reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Witajcie :)
Ja tez myslala ze starczy 5 minut :szok: ale ja mam w domu tylko elektroniczne ze wzgledu na mala :)
Bylam dzis na usg i dzidzia ok chyba chlopiec ale nie bylo widac kregoslupa wiec za 4 tygodnie mam zrobic kolejne usg a kolo 5 idziemy na 4 d zeby byc na 100 procent pewnym ze to chlopiec i przy okazji podgladnac ten kregoslup ale ja wiem ze wszystko jest dobrze dzidzia jest wielka jak na 21 tygodni wiec wieksza ciaza o 1 dzien ale normalnie to powinno byc 19 tygodni i 5 dni wiec dzidzia sporaaa :)
a co do @ to ja nawet niewiemdzialam ze nie dostane bo u mnie wszystko bylo sutki wrazliwe tylko ze ja nie mam bolow jajnika ani podbrzusza wiec ja nigdy niewiedzialam kiedy malpa nadejdzie..

reklama
Sylwia - to super ,że wszystko ok rośnie Ci dzidzia jak na drożdżach kciuki za kolejne usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No ja też mam wrażliwe sutki ,ale to zawsze przed @ tak miewam więc na dwoje babka wróżyła.

Sou wazy 360g a co do kregoslupa to sie martwie bo bylo zle ustawione a usg w szpitalu tez takie sobie jest ale opis mam taki kregoslup nie do oceny (od tylu0zachowana ciaglosc i badz tu madry ;/

Souillac - nie mam pojęcia bo ja mam 400 folik kupiony i go łykam ,a w takim przypadku to nie wiem czy tak można robić ,że brać 2 żeby też nie przesadzić z witaminami bo to się tak mówi ,że tylko witaminy ,ale to jednak tabletka może dziewczyny coś Ci poradzą.

Cześć dziewczyny @ do mnie przyszła w nocy,ale nie ma załamki na szczęście nadzieja była ,ale wszystko zwiastowało @.

noooo ultra krótki to tak pierwszy raz mi się zdarzyło 25 dni :szok: czyli owu była dawno temu ,a i mogliśmy wpaść bo owu występuje 14 dni przed @ więc zahaczyło o czas bezgumkowy bo my do 9 dc bez gumek mogła być córa z tego przy dobrych wiatrach.

hej!
Dziewczyny a my siedzimy w domu Wenia się nachodziła do przedszkola, tzn. chętnie by tam była ale jak ja siedzę ona sie sama bawi i uczestniczy w "zajęciach" tylko wiecie to takie przedszkole ja miałam inny plan by ją tam zostawić iść pare dni by popłakała i w końcu by się zadomowiła, ale jak tylko zaczęła płakać to po mnie dzwonili i do d.... taka robota! A zresztą więcej ja ją w domu nauczę...
A mi tam wsio radno co będzie byle było i zdrowe się urodziło- narazie staram się nie nakręcać odpuściłam będzie co ma być kiedyś musi zatrybić stwierdziliśmy że to niepowtarzalna okazja kiedy można czerpać radość z sexu na luzie, i robić co tylko dusza zapragnie także dziewuszki korzystajcie
sylwia będzie ok zobaczysz - miło poczytać jak piszesz o USG wspomnienia wrcają!

reklama
Gosia- ja trzymam kciuki za Was, pewnie ,że tak najlepiej na luzie do tego podchodzić i za bardzo się nie nakręcać.
Souillac- na dwoje babka wróżyła zobaczymy za jakiś czas co z tego będzie trzymam kciuki mocniuchno.
Ja sobie daję czas na przygotowania witaminki i te sprawy no i wizyta u pani dr i rozmowa na temat starań kiedy będzie można może da się trochę przyspieszyć ,a jeśli nie to wiem ,że to dla mojego dobra.

Do góry