reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Witajcie ja dziś odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata mi przyznali i szukam pracy z nowym zapałem może chętniej mnie ktoś zatrudni bo ma zniżki na osobę z grupą liczę na to już mi dawno temu tak radziła pani dr i tak też zrobiłam wyrobiłam sobie grupę i szukam na nowo trzymajcie kciuki

Martuś narzeczony mojej przyjaciółki ponad 2 lata szukał pracy. W końcu wyrobił sobie grupę inwalidzką bo choruje na SM i po kilku tygodniach dostał świetną pracę :-) Także trzymam kciuki za Ciebie Kochana!!

witam!
Padam dziś byliśmy na zakupach obkupiliśmy małą do przedszkola. Po powrocie wielkie sprzątanie do wieczora w naszym domku, Werunia skarbek kochany nam tak pomagała!!!
Kobietka trzymam kciukasy mocno!!!
dobrej nocki

Gosiula, dopiero przeczytałam,że nie ma dwóch kreseczek:( trzymam kciuki za ten cykl!!! zobaczysz ,że się uda!!
Super ,że Bunny już urodziła!! gratulacje syneczka, mam nadzieję ,że się odezwie i powie nam jak opieka nad małym, no i jak synek reaguje na braciszka:)

Dziewczynki Bunny jest jeszcze w szpitalu bo mały ma żółtaczkę i się "opala" na pewno jak wyjdzie to napisze:)
Można podczytać na mamusiach 2012 ją puki co.
Gosiu- i co jest ta @????? może powtórz ten test bo ja umieram z ciekawości
;-)

hej!
Właśnie ściągnęłyśmy do domu objadam się serniczkiem mamy a mała wyje bo wstała dziś o 6 rano.
kobietka nie ma @ i nic jej nie zapowiada, nadal tempka wczoraj jak mierzyłam to było 37,8 sutki bolą, czasem pobolewa w podbrzuszu tak ciągnie, jakaś taka osłabiona jestem tzn. na buzi wyskoczyły mi wypryski masakra jakaś, boję się testować narazie....

reklama
Czesc dziewczyny!

Nie bylo mnie, w ostatnim czasie bylam zajeta pewnym waznym projektem, ktory na szczescie wyslalam juz wczoraj, wiec mam wiecej czasu! :-)

Bunny
- gratuluje ogromnie!!! :-)

Gosiula - wspolczuje jednej krechy, ale poki @ nie ma, to jest szansa!

Paulina - spoznione najlepsze zyczenia z okazji 3. rocznicy!!! :-)

U mnie 40 dc. Czekam na testy, powinny byc kolo poniedzialku, wiec sobie sikne... ;-)
Milego wieczorku i weekendu!

Do góry