reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Ha! diablica, Tobie też ślub wszystko burzy??? U mnie tak samo. W kwietniu 2013 żeni się mój kuzyn i tak samo chce pójść na ten ślub. I teraz rodzi się pytanie: zaciążyć i urodzić jeszcze przed ślubem i iść tłusta jak baleron, albo zaciążyć krótko przed ślubem, żeby lekarz jeszcze leżeć mi nie kazał... o to jest ppytanie...
Wiesz co, mam nadzieje, że wszystko ułozy się po Twojej myśli, ale objawy które opisujesz miałam przy Kubie. Też mnie podbrzusze pobolewało jak na okres, łykałam tabletki, bo myślałam, że to już... a tu nic. Na dodatek, kilka tyg. wcześniej zaczełam prace w nowej firmie. Oj nie miałam wesoło wtedy...

reklama
Witajcie babolki mogę się jakoś oderwać dziś od komputera szukałam fajnych ozdób na balkon bo M robi gwiazdę i choinki z drutu i lampek , i myślę sobie wpadnę do Was:tak:
Kamea- witaj , fajnie ,że do nas dołączyłaś im nas więcej tym fajniej.
ja już obiadek mam zrobiony teraz biorę się za sprzątanie w łazience pozdrawiam wszystkie dziewczynki i uciekam do pracy.

A propo wesel to ja chyba jestem weteranka w tych sprawach hehe:) W 8 i 9 miesiacu tancowalam na dwoch weselach w szpilkach i wielkim brzusiem do samego rana ,wszyscy sie dziwili skad ja mam tyle energii!A po 2 tyg od nardzonin Olafka bylam swiadkiem u przyjacióki na slubie no i tez imprezowałam do rana tylko z małymi przerwami bo wpadałam co jakis czas do domku do maludy !Udało sie bo restauracja była 10 km od mojego domku i mogłam wpasc sprawdzoc jak synek!

Kobietka fajnie ze zajrzalas ...milej pracy ale tez sie zastanawiam czy ta praca to w domu ??:-D

Jord no nie mam wyjscia musze czekac,chociaz moj GP ma mi wyslac zaproszenie na badanka i z tego co mowila to rowniez beda w tym hormonki,no ale pewnie beda mi robic po nowym roku...:tak:co do gin a mam nadzieje ze sie odezwie do mnie :baffled:

Niby ja tez byłam na podtrzymaniu ale pod koniec ciazy czułam sie wysmienicie zupełnie niz wczesniej wiec zaszalałam:) a poza tym lekarka cały czas mowiła ze Olaf bedzie wczesniakiem a urodziłam go dopiero w 40 tyg i 6 dniu

Jord ja nadal karmię piersią więc i tak alk zakazany i inne używki typu kawa czy fajki. Myślę że karmiącej mamie więcej niewolno niż kobiecie w ciązy.
Widzicie a ja na ten ślu musiałabym przejechać ponad 500km.i to z noworodkiemi i 2 latkiem. nierealne

reklama
Diabelku podziwaim Cei ja juz bym testowala z 5 razy. zreszta mam jeszcze jedn test w domu wiec bylo by to momentem. rozumiem Cie doskonale Izunia jest jeszcze za mala i umęczyłabyś sie strasznie , ale teraz nic juz zrobic sie nie da pozostaje tylko czekac na rozwój sytuacji, ale ma nadzieje ze co by nie bylo bedziesz sie cieszyc .

Kamea dobrze ze skonczylo sie tylko na tarczycy. mam nadzieje ze z nastepne malenstwo uda sie donosic do konca i obejdzie sie bez problemow . no i tego sie trzymamy. a skąd mezus wie za Kubus chce brata a moze wlasnie woli siostrzyczke?

Karola :szok::szok::szok: ale duzy maly czlowiek :-D. ale piekna jest ta babeczka. dobrze ze nie kazali matce rodzic sn bo to chyba by bylo nie wykonalne
ale krzepę masz kobito tancowac pod koniec ciazy ja to ledwo sie podnosilam z fotela a co tu mówić o tańcowaniu.

tak mowicie o slubie. ja rok nie bylam a nikt sie chajtac nie zamierza. chyba trzeba kogos zmusic albo delikatanie zachęcić ale chyba predzej zmusic bo po co maja miec lepiej od nas :-D

oficjalnie informuje ze zakonczylam zakupy prezentowe na swieta . naladuje mi sie aparat to Wam fotki wstawie. 7 dzieciakow okupionych w tym moj łobuziak. kupial mu namiot w ksztalcie domku i nie ma dziecka, przynajmniej nie bedzie mi wchodzil pod koc czy koldre. dalam mu juz dzis bo jak dostanie to wszystko na raz to nie bedzie wiedzial czym ma sie bawic :-D

Ostatnia edycja:
Do góry