reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
edyta- jak tworzyłam grupę byłaś na liście do zaproszenia ale znikłaś...potem jak już ustaliłyśmy zasady zapraszania to wróciłaś ale uzgodniłyśmy że nowe zaprosimy po minimum miesiącu udzielania się a że grupa została utworzona w grudniu zapraszamy od stycznia. Ja wiem ty podawałaś dane i to nie tak że CIebie nie chcemy poprostu chcemy trzymać się zasad:-)

Jord- mam nadzieję że z Łucją wporządku że troszkę lepiej. Jeśłi chodzi o spanie to moja córa dziś miała dopiero 3 przespaną noc. zasypia o 20-21 i śpi do 5-6 potem mlesio i albo zasypia do 7 albo wstajemy od razu i po 4 godz.znów lulu

Jord jak Łucja??? no i jak Ty sie czujesz po nieprzespanej nocce?

Edyta co do grupy podpisuje sie pod słowami Diablicy .
o 4 Patryk sie obudzil na mleko i sobie do Was zajrzalam . poczytalam wczoraj troche o malej Laurze i caly czas ryczalam. to nie samowite jak mama potrafi poruszyc niebo i ziemie by uratowac swoje dziecko . i ze pomimo tylu sprzeciwnosci losu jej sie to udalo.

Diablica no to gratki dla przespanej nocki. mowisz ze Iza dopiero przespala cale 3 noce moj Pati jest ile starszy a cola noc przespac nam sie udalo od urodzenia 5 razy tzn bez pobudki chociaż by na mlenio

dzis na obiad przyjedza chrzestna mlodego wiec musze cos zaczac robic ale mi sie nie chce. damy dzis dzieciaka prezenty . jej synkowi kupilismy helikopter a 3 letniej pannicy stolik do karmienia dla lalki .

Ostatnia edycja:
Hej

Co do grupy to miala byc stworzona po nowym roku,po lepszym naszym zapoznaniu i sprawdzeniu udzielania sie tutaj :eek:ale widze ta zasada zostala zlamana :tak: ja tam nie mam do nikogo pretensjii bo jestem osoba bezkonfliktowa...tylko zastanawia mnie jedno?! sa tam dziewczyny ktore sie juz nie udzielaja i to jest nie fair :no:no ale nic...a za zaproszenie do grupy dziekuje ale nie skorzystam dobrze mi na glownym ;-)

Bunny no cos mi smignelas nad ranem ze jestes zalogowana :-p

Jord jak malutka lepiej troszke ?

Milej niedzieli :-)

edyta jak tam sobie chcesz nie będziemy zmuszać....są tam osoby które nie udzielają się na głownym ale w zamkniętym tak. poza tym już wcześniej uzgodniłyśmy że od grudnia ale widocznie nie doczytałaś....

Święta święta już nie długo jak tam porządki domowe? Ja w końcu ruszyłam dupsko i coś powoli ogarniam:zawstydzona/y: ale jeszcze głęboko w lesie jestem a do czawartku sama wiec nawet dzieckiem nikt się nie zajmie....Boniu a co ugotować na 2 osobową wigilię? No 2,5 osobową.....

Ja różwnież życzę miłej niedzieli

edyta jak tam sobie chcesz nie będziemy zmuszać....są tam osoby które nie udzielają się na głownym ale w zamkniętym tak.

To dziwne:eek: bo inne dziewczyny ktore ewentualnie chcialby dostac sie do watka zamknietego musza udzielac sie na glownym a te ktore juz sa dopuszczone nie musza pisac wcale ??!! Niezle :baffled:

reklama
Witajcie kochane.
U nas katar. Pierwszy kichający i paskudny katar. Mila nie spała a ja z nia. Oby na katarze się skończyło.
Jord az się serducho kraje z tą twoją maleńką. Zdróweczka kochan adla was i żadnych duszności. na Macka dobrze jeszcze działało jak rpobiłam mu łaźnię parową w łazience. Czyli wrzatek do wanny i jak się naparowało to wchodziliśmy tam.
diablica i dla was kochana zdróweczka jak najwięcej
bunny wszystko przez to, ze moja mama zawsze celebrowała święta i inne uroczystosci i chce żeby u mnie było tak samo ale staram się tez nie przemęczać:tak:
edytka witaj kochana, mam nadzieję, ze się nie gniewasz z ta grupą.
Jesli chodzi o grupę to ja tak naprawde pisze tam o rzeczach o których nie moge napisac na otwartym a główna dyskusje prowadze tutaj
diablica ja polecam tradycyjnie barszczyk z uszkami, pierożki i rybkę. Wszystko da się zjeśc tez i na drugi dzień. Mozesz jeszcze zakisić barszczyk, nie ma duzo roboty a jest pyszny

Ostatnia edycja:
Do góry