reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Edyta to faktycznie mają duuuzo wolnego:-D
Jord bromergon? Czyli prolaktyna wysoka? Z jakiego powodu? A teraz jak jest?No i nie szkodzi kochana. Nawet nie chodzi o paliwo bo mam słuzbowe auto ale o czas jaki na to trzeba poświęcić. Wrocław jest strasznie zakorkowany , nie mówię juz o drogach wjazdowych.

Żegnam się na dziś bo musze małzowi dac kompa.
Do jutra
Buziaki

Jord nie wspomagalismy sie niczym bo nie wiedzialam ze mozna cos brac itd ...jedynie co to bralam folik...

Ogladam program Uwaga na TVN i jestem w szoku ze nawet 9 latki trafiaja na izbe wytrzezwien :szok:

Wisienko milej nocki i do jutra ;-)

A tego czterolatka ogladalam w Uwadze a dwulatka tez widzialam ze tez rodzice na to pozwalaja ...

Jord mam rozumiec ze mialas mleko w czyczkach ??? a jakie mialas objawy wysokiej prolaktyny ?? bo ja mam plamienia i sobie tak mysle ze tez moge miec problem z wysoka prolaktyna i czasami wydaje mi sie ze mam jeszcze mleko w piersiach :baffled:

A kciuki trzymam &&&

Przepraszam ze zniknelam ale moj maly nacisnal cos ze ekran mialam przekrecony o 90 st :szok: i musialam to zrobic ...

Oj az sie boje ze tez moge miec z tym problemy,a tutejsi lekarze hmmm zobaczymy na jakie badanka dostane skierowanie,A ten bromergon jest tylko na recepte ? boje sie ze nie beda w stanie mi tu pomoc i bede musial sie z tym meczyc i oczywiscie nie bede mogla zajsc w ciaze :sorry:

Z tymi palmieniami mam tak ze po normalnej @ 2 lub 3 dni pozniej zaczynaja sie plamienia trwaja kilka dni po czy koncza sie na kila dni i potem znowu sa i zanikaja na jakis tydzien przed nastepna @ ...

Ostatnia edycja:
Masz racje pewnie maja cos na wysoki progesteron ale ja i tak sie martwie...:-(to zaszlas w ciaze przy wysokim progesteronie ? Ja tabletek nie biore od roku i po tych nieszczesnych tabsach zaczely sie plamienia,zawsze mialam wszystko w normie ...

reklama
Do góry