reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Dziekuje i nawzajem kochana milego dnia
u nas swieci ladne sloneczko
Sylwia - korzystaj z ladnej pogody! ;-) U nas jesienna deprecha doslownie... Szaro, buro... A jak sie czujesz? Bedziesz miala jakies badania wz. z nerka?
Za tydzien ide na badania moczu krwii odczyn comba bo moge miec konflikt seriologiczny i glukoze 75 g najwieksze obciazenie zeby przetestowac mnie i moja nerke na najwiekszym obciazeniu a jak bedzie dobrze to za miesiac znowu usg nerek bo musze pilnowac ja bo nic innego sie narazie nie da zrobic a w srode mam usg zobacze mojego babelka a 20 wrzesnia mam ortopede rozmowe w sprawie mojego kregoslupa czy moge rodzic sn czy musze miec cc.
mary-beth
Fanka BB :)
Za tydzien ide na badania moczu krwii odczyn comba bo moge miec konflikt seriologiczny i glukoze 75 g najwieksze obciazenie zeby przetestowac mnie i moja nerke na najwiekszym obciazeniu a jak bedzie dobrze to za miesiac znowu usg nerek bo musze pilnowac ja bo nic innego sie narazie nie da zrobic a w srode mam usg zobacze mojego babelka a 20 wrzesnia mam ortopede rozmowe w sprawie mojego kregoslupa czy moge rodzic sn czy musze miec cc.
Duzo zdroweczka Ci zycze i powodzenia na badaniach! Bede trzymac kciuki!
K
kobietka22
Gość
Souillac- kochana w takim razie mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mary - dzięki i na wzajem
Sylwia- dużo dużo zdrówka Ci życzę.
a ja wstałam o 11 poszłam na zakupy i podszykowałam obiadek ,a teraz oddaję się Wam
Mary - dzięki i na wzajem
Sylwia- dużo dużo zdrówka Ci życzę.
a ja wstałam o 11 poszłam na zakupy i podszykowałam obiadek ,a teraz oddaję się Wam
K
kobietka22
Gość
Souillac - a pomiary dziwne Ci powiem trochę temperatura wzrosła wczoraj ,a dziś znowu spadła nie wiem jak to interpretować czy coś z progesteronem nie tak czy co.W ciąży na pewno nie jestem bo za niska temperatura jest...
diablica3010
mama na cały etat
matko Bosko kobitka o 11 wstałaś? co ty po nocach robisz babolku jeden....zamiast spać korzystaj z pogody i na spacerek sie wybierz....nie długo szara bura jesień wiec warto..
ja własnie mam plan...i próbuje go wcielić w życie....musze wyprać gigantyczny dywan...tylko co ja z dzieckiem zrobie hm....
kobitka co masz na obiad....
ja własnie mam plan...i próbuje go wcielić w życie....musze wyprać gigantyczny dywan...tylko co ja z dzieckiem zrobie hm....
kobitka co masz na obiad....
K
kobietka22
Gość
Diablica- mam na obiad kotlety z piersi kurczaka , mizerię i ziemniaczki no i parę żeberek zostało z wczoraj to M zje.
Ja o 6.30 się obudziłam na temperaturę ,a potem jakoś tak się położyłam i do 11 pociągnęłam aż wstyd
no idę na spacerek z M na miasto po obiadku.
Ambitny plan masz z tym dywanem.
Ja o 6.30 się obudziłam na temperaturę ,a potem jakoś tak się położyłam i do 11 pociągnęłam aż wstyd
no idę na spacerek z M na miasto po obiadku.
Ambitny plan masz z tym dywanem.
reklama
K
kobietka22
Gość
Jusstyna - a robilaś test ciążowy?Może sobie zrób po prostu.