reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

hej:) melduję się rozpakowana..10.12.2012r.urodził się wIKTOREK :) poród błyskawiczny... w sumie w szpitalu byliśmy o 19.40, a o 20.26 już było po...byłam mile zaskoczona, bo nie było tak strasznie, a największe skurcze trwały może z 30 min :) udanych ciąż i porodów kochane!

reklama
Kasia - Gratulacje i dużo zdrówka dla Was:)
A Wam dziewczyny - Zdrowych, spokojnych, rodzinnych świąt, spełnienia najskrytszych marzeń i żeby przyszły rok był dla Was owocny:) Buźka

A My byliśmy dzisiaj u moich rodziców, lepiłam z mamą pierogi, piekłyśmy ciasta i kroiły warzywa na sałatkę:) A teraz już jestesmy w domu, i leniu****emy sobie:) Życzę miłego wieczorku:) Pozdrawiam

kasia gratulacje:)

Życzę Wam moje kochane szcześliwych i radosnych świąt a przedewszystkim zdrowia bo jak jest zdrowie to wszystko sie udaje ;) Oczywiscie zycze Wam także i upragnionych fasolek, trzymajcie sie staraczki :):*

reklama
hej, ja jestem cały czas obserwuje post ale malo sie udzielam ;p
robiłam dzisiaj test niestety 1 krecha, miałam nadzieje bo owulacje raczej miałam był śluz, nie wiem może za wczesnie zrobiłam test, czuje bóle piersi taka nadwrażliwosc i pojawiły sie żyły nie miałam tak wczesniej nawet przed okresem, powinnam miec w niedziele-poniedziałek, ale to nie pewne bo odtawilam tabletki niedawno ktore brałam m.in na pco, co myslicie zrobić jeszcze raz test w pon?

Do góry