reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Jord kochana moim zdaniem nie ma mowy o żłobku, dobrze robisz. jeszcze by się jakieś zapalenie pluc z tego zrobiło. jeszcze raz zdróweczka
edytka no ja bym chciała chociaż taki do robienia, marzy mi się domek i szczerze to trochę ciasno nam w tych 3 pokojach.

reklama
Wisienko tylko tam naprawde jest sporo do roboty,zrywanie podlogi,cala lazienka do zrobienia,zerwanie starych tapet,musza kupic nowe meble kuchenne i sporo innych rzeczy,nie mowiac o starcie czasu i dodatkowej kasy.
A ja znalazlam domek w tej samej cenie co oni kupili z roznica taka ze jest jeden pokoj mniej ale mozna z miejsca sie do niego wprowadzac o taki 2 Bed terraced house for sale, The Nightingales, Brislington - Ref: 10624271 lub taki 2 Bed terraced house for sale, The Potter At The Nightingales, Birchwood Wood, Brislington - Ref: 10097445 sliczne sa :-)

Jord Jesli chodzi o zamkniety ja sie nie chce z nikim klocic bo to nie lezy w mojej naturze ale nie lubie niedomowien ...nie jestem na tym forum zoltodziobem i wprowadzanie na forum jakis dziwnych zasad to jest po prostu przerazajace :szok: nigdy nie slyszalam zeby na zamkniety robic rekrutacje bo ja do cholery nie jestem jakims odlutkiem ani osoba starajaca sie o prace ze musze przejsc jakas" rekrutacje" ktora jest raz w miesiacu no ludzie zmilujcie sie :sorry: to nie jest przedszkole :no:

Jesli na macie do mnie zaufania...ok macie prawo i ja to rozumiem i szanuje,ale nie lubie jak ktos bawi sie dziwne gierki... bo ja jestem juz chyba na to za stara :crazy:

Ostatnia edycja:
No tak: chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle.

PRZEPRASZAM za powrót do tematu, je wszystkie posty czytałam jednym ciągiem i jak zwykle odpisywałam na każdy poruszony temat.

Już nic więcej nie mówię

Jord babeczko no cos Ty przeciez nic sie nie stalo :-p pisz pisz ;-)

reklama
Do góry