reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Jord- to czułaś sie przy remoncie jak ja na codzień. Mój w grecji siedzi w nocy zaczynają wracać a i tak do doma dotrzee dopiero w czwartek i pewnie znów gdzieś go wyślą i wróci w sobotę wieczór już tak bywało.....

ja tam lubie zakupy nawet spożywcze.....a teraz nie mam jak robić a dziecka nie zabiorę żeby mi się doprawiła więc czekam na męzula:confused2:

Witajcie ja niedawno wrocilam z miasta jestem padnieta :zawstydzona/y:

Najwazniejsze ze dziecko wykapane,najedzone teraz siedze funduje sobie maly relax przy pifffku z cola mmm pyszne ma ktos ochote bo czestuje ?? A dla mam karmiacych proponuje soczek :-)

Jord najwazniejsze ze te konskie dawki lekow pomogly i niunia czuje sie juz lepiej :tak: a w zlobku jeszcze zdazy zrobic furrore :-p

bunny fajny pomysł z tymi kwadratami na suficie
jord w sumie masz racje, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, ale gdybym tak dziewczynke dostała w pakiecie, to bym się nie pogniewała;-)
remonty to już mi bokam iwychodzą, zawsze coś sięznajdzie do zrobienia:eek:

Jord- na początku było ciężko i bałam się nawet jak byłam w ciązy że jak spadne ze schodów czy coś innego to nikt mnie nie znajdzie do przyjazdu męzula a on np.w wakacje najkrótsze wyprawy ma 5 dniowe....albo teraz jak schodzę do pieca też mam takie obawy ale potem trzeba było wziąć się w garść bo jedynym rozwiązaniem byłby rozwód i do mamy....a zależało mi na małżeństwie i na bąbelku więc zacisnełam zęby i tak o to jestem słomiana wdowa....mam męża a jakby go nie było hehe chyba już się przyzwyczaiłam....:cool:

reklama
no to koniecznie musimy umówić się na to piwo;-)
moja ciocia też zawsze chciała córe, chociaż jedną jedyną... i ma 3 chłopaków. Moim rodzicom to się udało, mają trzech synów i mnie;-).Jestem jedyną dziewczyną z mojego pokolenia w rodzinie ze strony mojego daty.

Do góry