reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Za tydzien ide na badania moczu krwii odczyn comba bo moge miec konflikt seriologiczny i glukoze 75 g najwieksze obciazenie zeby przetestowac mnie i moja nerke na najwiekszym obciazeniu a jak bedzie dobrze to za miesiac znowu usg nerek bo musze pilnowac ja bo nic innego sie narazie nie da zrobic a w srode mam usg zobacze mojego babelka a 20 wrzesnia mam ortopede rozmowe w sprawie mojego kregoslupa czy moge rodzic sn czy musze miec cc.

Za tydzien ide na badania moczu krwii odczyn comba bo moge miec konflikt seriologiczny i glukoze 75 g najwieksze obciazenie zeby przetestowac mnie i moja nerke na najwiekszym obciazeniu a jak bedzie dobrze to za miesiac znowu usg nerek bo musze pilnowac ja bo nic innego sie narazie nie da zrobic a w srode mam usg zobacze mojego babelka a 20 wrzesnia mam ortopede rozmowe w sprawie mojego kregoslupa czy moge rodzic sn czy musze miec cc.

Duzo zdroweczka Ci zycze i powodzenia na badaniach! Bede trzymac kciuki!

Souillac- kochana w takim razie mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mary - dzięki i na wzajem
Sylwia- dużo dużo zdrówka Ci życzę.
a ja wstałam o 11 poszłam na zakupy i podszykowałam obiadek ,a teraz oddaję się Wam :)

Souillac - a pomiary dziwne Ci powiem trochę temperatura wzrosła wczoraj ,a dziś znowu spadła nie wiem jak to interpretować czy coś z progesteronem nie tak czy co.W ciąży na pewno nie jestem bo za niska temperatura jest...

matko Bosko kobitka o 11 wstałaś? co ty po nocach robisz babolku jeden....zamiast spać korzystaj z pogody i na spacerek sie wybierz....nie długo szara bura jesień wiec warto..

ja własnie mam plan...i próbuje go wcielić w życie....musze wyprać gigantyczny dywan...tylko co ja z dzieckiem zrobie hm....:dry:

kobitka co masz na obiad....

Diablica- mam na obiad kotlety z piersi kurczaka , mizerię i ziemniaczki no i parę żeberek zostało z wczoraj to M zje.
Ja o 6.30 się obudziłam na temperaturę ,a potem jakoś tak się położyłam i do 11 pociągnęłam aż wstyd :zawstydzona/y:
no idę na spacerek z M na miasto po obiadku.

Ambitny plan masz z tym dywanem.

reklama
Do góry