w nocy zaczynają wracać a i tak do doma dotrzee dopiero w czwartek i pewnie znów gdzieś go wyślą i wróci w sobotę wieczór już tak bywało.....

ja tam lubie zakupy nawet spożywcze.....a teraz nie mam jak robić a dziecka nie zabiorę żeby mi się doprawiła więc czekam na męzula:confused2:

Witajcie ja niedawno wrocilam z miasta jestem padnieta :zawstydzona/y:

Najwazniejsze ze dziecko wykapane,najedzone teraz siedze funduje sobie maly relax przy pifffku z cola mmm pyszne ma ktos ochote bo czestuje ?? A dla mam karmiacych proponuje soczek :-)

Jord najwazniejsze ze te konskie dawki lekow pomogly i niunia czuje sie juz lepiej :tak: a w zlobku jeszcze zdazy zrobic furrore :-p

bunny fajny pomysł z tymi kwadratami na suficie
jord w sumie masz racje, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, ale gdybym tak dziewczynke dostała w pakiecie, to bym się nie pogniewała;-)
remonty to już mi bokam iwychodzą, zawsze coś sięznajdzie do zrobienia:eek:

Jord- na początku było ciężko i bałam się nawet jak byłam w ciązy że jak spadne ze schodów czy coś innego to nikt mnie nie znajdzie do przyjazdu męzula a on np.w wakacje najkrótsze wyprawy ma 5 dniowe....albo teraz jak schodzę do pieca też mam takie obawy ale potem trzeba było wziąć się w garść bo jedynym rozwiązaniem byłby rozwód i do mamy....a zależało mi na małżeństwie i na bąbelku więc zacisnełam zęby i tak o to jestem słomiana wdowa....mam męża a jakby go nie było hehe chyba już się przyzwyczaiłam....:cool:

reklama
no to koniecznie musimy umówić się na to piwo;-)
moja ciocia też zawsze chciała córe, chociaż jedną jedyną... i ma 3 chłopaków. Moim rodzicom to się udało, mają trzech synów i mnie;-).Jestem jedyną dziewczyną z mojego pokolenia w rodzinie ze strony mojego daty.

Do góry