reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Czesc babeczki!

Ja na chwilke zyczyc Wam milego weekendu! Niedlugo siostra i mama wlatuja w odwiedzinki, wiec bede troszke zajeta.

Sou - dasz rade, kochana! To wlasnie fajnie miec mala roznice miedzy dziecmi. Zawsze beda sie mogly bawic razem. Oczywiscie, poczatki beda trudne, sama sie na to nastawiam, ale damy rade! :tak:

Kobietka - mi wyglada na to, ze Ty swietnie gotujesz! :tak: Jak Twoje samopoczucie?

Gosia, Klaudia - co u Was?

Kasia
- jak sie czujesz?

Pozdrawiam Was serdecznie!

reklama
Souillac-ja się zastanawiam nad Łęczycą , Łodzią i Kutnem i nie wiem gdzie chcę rodzić bo są różne opinie jedni chwalą drudzy narzekają i nie wiem co wybrać , jeszcze mam Płock w zanadrzu zrobię sobie wycieczkę po szpitalach jak już będę w ciąży i popytam.Jak np M nie będzie w domu to zostaje mi karetka i do Kutna ,ale szczerze to boję się tej porodówki...

Souillac- mojej siostrze by wykończyli dziecko w Kutnie ,a dwie koleżanki rodziły i wszystko było ok chwaliły sobie także nie ma reguły...

Sou - rozumiem... Ale jestem pewna, ze dasz sobie rade! 2,5-roczne dziecko juz umie sie naprawde ladnie zajac soba. Bywa ciezko, ale kto sobie da rade, jak nie my? ;-)

Kobietka - moja mama tez lepiej gotuje, ale to chyba lata wprawy, nie? ;-)

Zmykam przygotowywac lasagne.
Do wieczora!

Souillac- a sam pobyt to chwalą tu w Kutnie ,że jest pomoc w razie potrzeby i można liczyć na personel w razie potrzeby siostra M też tu rodziła i jak ją odwiedziłam to była zadowolona uśmiechnięta także z pobytem nie jest źle gorzej jak się coś dzieje i nie wiedzą co robić.
Ja się budzę jak M wstaje o 6,30 i się mierzę:-)
Mary - na pewno to kwestia wprawy mamuśki są już tyle lat kucharkami ,że im wszystko pysznie wychodzi, a moja babcia jak gotuje niebo gębie , moja teściowa też nie najgorzej.

Hej!
Dzięki za pamięć dziewuszki...
Nic nie pisałam bo nadeszła @ i się podłamałam a do tego moje dziecię do przedszkola poszło i mam z tym roboty i stresu, bo chętnie idzie do przedszkola ale gorzej by tam samej zostać dlatego też siedzę z nią tam co mi się podoba (w koncu mam takowesz wykształcenie).
Jeśli chodzi o starania to już mi wsio radno będzie co ma być zaczęłam szukać pracy bo wpadnę w depresję...dobrze, że mogę sobie z wami tu popisać!

Gosiu - szkoda kurczę przytulam , nie martw się następnym razem się uda kochana , trzymam kciuki za poszukiwania pracy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
pisz co Ci na sercu leży wysłuchamy chętnie
:-)

Dzięki kobietka!
Mam ostatnio doła- dzisiaj znowu nie odzywam się z mężem- najgorsze jest to, że się nie kłócimy!
Od jakiegoś czasu czuje straszną potrzebę, by mój własny prywatny mąż okazywał mi więcej zainteresowania moją osobą. Jest kochany, bardzo dobry, uczynny, łagodny, zajmuje się mała ale tak jakby zapomniał w tym wszystkim o tym, że jestem kobietą! starałam mu sie na początku delikatnie zasugerować, żeby zwrócił na mnie uwagę- a teraz to już jestem tak zrezygnowana, że napisałam mu sms jak był u nas w domku a ja tu u rodziców, teraz do pracy pojechał i dał buziaka. Wczoraj w nocy chciałam go sprowokować no wiecie do czego to się przytulił i zasnął a ja ryczałam do rana a dzis stwierdził że był po pracy zmęczony....oj! to chyba przez to , że zemnie tylko kura domowa a nawet i nie to ...

reklama
souillac- widzisz bo ja już chyba fiksuję z tego wszystkiego- chodzi o sexicho i o komplementy!Oj!chyba za dużo wymagam cofam tamtego posta zapomnijmy o całej sprawie!!
Moja córa chora ma katar i jak jej nie przejdzie to w poniedziałek siedzi w domu i po przedszkolu oby jej przeszło..
W domku wylewek ciąg dalszy niedługo kupujemy bramę garażową juz nie moge doczekać się jak tam zamieszkamy...
Za tydzień w sobote urządzamy urodziny dla Wen i myślałam o upieczeniu torta ale chyba nie zaryzykuję ale dziś wypróbowałam przepis na placek i nawet nawet.. pare sałatek się zrobi itp i będzie git.

Do góry