reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

oj kochane ja dalej czekam bo wg lekarzy termin mam na 2 lutego sama juz zglupialam z tego wszystkiego teraz ;/
carloska a ty lepiej idz do innego lekarza na usg bo jesli naprawde by ciaza nie rosla to trzeba bedzie zrobic zabieg bo lepiej zeby nie doszlo do infekcji badz czegos gorszego a trzymam kciuki ze poprostu lekarka jest jakas tempa

reklama
hej dziewczyny witam sie :)

bylam rano na pobranie krwi po 14 beda wyniki, narazie sie nie denerwuje i tak bedzie co ma być... tego nie zmienie niestety, tylko warto by bylo jeszcze poczekać bo to wczesne tygodnie, moze cos jeszcze ruszy po co odrazu czyscic, nawet nie mialam zadnego plamienia ani krwawienia, a cycki mnie bolą mam takie ciemne i pełno żyłek, ja juz nie wiem, okaze sie po wynikach, jestem dobrej myśli, dzieki za słowa wsparcia :)

sylwia to jescze pare dni pochodzisz, jak te terminy sie zmieniają, ja tez myslałam ze juz po albo w trakcie:)

Jordzik- ale ja cie bardzo serdecznie zapraszam...miejsce sie znajdzie....ja nie wiem kto mi mówił [ nie wiem czy nie ty] że dzieci Krakowskie to w duuuużym procencie astmatycy...to nie miasto dla dzieci....niestety. :sorry2::sorry2:
Oj Jordzik jak ja cię rozumiem względem tego porodu...to największy strach jak dla mnie przed kolejną ciążą....no jakoś sobie nie wyobrażam znów tego.....:dry:

carloska-
sylwia ma racje...wiesz to po części niebezpiecznedla ciebie....oby to szybko sie wyjasniło

sylwia- trzymam kciuki za brzuszek...niech się tam dzidul nie śpieszy....zimno na dworzu

my po spacerku....tak dawno Izabela nie była na świerzym powietrzu....15 min i już tak nam sie chce spać....uciekam na drzemkę:tak:;-) popilnuję dziecka kiedy będzie spało hahahaha

Carloska -jeszcze godzinka i bedziesz wiedzieć trzymam mocno kciuki!!!!!!

Ja od wczoraj cierpię boli mnie całe podbrzusze wziełam tabletki i przeszło dzis znowu boli do tego meczę na sie kibelku nie moge się załatwić i bolą mnie krzyże a dzis mam jeszcze nockę w pracy|:( może to @ ma przyjść ale nigdy nie jest regularna zawsze od 50 do 80dni mam cykle może coś się po przestawiało i teraz przyjdzie po 30? można oszaleć

Jordzik ta faza między ciążą a trzymaniem maluszka jest nie ciekawa ale zaraz po nam rekompensuje to jak sie namęczyłyśmy ja juz nie pamietam jak to było bo to prawie 7 lat temu pamietam tylko jak płakałam po jak zobaczyłam synka to uczucie nie do opisania i o bólu sie zapomina raz dwa:))))))

Ostatnia edycja:
no jeszcze troche, ciagle sie gapie na to usg, ja tam ewidentnie widze dwie podłuzne plamki biale, chyba zwariowałam ;p

no wlasnie zawsze patrzyli na om ateraz zaczeli sie kierowac terminem z pierwszego usg
carloska to czekam na wynik bety
diablica moja spi tatus ja uspil bo ze mna nie chce chodzic spac ;p
olunia dziwne masz cykle takieee dlugie

mam 23242,90 mlU/ml, czytalam ze od 1500 do 6000 wzrost spowalnia i podwaja sie nawet do 96 godz wiec moze jest wszystko ok co?

reklama
Do góry