reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Jord kochana moim zdaniem nie ma mowy o żłobku, dobrze robisz. jeszcze by się jakieś zapalenie pluc z tego zrobiło. jeszcze raz zdróweczka
edytka no ja bym chciała chociaż taki do robienia, marzy mi się domek i szczerze to trochę ciasno nam w tych 3 pokojach.

reklama
Wisienko tylko tam naprawde jest sporo do roboty,zrywanie podlogi,cala lazienka do zrobienia,zerwanie starych tapet,musza kupic nowe meble kuchenne i sporo innych rzeczy,nie mowiac o starcie czasu i dodatkowej kasy.
A ja znalazlam domek w tej samej cenie co oni kupili z roznica taka ze jest jeden pokoj mniej ale mozna z miejsca sie do niego wprowadzac o taki 2 Bed terraced house for sale, The Nightingales, Brislington - Ref: 10624271 lub taki 2 Bed terraced house for sale, The Potter At The Nightingales, Birchwood Wood, Brislington - Ref: 10097445 sliczne sa :-)

Jord Jesli chodzi o zamkniety ja sie nie chce z nikim klocic bo to nie lezy w mojej naturze ale nie lubie niedomowien ...nie jestem na tym forum zoltodziobem i wprowadzanie na forum jakis dziwnych zasad to jest po prostu przerazajace :szok: nigdy nie slyszalam zeby na zamkniety robic rekrutacje bo ja do cholery nie jestem jakims odlutkiem ani osoba starajaca sie o prace ze musze przejsc jakas" rekrutacje" ktora jest raz w miesiacu no ludzie zmilujcie sie :sorry: to nie jest przedszkole :no:

Jesli na macie do mnie zaufania...ok macie prawo i ja to rozumiem i szanuje,ale nie lubie jak ktos bawi sie dziwne gierki... bo ja jestem juz chyba na to za stara :crazy:

Ostatnia edycja:
No tak: chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle.

PRZEPRASZAM za powrót do tematu, je wszystkie posty czytałam jednym ciągiem i jak zwykle odpisywałam na każdy poruszony temat.

Już nic więcej nie mówię

Jord babeczko no cos Ty przeciez nic sie nie stalo :-p pisz pisz ;-)

reklama
Do góry