reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Kasiu dziekuje za zyczenia :)
twoj maluszek juz taki duzy ja juz bym chciala urodzic tak za tydzien ;p
a my tez mamy konflikt krwii niby ale sie okaze dokladnie po porodzie bo ja mam rh - a maz ma rh + z corka dostalam imunoglobuline a tu sie okaze

reklama
hej dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku :) nie pisałam tu ale zrobilam w poniedziałek test i wyszła bardzo blada kreska, dzisiaj robiłam kolejny i tez kreska wyszła blada, chyba jutro ide zrobic test z krwii nie wiem co myslec :)

Carloska, koniecznie zrób betę! Jak zaszłam w ciążę, to też kreseczka na teście była bardzo blada, taki cień się pokazał tylko. Po cichutku już można chyba pogratulować :) daj znać, jak dostaniesz wynik!

hej dziewczyny wklejam Wam moj post z innego watku bo juz nie mam czasu sie rozpisać, pozdrawiam buziaki :)

wiecie co bylam w przychodni zrobic badanie oczywiscie dzisiaj nie pobieraja krwi tylko jutro, wiec poszłam do szpitala zapłaciłam za badanie wchodze patrze a tam chyba z 50 ludzi w kolejce ! nie mogłam czekac bo mialam dzis odbior kluczy do mieszkania wiec wrocilam za godzine kolejka nie zmalała, wkurzylam sie bo w szpitalu zeby było tylko jedno okienko do pobrania krwi skandal! Jak mieszkałam w innym mieście to mieli tak chyba z 7 okienek i szybko to szło, tylko sie podchodziło z ręka i pach juz a tu godziny stania i czekania, wkurzyłam sie i to bardzo, jutro rano pojde jeszcze raz... nie dosć ze płacisz to jeszcze stój 3 godziny.
realmad2.gif
:[

mam jeszcze jeden test to go zrobie moze kreska bedzie wyrazniejsza:D a teraz lece trzymacjie sie laski :*

no u mnie tez jest taka kolejka ale pobieranie trwa chwilke na szczescie i szybko idzie ale to na nfz a tu placisz i tyle czekasz ;/
no jak masz test to zrob sobie ja np wogole nie robilam bety bo o ciazy dowiedzialam sie w 6 tc i poszlam do gina i potem mialam usg wiec beta mi nie byla potrzebna

reklama
Czekamy ;) chociaz wg mnie i tak juz mozna gratulować ;)

U nas zaczynamy 2 cykl starań. Kończy mi się @. Trzymać kciuki w tym cyklu za nas - proszę!!!!

Do góry