reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

ja na becie sie nie znam ale wdaje mi sie że żeby czegoś sie dowiedzieć musisz zrobić ja jeszcze raz i sprawdzić przysrost...a najlepiej iśc z wynikami do innego lekarza

reklama
no napisalam i co myslicie? mówia ze wysoka i ok
diablica ide w czwartek mam nadzieje ze bedzie ok troche sie uspokoiłam

Carloska - ja po ilości cyfr w wyniku bety wnioskuje że jest ok ;) chociaz ekspert ze mnie żaden, bo w pierwszej ciązy bety nie robiłam. Tylko test i to jeden.

tysia to ty sie juz starasz a robicie coś konkretnego?....hm oprócz oczywiscie wiadomych rzeczy haha:-D łykasz kwasik? robiłaś badania...czy tak co ma być to będzie?

kwasik łykam od listopada. staranka standardowe, z tym że w pierwszej czesci cyklu bez staranek, bo celujemy w chłopaka ;) No i seksik nie czesciej niz co 2 dni,zeby zolnierze zdażyli dojrzeć. Badan nie robiłam, chociaz pewnie powinnam spr czy wszystko ok przed starankami....Jak @ przyjdzie to juz mam postanowienie ze w tym cyklu skocze na standardowy przegląd ;)
Generalnie pierwsza ciąża była bez wspomagaczy, wiec wierze ze i teraz sie uda.

Dzis z kolei bola juz tylko sutki, cały dzien je czuje. Z rana off cors zrobilam teścik, chociaz do @ jeszcze 2-3 dni. Test najtanszy paskowy, i jeszcze sierota nasikałam wyzej niz trzeba ;) Wiec po tak fachowym zrobieniu testu moja bujna wyobraźnia zobaczyla nawet cien drugiej kreski. Test wysechł i kreska zniknęła, także chyba moja wyobraźnia widzi o 6 rano tak samo dobrze jak ja i nic tam nie bylo. Jutro robie jakis porzadniejszy test i obiecuje że najpierw sie obudze a potem bede testowac.

mozliwe:> no to jutro zrobie, rzeczywiscie chyba nie ma sensu czekac do czwartku skoro jest taki wysoki poziom i tak sie nie podwoi

reklama
tysia...ja też muszę się zmobilizować i sobie chociaż morfologię machnąć:tak: na bank to przed starankami idę wyrwać zęba i 3 jeszcze połatać....mam chwilke bo tak myśle od kwietnia zacząć...ale ten czas tak leci:szok:.....i chyba też powinnam coś pomyśleć o kwasie foliowym...mam nawet w apteczce z poprzedniej ciązy.
moja pierwsza ciąża też była bez wspomagania....kiedy odpuściłam- zaszłam....mam nadzieję że teraz będzie ciut szybciej. Na Izę czekałam 12 miesięcy.

no i czekam na niusy z porannego sikańca bo moze wcale nie zdążysz sie przebadać :tak:

carloska- weź potem te wyniki i idz do lekarza....on coś wiecej powie...my to "tylko" forum.

Do góry