reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Ty nas nie trzymaj w niepewności tylko szybko dawaj znac co i jak. ja tu umieram z ciekawosci juz od poniedziałku:-p. w kazdym razie trzymam kciuki &&& za to by bylo po Twojej mysli .

nowa fryzurka musi byc uwieczniona na zdjeciu w grupie :happy2:

reklama
Diablica- już umieram z ciekawości, nie mogę się doczekać ,ale jutro nie zajrzę bo mam wyjazd do babci ,a z rana zakupy dla teściowej i szwagierki.

Co ja widze...i oczom nie wierze nasza Diabliczka bedzie robic testa hurrra :-D no w koncu bedziemy widzialy co i jak ...mam nadzieje ze jednak bedzie tylko jedna kreseczka ;-)

Jord to sie porobilo ze zdrowkiem malej...zdrowka ;-) najwazniejsze ze umowa podpisana :tak:

W sumie Diablica moglaby zrobic test dzisiaj,bo jest juz po terminie @ :-p

Jord moze ma taki oddech przez temkpe ?! moj zawsze gorzej oddycha przy temperaturze.

Oby wyniki byly pomyslne ;-)

A ja dzisiaj dostalam zaproszenie na scan mam go we wtorek na godz 15-ta i moze juz sie wyjasnia przyczyny plamien,oby nie bylo to nic zlego :zawstydzona/y:

no i kamień z serca 1 krecha....nie mogłam się doczekać do jutra żeby wam napisać właśnie wróciłam od fryzjera i pierwsze co siuru buru i pach nic nie ma tylko jedna kochana kreseczka....żebym później na tą jedna krechę nie kleła :dry: ale w tym momencie się cieszę.....dzięki za kciiukasy wszsytkim zostaję z wami jupi jej w 2013

reklama
Do góry