reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
jeżeli to jakieś ważne antybiotyki to powinnaś obudzić w organizmie musi utrzymywać się stałe stężenie leku żeby pomogło

Iza dziś kaszle jakby troszke żadziej ale tak samo mocno. Po inhalacji rano zwymiotowała flegmą ale uznałam to za dobry znak. Wieczorem już po oklepywaniu nic sie nie działo....ale też sie martwię bo to trochę długo trwa i dlatego regularnie jeżdzę do lekarki żeby ją osłuchiwała. a powiedz mi Jord czy Łucja była szczepiona na pneumokoki? nie wiem czy już się ciebie kiedyś o to nie pytałam ale nie pamiętam

Jord kto jak to ale Ty babolu nadajesz sie na matke i przestan gdac glupoty ze jest inaczej.
wspolczuje dzisiejszych przezyc , a to ze nie mozesz patrzec na cierpienie swojego dziecka to jest tylko oznaka milosci i dobrze o tobie swiadczy. powiedziala Ci lekarka ze krtan nie lubi ciepla??? i ze wlasnie cieplo powoduje dusznosci. w razie wu skocz sie apteki i kup nafte . podaje sie kilka kropli po ktorych trzeba cos zjesc np. chleb doslownie kawaleczek nie mozna popic. moja chrzesniaczka z powodu krtani byla na pogotowiu dwa razy i tam jej nafte polecili.

swoja droga ciekawe jak mozna pomylic zapalenie oskrzeli a zapalenie pluc.? mi sie wydaje ze dobrze ze nie zostalas w szpitalu jeszcze by sie cos gorszego przyplatalo.

Wisienka jak czytam o Twoich przygotowanich do swiat to mi oczy wyczodza . ide sie wstydzic w kont bo u mnie w porownaniu do ciebie to lichutko

Jord- powiem ci że sporo czytałam o szczepieniach na pneumokoki przed porodem i chciałam też zaszczepić młodą na rotawirusy ale jakoś tak wyszło że sie nie udało....pneumokoki są właśnie najczęstszą przyczyną oskrzeli płuc i ucha moja Iza była szczepiona na pneumokoki w 3 dawkach po ponad 300 zł jedna ale to najlepeij wydane pieniądze na to dziecko. Naprawdę nawet teraz ma gardełko katar ale oskrzela zawsze czyste. Polecam gorąco.... moja córa śpi ale też lecę sie do nie przytulić.

Myślę że właśnie dlatego dostałaś sterydy moja też wciaga sterydy ale przez nebulizator właśnie. Męża masz? może zamieni cię później przy małej żebyś odpoczeła bo ja też bym samej jej nie zostawiła nawet śpiącej....matki tak chyba mają non stop strach....masakra

Ostatnia edycja:
No i jestem ,moj maly jeszcze nie spi i sie tak zastanawiam o ktorej pojdzie spac :sorry2:

Zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie widze ze zostala utworzona grupa zamknieta i mimo iz udzielam sie na forum to nie dostalam zaproszenia :eek: no ale nic dam rade i bez ...

Bunny ja smaruje malego od czasu do czasu oilatum bo ma troszke przesuszona skore ;-)

reklama
Do góry