reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Gosiu - zdrówka dla córy .Co do męża znam to też to przerabialiśmy ,ale do mojego dotarło o co chodzi po dłuuugich rozmowach i awanturach , bo im to trzeba czarno na białym wyłożyć i to dobitnie żeby zrozumieli , i mój na szczęście zrozumiał choć zerknij na mój wykres ile razy były przytulanki od 17 ?dwa razy tylko ,ale ja już nie robię fochów bo uznałam ,że to bez sensu podeszłam do tego tak będzie chciał to przyjdzie i przychodzi sam.Czasem jak ja zaatakuje to też się na to godzi nie mogę powiedzieć ,że nie ,ale też słyszę ,że zmęczony itd normalka

reklama
Souillac- to fajnie mi sprawia frajdę takie mierzenie i obserwowanie cyklu , polecam też stronkę ovufriend.pl tam też się mierzy i jest detektor owulacji mówi Ci kiedy przypada owu:tak:

Souillac- ja też mam ból i śluz ciągnący ,ale też nie wiem kiedy dokładnie jest owu bo to nigdy nic nie wiadomo zobaczymy co będzie pokazywał wykresik.

Gosiu faceci to jacys dziwni sa niestety ;/
Ja nie pisalam bo nie mailam kiedy bylam w pracy w piatek i w sobote i mialam jeszcze wczoraj impreze wiec zmeczona bylam jak niewiem co ;/
W piatek bylam u gina i okazalo sie ze z moja nerka nie jest za dobrze musimy ja kontrolowac a jesli beda ataki to na szpital bo jest obawa ze ja strace :(

Sylwia - kurcze to nie dobrze ,przykro mi strasznie , a jest jakaś nadzieja ,że da się jeszcze coś uratować?
może ostatecznie nie będzie aż tak źle , ja Ci życzę aby tych ataków nie było.

Diablica-mnie boli w okolicy jajnika ,ale raczej nie jak okres tylko taki promieniujący ból promieniuje do odbytu ,że tak powiem nie wiem jak u innych kobitek.

Hej!

Gosia - przykro mi z powodu testu... Mozemy sobie podac reke - ale nowy cykl = nowe nadzieje!

Sylwia - duzo duzo zdrowka! Oby sie udalo uratowac nerke! Trzymaj sie dzielnie!

Diablica - chyba u kazdej babeczki inaczej... Ja nie mam zadnego bolu przy owulce.

Milego dnia!

reklama
Do góry