reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Jordgubbe Dzięki wielkie za tyle słówteż tak do tego podchodzę tylko u mnie jest trochę skomplikowana sprawa jak zawsze zresztą, chciało by sie wreszcie spontanicznie zaszaleć ale u mnie zawsze nie ma takiej obcji...Żałuję, że wcześniej nie mogliśmy się starać a teraz bym chciała do pracy iść a nie da się pogodzić tych dwóch pragnień bynajmniej na początku kariery a za rok w grudniu trafia mi się super okazja dlatego musiała bym urodzić max do października a z dzieciem mama by została( kurcze dziewczyny brzmi to tak przedmiotowo) troszkę nagmatwałam mama nadzieję, że zrozmiałyście Nadal mam doła cholewcia nie chcę tego ale trudno z tym walczyć!

Kurcze gosiu jak bys teraz zaszla to na maj bys miala termin w przyszlym cyklu na czerwiec wiec masz czas jeszcze z 5 miesiecy zeby zajsc w ciaze jesli bys chciala w grudniu zaczac prace a ile sie juz staracie ?? Ale jak to mowia nie da sie nic zaplanowac ja zaplanowalam pojscie do pracy odpuscilam starania i bach jestem w ciazy choc wcale jej nie planowalam tak samo mialam z Oliwka tyle ze o nia staralismy sie 2 lata a o to malenstwo prawie rok wiec staralismy sie plowe mniej ;p ale mialam nadzieje ze szybciej sie uda ale jestem szczesliuwa a plany przesunelam na dalsze pole :)

Gosiu - jeszcze masz troszkę czasu uszy do góry uda się trzeba tylko trochę sobie odpuścić ja wiem po sobie ,że jak odpuściłam to zaszłam nie wiem co ma na to wpływ ,że się nie udaje może właśnie to ,że bardzo się chce to powoduje choć powinno być na odwrót , ja wierzę w Ciebie i wiem ,że się Tobie uda w końcu ,a przyszła @?Czy nadal nie ma ????
Ja wiem ,że jak się bardzo chce to trudno o tym nie myśleć tym bardziej gdy "terminy" gonią ,ale postaraj się iść na żywioł jakieś winko jakaś nastrojowa muzyczka może fajny strój w takiej oprawie nie myśli się o tym jak o robieniu dziecka tylko myśli się o przyjemności.

hej dziewczyny

pamiętam o Was i podczytuje Was ale niestety czas wolny ostatnio bardzo się skurczył i nie mam wcale czasu na BB

Dziś miałam wizytę, widziałam mojego bąbelka serduszko bije kartę ciąży będę miała założoną na następnej wizycie.

Tak więc u nas wszystko ok i przesyłamy bardzo dużo fluidków}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}}}

Gosia zapomnij że się stracie to bardzo pomaga, nie zakładaj sobie terminów że teraz musi być. Jak nie zdąrzysz to nie zdarzysz będziesz miała prace a podejrzewam, że jak pogodzisz się sama ze sobą i swoją sytuacją to zajdziesz szybciutko w upragnioną ciąże. Wiem że to są banały o których każda z nas dobrze wie ale psychika jest bardzo ważna w tych naszych staraniach jak nie najważniejsza. Trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki zresztą za resztę dziewczyn także.

Trzymajcie się cieplutko i myście pozytywnie a będziecie tuliły swoje maleństwa

dziewczyny jesteście kochane!!!!!Dzięki!!!!
Nadal okresiora nie widać, ale ja mam nieregularne także się przyzwycziłam do tego, nadal temperatura jest pobolewania w podbrzuszu też , drażliwe sutki ale nie myślę o tym....
Wiecie co moje słońce w poniedziałek już idzie do przedszkola a ja jej nic nie kupiłam a dziś skończyli nam okna wstawiać i jak nigdy jesteśmy spłukani ale hard core!!!!śmiać mi się chce już z tego wszystkiego- cieszę się z tego mojego domku jak dziecko jutro wielkie sprzątanie i wylewki mąż ma 2 tyg urlopu a że wszysko sami robimy by kredytu uniknąć to urlop spędzi w domku!!
Staramy się od maja to niedługo, z Wen 5 miesięcy i też jak daliśmy sobie spokój to okazało się, że jestem w ciąży!!Także wiem o co kaman tylko trudno tak jakoś to zrobić
Fajny pomysł z winkiem itp ale gorzej z wykonaniem- w pokoju mała, za ścianą brat, rodzice i na dole dziadziuś także mamy wsparcie że hej!!!I maż zazwyczaj w domku dopiero o 23 godzinie!!!Jeszcze raz dzięki postaram się dostosować do wskazówek

reklama
Zonqa- moje oficjalne gratulacje bąbelka :)pogłaszcz brzuszek od e ciotki:)
Gosiu- to macie wesołą gromadkę wokół Was , no fakt trudno będzie z tym nastrojem ,ale wiesz jak wszyscy pójdą spać ....;-)trzymam kciuki ,żeby ta @ do Ciebie jednak nie przyszła w najbliższym czasie :)żeby okazało się ,że to jednak dzidzia tym bardziej ,że masz nieregularne miesiączki więc owu mogła być później radzę powtórzyć test za parę dni mi też pierwszy nie wykazał więc wiesz wszystko możliwe...

Do góry