reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

tysia- nie mów hop:-)...cycuchy to zawsze dobry znak....

carloska- dobrze robisz...a 6t1d to 6 tydzień i 1 dzień...ta pani liczyć nie potrafi skoro 6t4d jest po tygodniu...warto poczekac i zobaczyć jak sie sytuacja rozwinie...bo to moze poprostu błąd lekarza....skoro rośnie pęcherzyk....nie wiem aż tak sie nie znam moze według tej pani przyrasta za mało? za wolno?....to według obliczen twoich to który to byłby w końcu tydzień? bo u niektórych babek jak czytałam to coś widać w 8 tyg...albo i później...

reklama
tez myslalam ze prywatnie to bardziej sie zajmie widocznie nie odrazu na lyzeczkowanie wysyła, ja wlasnie nei wiem co ona z tymi tyg bo wg niej tydz temu był 5 tydz a teraz 6 i juz koniec na zabieg... wg mnie to jest 5 tydz z hakiem bo do zapłodnienia mogło dojsc gdzies 20grudnia bo jakos tak do 24-25mialam dni plodne a owu nie wiem, zreszta ciezko powiedziec kiedy z pco i tymi moimi cyklami moglo sie przesunac ale robilam test po swietach i nic nie bylo, pozniej w sylwka i byla baaardzo niewidoczna kreska i to sie utrzymywało gdzies tydzien, pozniej juz byla widoczniejsza, 4 stycznia robilam bete i bylo tylko 121ml wg tabelki 2-3 tydz wiec teoretycznie mogl byc poczatek 2 dopiero. ahhh diablica juz mam metlik w glowie jutro ide na bete odrazu mam wyniki popoludniu wiec cos zobacze juz.

Carloska, ona cie zdecydowanie za wczesnie na zabieg wysłała. Pamietam że jakies 2 lata temu moja kolezanka bardzo dobra miała sytuacje, że okazało się że w 7 tyg lekarz stwierdził że chyba puste jajo płodowe, ale kazał czekac do 12 tc z decyzją co dalej. W międzyczasie co 2 tyg USG żeby spr czy sie cos zmienia.
co do szkodliwości USg to w to nie wierzę. No chyba zeby ktos bez powodu robil USG na przykład codziennie i to jeszcze dlugotrwałe. A tak tylko "zerknąć" - na pewno nic nie zaszkodzi.

tysia to ty sie juz starasz a robicie coś konkretnego?....hm oprócz oczywiscie wiadomych rzeczy haha:-D łykasz kwasik? robiłaś badania...czy tak co ma być to będzie?

reklama
Jordzik- oj o domu mi nie przypominaj....jak mi sie tęskni.....do mamyyyyyyyyyyyyy:-(

wiosną mam nadzieję że uda nam sie pojechać nad morze z młodą to pobędziemy troszke u rodziców.....:cool2:

carloska- jak sie czujesz?

dzień dobry wszystkim

Do góry