reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie ja dziś odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata mi przyznali i szukam pracy z nowym zapałem może chętniej mnie ktoś zatrudni bo ma zniżki na osobę z grupą liczę na to już mi dawno temu tak radziła pani dr i tak też zrobiłam wyrobiłam sobie grupę i szukam na nowo trzymajcie kciuki
paulinka109
Fanka BB :)
Martuś narzeczony mojej przyjaciółki ponad 2 lata szukał pracy. W końcu wyrobił sobie grupę inwalidzką bo choruje na SM i po kilku tygodniach dostał świetną pracę :-) Także trzymam kciuki za Ciebie Kochana!!
K
kobietka22
Gość
Paulinko - nie dziękuję żeby nie zapeszać , dodałaś mi otuchy tym postem :-)
gosiula23rex
witam!
Padam dziś byliśmy na zakupach obkupiliśmy małą do przedszkola. Po powrocie wielkie sprzątanie do wieczora w naszym domku, Werunia skarbek kochany nam tak pomagała!!!
Kobietka trzymam kciukasy mocno!!!
dobrej nocki
Padam dziś byliśmy na zakupach obkupiliśmy małą do przedszkola. Po powrocie wielkie sprzątanie do wieczora w naszym domku, Werunia skarbek kochany nam tak pomagała!!!
Kobietka trzymam kciukasy mocno!!!
dobrej nocki
Gosiula, dopiero przeczytałam,że nie ma dwóch kreseczek trzymam kciuki za ten cykl!!! zobaczysz ,że się uda!!
Super ,że Bunny już urodziła!! gratulacje syneczka, mam nadzieję ,że się odezwie i powie nam jak opieka nad małym, no i jak synek reaguje na braciszka
Super ,że Bunny już urodziła!! gratulacje syneczka, mam nadzieję ,że się odezwie i powie nam jak opieka nad małym, no i jak synek reaguje na braciszka
K
kobietka22
Gość
Dziewczynki Bunny jest jeszcze w szpitalu bo mały ma żółtaczkę i się "opala" na pewno jak wyjdzie to napisze
Można podczytać na mamusiach 2012 ją puki co.
Gosiu- i co jest ta @????? może powtórz ten test bo ja umieram z ciekawości ;-)
Można podczytać na mamusiach 2012 ją puki co.
Gosiu- i co jest ta @????? może powtórz ten test bo ja umieram z ciekawości ;-)
gosiula23rex
hej!
Właśnie ściągnęłyśmy do domu objadam się serniczkiem mamy a mała wyje bo wstała dziś o 6 rano.
kobietka nie ma @ i nic jej nie zapowiada, nadal tempka wczoraj jak mierzyłam to było 37,8 sutki bolą, czasem pobolewa w podbrzuszu tak ciągnie, jakaś taka osłabiona jestem tzn. na buzi wyskoczyły mi wypryski masakra jakaś, boję się testować narazie....
Właśnie ściągnęłyśmy do domu objadam się serniczkiem mamy a mała wyje bo wstała dziś o 6 rano.
kobietka nie ma @ i nic jej nie zapowiada, nadal tempka wczoraj jak mierzyłam to było 37,8 sutki bolą, czasem pobolewa w podbrzuszu tak ciągnie, jakaś taka osłabiona jestem tzn. na buzi wyskoczyły mi wypryski masakra jakaś, boję się testować narazie....
paulinka109
Gosiu ja ciągle wierzę i baaaaaaaaardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&& :***
reklama
mary-beth
Czesc dziewczyny!
Nie bylo mnie, w ostatnim czasie bylam zajeta pewnym waznym projektem, ktory na szczescie wyslalam juz wczoraj, wiec mam wiecej czasu! :-)
Bunny - gratuluje ogromnie!!! :-)
Gosiula - wspolczuje jednej krechy, ale poki @ nie ma, to jest szansa!
Paulina - spoznione najlepsze zyczenia z okazji 3. rocznicy!!! :-)
U mnie 40 dc. Czekam na testy, powinny byc kolo poniedzialku, wiec sobie sikne... ;-)
Milego wieczorku i weekendu!
Nie bylo mnie, w ostatnim czasie bylam zajeta pewnym waznym projektem, ktory na szczescie wyslalam juz wczoraj, wiec mam wiecej czasu! :-)
Bunny - gratuluje ogromnie!!! :-)
Gosiula - wspolczuje jednej krechy, ale poki @ nie ma, to jest szansa!
Paulina - spoznione najlepsze zyczenia z okazji 3. rocznicy!!! :-)
U mnie 40 dc. Czekam na testy, powinny byc kolo poniedzialku, wiec sobie sikne... ;-)
Milego wieczorku i weekendu!