reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
a tak właśnie sprawdziłam to która według ciebie sie nie udziela....bo moim zdaniem wszystkie są na głównym. Raz mniej raz więcej ale są. Więc wybacz nie rozumiem twojej aluzji...

Wisieńka- to podobnie jak u mnie zawsze świeta były rodzinne pachnące i smaczne i ja też tak chcę ale nie zapominając że dziecko najważniejsze i to dla niej szczerze mówiąc chcę żeby te świeta tak wyglądały....ale ciebie i tak podziwiam masz taki zapał no pozazdrościć mnie to częściej leń śmierdziel ogarnia
dzięki a masz jakiś łatwy przepis na barszczyk który mogłaby zjeść też moja 13 miesięczna córa? pierożki to będę robić ale ruskie chyba mogą być no nie? bo my za takimi z grzybami i kapustą nie przepadamy no i rybka smażona i chyba trochę zrobię po grecku.....

Ostatnia edycja:
Wisienko Witaj :-)

Moze na katarku sie skonczy bo u nas niedawno byl sam katarek i nic wiecej ;-)
Wisienko widzialam Twoje zdjecia na innym watku i musze przyznac ze laseczka z Ciebie i kurcze tak sie zastanawiam ile masz lat, bo cos mlodziutko wygladasz :tak:

Co do swiat... ja nie obchodze i nie pytac dlaczego bo nie powiem :-p

a zauważyłaś że za tydzień święta? może poprostu są zajętę poza tym ile się nie udzielają 2-3 dni? nie przesadzajmy...

mowisz nie udzielaja sie 2 -3 dni ?? A np JustkK na ogolnym byla ostatnio 29-11 wiec to nie sa 2 dni nie zebym miala cos do niej tylko podalam przyklad...

Swieta swietami ale jak juz sie jest na grupie to mOzna sie nie udzielac ???To jest dla mnie troche niezrozumiale i aluzjii nie mam do nikogo tylko to troszke niesprawiedliwe,ja od grudnia udzielam sie duzo i tyle w temacie...

Ostatnia edycja:
edytka mam 35 leci na 36. tak, ze taka młoda już nie jestem.:-D No a jesli chodzi o świeta to przeciez nie są obowiązkowe:-D
diablica ja robie taki z mojego bloga ale nie wiem czy może mała go zjeść.A pierożki zrob jakie lubicie, rybkę po grecku uwielbiam:tak:

Wisienka nie pomysl ze Ci cukruje ale nie wygladasz na tyle ;-)

Swiat nie obchodze ale zarelko takie lepsiejsze tez robie :tak: np.rybke po grecku,salatke,sledziki itd jedynie kupuje uszka ,bo z ich lepieniem troszke ciezko :-p

zgadza się JustK się nie udziela ostatnio i co mam ja za to zbiczować:eek:?Ma swoje powody widocznie że nie chce sie udzielać na ogólnym może woli węższe grono. Ja nie zliczam wszystkich postów jak nauczycielka żeby ktoś zaliczył lub nie....zresztą szkoda strzępić języka i tak masz swoje zdanie a ja Ci nie zabraniam go mieć. Uważasz że to niesprawiedliwe bo jedna z naszej grupy się nie udziela niech tak będzie....tylko nasza grupa liczy tymczasowo 7 osób a reszta tak naprawdę ciągnie ten wątek bo bez nich na 100% by zdechł śmiercią tragiczną

kamea- ty też na weekendy znikasz? Jak tam Twoje przygotowania do świąt? co kupiliście Kubusiowi pod choinkę?

Ostatnia edycja:
reklama
Nie napisalam ze jest niesprawiedliwe bo jedna osoba sie nie udziela na ogolnym ! Tylko ze niesprawiedliwe jest to ze w waszych zasadach jest tak , aby dostac sie do zamknietej trzeba min miesiac sie udzielac aby do niej przynalezec ... a jak sie juz dostanie na zamkniety to nie trzeba udzielac sie na oglonym,bo tak z tego wynika :tak:

I nie chodzi mi o to ze masz ja zbiczowac bo nie Ty od tego jestes,tak jak piszesz kazdy ma swoje zdanie,Tylko
nie bierzesz pod uwage tego ze jak sie nie odzywalam to moze mialam do tego jakies powody???? wiec nie rozumiem dlaczego nie dostalam zaproszenia? przeciez od grudnia zaczelam pisac wiecej...a jak przestalam pisac to nie zniknelam na miesiac lub dwa tylko nie bylo mnie kilka dni :eek: A na forum jestem przeszlo od 2 lat wiec nie znikam bez slowa... bo za duzo dla mnie znaczy to forum,aby odejsc bez porzegnania.A to ze czasami malo pisze bo moze nie mam nic do powiedzenia albo mam gorszy dzien,do czego mam prawo.

No a co do smierci tragicznej tego watku ja tez sie udzielam nie tylko te 7 osob.Jestem 8 osoba ktora sie tu udziela.

Wisienko jak ja bym miala lepic tyle co ty to chyba bym wysiadla :-D

Ostatnia edycja:
Do góry