reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

diablica , edytka ogłaszam zawieszenie broni, stop i ani słowa więcej, bo nakrzycze na was.:-D Niech to będzie miły wątek. Sprawa rozwiąże sie sama pewnie. Edycia nie wkurzaj się a diabliczko odpuść troszkę. Plissssssssssssssss. Zwłaszcza, ze to przeciez poczatek naszej pisaniny...

U nas katarek na odchodnym, uffffffffff:-)
Kamea przepis dałam do tematu PIERNIKOWO , mam nadzieję, ze się uda
Bunny o byłam przed chwia kupic dziadkowi piżamę w prezencie i masa ludzi, szok. Nie pracują czy co, ze tak od rana:-)
Karola nie wiem jak to jest z tym planowaniem płci ale u nas definitywnie zgodnie z tymi zasadami powinien być chłopak, którym Emilka była na 2 pierwszych usg. Cóz efekt bułeczka jak to mówię

Jord mam nadzieje, ze u was zdrowiej
**** dla wszystkich a ja spadam do obiadku

reklama
Wisienko nic juz wiecej nie napisze na ten temat spokojnie poczekam do stycznia I promise ;-)

A co dobrego bedziesz gotowac ? bo ja na dzisiaj nie mam pomyslu...i tak dumam co zrobic na szybcika :sorry: narazie mam w planach pizze :-D

wisienko dziękuuje, zaraz sobie druknę;-)
bunny sufi obniżyliśmy regipsem, a między regips a sufit daliśmy wełne. To pomieszczenie było kiedyś niezagospodarowane, miało ogromne okno + okno balkonowe i dwie ściany zewnetrzne. Okno zamurowaliśmy, było trochę cieplej, ale nadal zbyt zimno, żeby tam przebywać. Gdy obniżylismy sufit, różnica była od razu odczuwalna. A małż przed chwilą dzwonił, że farba którą maluje sufit, źle kryje i musi jeszcze raz malować (juz trzeci raz:wściekła/y:) Teraz trzeba czekać aż to wsychnie, kolejna wrstwa. Znowu czekać aż wyschnie dopiero później ściany. Do tego K. normalnie chodzi do pracy, więc czasu jest jeszcze mniej. Całkiem prawdopodobne, że to świąt się nie wyrobi. Wściekła jestem na niego bo bawi się z tym już od września!!! Ciągle mu coś wypada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja jakoś musze się ze wszystkim wyrobić. Świątek, piątek czy niedziela codziennnie wstaje o 5 rano, spać ide o 23 i musze żyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamea witaj w klubie z tym spaniem po kilka godzin
Edytka no u mnie zwykle klasyczne jedzonko domowe a fast foody tylko okazjonalnie. Ja mam strasznego bzika jeśli chodzi o odżywianie

To zapraszam na obiadek, kaszka będzie nie zdrowa bo najpierw ją gotuję a potem sole i odgrzewam na klarowanym masełku, same kalorie jej dodaję ale jakie dobre:zawstydzona/y:

Edytka no u mnie zwykle klasyczne jedzonko domowe a fast foody tylko okazjonalnie. Ja mam strasznego bzika jeśli chodzi o odżywianie

Wisienko ja tez gotuje normalne obiadki ale dzisiaj jest dzien typu fast food ;-)

Ja narazie zmykam ,wieczorkiem do was zajrze papa

Ostatnia edycja:
mogę nie pisać....ok ale i tak uważam że to co pisała edyta jest niesprawiedliwe i mimo tego że jest podobno "bezkonfliktowa" dalej w to brneła.
Raz mówi jedno potem zmienia zdanie. ja tylko nie lubię jak ktoś mnie oskarża o coś bezpodstawnie i nie da sobie nic przetłumaczyć.

Kamea-współczuję deficytu snu.....
Wisieńka- z Milą lepiej?
Jord- jak tam Łucja?
Bunny- i jak tam choinka na strychu?

reklama
Diablica znalazlam taka mala choinke moze z 40-50 cm to sobie na witrynie postawie. mlody jej nie siegnie no chyba ze tak bedzie trzas polka ze spadnie. no ale to najgorszy scenariusz .

Kamea u nas też jest o wiele cieplej po ociepleniu sufitu. my robilismy styropianem i tez jest dobrze chociaz Piotrek juz po fakcie stekal ze lepiej by bylo regipsami bo mniej roboty.
ja mu od razu na suficie kazalam zrobic takie kwadraty z styropianu
IMG_0001.jpg

Wisienka niby jestem po obiedzie ale jak uslyszalam co robisz na obiad to zglodnialam

z zakupow nic nie wyszlo . Pati jak nigdy poszedl spac wczesniej i spal do 2 . teraz bawi sie ladnie z sąsiadem a ja Was przyszlam poczytac.

Do góry