reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

JustK a taki
IMG_0001.jpg zrobilam zdjecie kartonu bo tor musialabym złożyć a mi sie nie chce:-p.

dobrze ze Tymek juz w domu:-) od razu mamie sie humor poprawil . o bozie chciałabym to uslyszec.

Diablica to jesli ta Twoja cora dostala na roczek tyle prezentow to co TY jej kupisz na swieta ? wszystkie pomysly juz sprzedane

Co do zamknietej jestem za .

Kobieta Ty nie narzekaj na bez dzietność bo ja cos czuje w kosciach ze Ty pierwsza za ciazysz !!!
takze ciesz sie mezem puki mozesz bo potem nie bedzie czasu :-D

reklama
oooo o takim torze Bunny myślałam nawet, ale boję się ż mój szajbus go połamie jak się o niego oprze np. a jak się Twój synuś nim bawi ? podoba mu się ?

Diablica no fakt bardzo drogie sa te klocki i na dodatek ja chce kupic jakas wieksza pake tych klocuszkow ale mam nadzieje ze dołoża nam moi rodzice wiec nie bedzie tak zle:)
co do grupy zamknietej to jestem za i mam nadzieje ze o mnie tez pamietasz

JusK Pati kladzie sie na podlodze i jeżdzi i nie ma go co najmniej godzine. polamać tego nie plamie najwyżej bedzie zdejmować polaczenia pietr. czasm musze mu ten tor skladac kilka razy dziennie . bardzo sie cieszy jak pusci samochodzik i on zjezdza. naprwde fajna sprawa Twoj maluszek jest jeszcze starszy to i szybciej zajarzy. musial by po tym skakac zeby to polamac

Diablica Pati bedzie mial rok i 7 miesiecy 1 grudnia.

lece bo sie księciunio obudzil

Diablica, Bunny dzięki za miłe słowa:)
oj dziewczyny taka pierwsza do zaciążenia to nie będę bo dopiero w 2013 zaczniemy staranka.
Jord- o ja to jestem podatna na uzależnienie od gier na samym laptopie sporo gram:tak:
No korzystam z bezdzietności namiętnie puki co:-D.

Witajcie kto wstaje o 12 ten ma czas na forum o 22:-D. Mila dała mi pospać a potem popalic resztę dnia. Pewnie odsypia te ostatnie swawole :-pMi to się dziś przydało bo tez byłam już nie do życia i zbierało się chłopakom, ze hoho:-D
Diablica no prezentów to ci u was dostatek, Omajgot , co wy zakupicie w prezencie świątecznym. No i narobiłaś mi smaka na rybę po grecku, teraz będe musiała zrobić. Ojtyty hm:-D Co do grupy to w czasie zabkowania Mili przegapiłam zapisy i teraz jak niepyszna poczekam na zaproszenie o ile mnie bedziecie chciały:-D:-p
kobietka ojtam, ojtam do 2013 rzut beretem, nasłuchasz się nas i będziesz miała wiedze teoretyczną iluśtam doświadczonych mam:-)
Jord ja tez zamierzam karmić i karmic ile się da . No niestety moja panna za cycem nie przepada i ssie go tylko w nocy. To znaczy 1 posiłek przed snem, jeden w nocy , jeden rano 0k. 7 i jeden ostatni koło 10 a potem już tylko łyżeczka i wtedy kaszka na moim mleku, zupka i deserek. Tez ciągle z laktatorem latam żeby zachować laktację:tak:
Just to super, ze już synuś w domku. Niestety skrobanie pewno cie nie ominie no ale kosmetyczki to zazdroszczę . U mnie fryzjer niedługo mnie sam wciągnie ja będę przechodzić takie mam włosy:-D
Karola zyczę powodzenia w znalezieniu domku piesiowi

Jesli chodzi o Mikołaja to u nas jest tradycja starszym słodycze a młodszym zabawki. Więc Maciek dostanie słodyczna paczkę a Mila kula hulę V techa. Pod choinkę licytujemy zestaw na alle:-D

reklama
Do góry