reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
edyta- jak tworzyłam grupę byłaś na liście do zaproszenia ale znikłaś...potem jak już ustaliłyśmy zasady zapraszania to wróciłaś ale uzgodniłyśmy że nowe zaprosimy po minimum miesiącu udzielania się a że grupa została utworzona w grudniu zapraszamy od stycznia. Ja wiem ty podawałaś dane i to nie tak że CIebie nie chcemy poprostu chcemy trzymać się zasad:-)

Jord- mam nadzieję że z Łucją wporządku że troszkę lepiej. Jeśłi chodzi o spanie to moja córa dziś miała dopiero 3 przespaną noc. zasypia o 20-21 i śpi do 5-6 potem mlesio i albo zasypia do 7 albo wstajemy od razu i po 4 godz.znów lulu

Jord jak Łucja??? no i jak Ty sie czujesz po nieprzespanej nocce?

Edyta co do grupy podpisuje sie pod słowami Diablicy .
o 4 Patryk sie obudzil na mleko i sobie do Was zajrzalam . poczytalam wczoraj troche o malej Laurze i caly czas ryczalam. to nie samowite jak mama potrafi poruszyc niebo i ziemie by uratowac swoje dziecko . i ze pomimo tylu sprzeciwnosci losu jej sie to udalo.

Diablica no to gratki dla przespanej nocki. mowisz ze Iza dopiero przespala cale 3 noce moj Pati jest ile starszy a cola noc przespac nam sie udalo od urodzenia 5 razy tzn bez pobudki chociaż by na mlenio

dzis na obiad przyjedza chrzestna mlodego wiec musze cos zaczac robic ale mi sie nie chce. damy dzis dzieciaka prezenty . jej synkowi kupilismy helikopter a 3 letniej pannicy stolik do karmienia dla lalki .

Ostatnia edycja:
Hej

Co do grupy to miala byc stworzona po nowym roku,po lepszym naszym zapoznaniu i sprawdzeniu udzielania sie tutaj :eek:ale widze ta zasada zostala zlamana :tak: ja tam nie mam do nikogo pretensjii bo jestem osoba bezkonfliktowa...tylko zastanawia mnie jedno?! sa tam dziewczyny ktore sie juz nie udzielaja i to jest nie fair :no:no ale nic...a za zaproszenie do grupy dziekuje ale nie skorzystam dobrze mi na glownym ;-)

Bunny no cos mi smignelas nad ranem ze jestes zalogowana :-p

Jord jak malutka lepiej troszke ?

Milej niedzieli :-)

edyta jak tam sobie chcesz nie będziemy zmuszać....są tam osoby które nie udzielają się na głownym ale w zamkniętym tak. poza tym już wcześniej uzgodniłyśmy że od grudnia ale widocznie nie doczytałaś....

Święta święta już nie długo jak tam porządki domowe? Ja w końcu ruszyłam dupsko i coś powoli ogarniam:zawstydzona/y: ale jeszcze głęboko w lesie jestem a do czawartku sama wiec nawet dzieckiem nikt się nie zajmie....Boniu a co ugotować na 2 osobową wigilię? No 2,5 osobową.....

Ja różwnież życzę miłej niedzieli

edyta jak tam sobie chcesz nie będziemy zmuszać....są tam osoby które nie udzielają się na głownym ale w zamkniętym tak.

To dziwne:eek: bo inne dziewczyny ktore ewentualnie chcialby dostac sie do watka zamknietego musza udzielac sie na glownym a te ktore juz sa dopuszczone nie musza pisac wcale ??!! Niezle :baffled:

reklama
Witajcie kochane.
U nas katar. Pierwszy kichający i paskudny katar. Mila nie spała a ja z nia. Oby na katarze się skończyło.
Jord az się serducho kraje z tą twoją maleńką. Zdróweczka kochan adla was i żadnych duszności. na Macka dobrze jeszcze działało jak rpobiłam mu łaźnię parową w łazience. Czyli wrzatek do wanny i jak się naparowało to wchodziliśmy tam.
diablica i dla was kochana zdróweczka jak najwięcej
bunny wszystko przez to, ze moja mama zawsze celebrowała święta i inne uroczystosci i chce żeby u mnie było tak samo ale staram się tez nie przemęczać:tak:
edytka witaj kochana, mam nadzieję, ze się nie gniewasz z ta grupą.
Jesli chodzi o grupę to ja tak naprawde pisze tam o rzeczach o których nie moge napisac na otwartym a główna dyskusje prowadze tutaj
diablica ja polecam tradycyjnie barszczyk z uszkami, pierożki i rybkę. Wszystko da się zjeśc tez i na drugi dzień. Mozesz jeszcze zakisić barszczyk, nie ma duzo roboty a jest pyszny

Ostatnia edycja:
Do góry