reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Gosia - a w którym Ty właściwie jesteś dc? trzymam kciuki nadal i podziwiam Twój spokój :-)

Mary - to miłego wieczoru z M. życzę :-)

Ja też dzisiaj w planach mam relaksujący wieczór z K. i spanie do południa

reklama
suana termin okresu miałam na 01.10 ale ja na to niezwracam uwagi bo mi się zazwyczaj opóźnia
Dzisiaj to już myślałam, że dostanę @ ale pobolało i przeszlo a teraz mnie normalnie tak sutki szczypią chciała bym już dostać akurat małżuś ma nocki...

suana termin okresu miałam na 01.10 ale ja na to niezwracam uwagi bo mi się zazwyczaj opóźnia
Dzisiaj to już myślałam, że dostanę @ ale pobolało i przeszlo a teraz mnie normalnie tak sutki szczypią chciała bym już dostać akurat małżuś ma nocki...
podziwiam spokoj naprawde... ja bym juz dawno zatestowala :sorry: a kwas foliowy bierzesz tak na jakby co ? pewnie tak... :)

Hej!
Pam kwas foliowy to ja już prawie rok biorę, oj! nie ma czego podziwiać poprostu nadal czekam na @ nie myślę, że to może być ciąża! W czwartek robię test i wtedy będzie wsio jasne co jest ale podejrzewam, że pewnie się opóźnia...
Ale mnie cycuchy bolą zaraz zwariuję normalnie aż mnie sutki szczypią ...
Oglądamy z Werunią barbi na mini mini nawet nawet...
Mój małżonek miał przygodę w pracy zatrzymał Krzysztofa "Diablo" Włodarczyka- dał mu 500 stówek i nie wziął autografu bo mu głupio było..

Gosiula moje cycuchy też wariują. Od 2 dni ratuje mnie stanik sportowy. Spadła mi dzisiaj temperatura, więc już pewna jestem,że @ przyjdzie. Ale za Ciebie trzymam mega kciukasy!

A mnie dopadla depresyjka :(
Wkurza mnie fakt ze mam implant... tzn nie sam implant tylko to ze nie byla to moja decyzja w 100%. Ja sie wachalam przed jakimkolwiek zabezpieczneniem bo bardzo chce miec dziecko albo z drugiej strony martwie sie ze nie dam rady na studiach.... (a wiem ze dam) i tak wkolko.... wkoncu pogadalam z moja mama i ta mnie zjechala od gory do dolu ze jestem bezczelna , glupia i samolubna ze chce z niej babcie juz robic... wiec mam implant.....

eh pewnie niedlugo mi przejdzie wkoncu wielkanoc juz niedaleko... a noz widelec wyciagne na boze narodzenie....

reklama
Do góry