reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Gosiu - a mi coś mówi ,że u Ciebie to jednak fasolka będzie ja tyle cierpliwości nie mam co Ty już bym testowała a nóż by pokazało , wiesz jak masz tempkę w górze to może być jednak ciąża tylko ,że z późniejszej owulacji.:tak:

reklama
No gosiu owulka musiala ci sie spoznic u mnie tez sie spoznila w cyklu co zaszlam w ciaze wiec puki nie ma trzymam kciuki a mery beth za ciebie tez mocno trzymam kciuki :)

Hej babeczki!

My dzis smigamy do domku letniskowego ze znajomymi! :happy: Mia sie pieknie wyspala od 19 do 7.45, a teraz turla sie porannie po naszym lozku. :-D

Paulinka, Sylwia - dziekuje pieknie za &&&&&&&&&&&&&&!!!

Paulinka - trzymam mocno kciuki, kochana!!!

Milego dzionka!

Paulinko ,Mary - trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja dziś pogarnęłam ugotowałam obiadek i czekam na M jutro wyjeżdżamy do mojej babci bo będą tam dożynki i zamierzamy iść się pobawić...

Hej wszystkim!

Jord - kochana, jak milo Cie widziec!!! :-) Ooo, zobacz, dzis rocznica odkrycia ciazy! ;-) Dzieki piekne za &&&&!!! :-*

Kobietka - dzieki, kochana! Jak Ci dzien minal?

Jord u mnie bedzie mariusz maz wymyslil ale moze jeszscze sie zmini choc utrzymuje sie to u niego od ponad 2 lat :p
U mnie wczoraj byl straszny dzien i kiepska noc ;/ zaczelam miec bolesci nerki tak samo jak w poprzedniej ciazy mam nadzieje ze to sie bardziej nie rozwinie i nie pojde do szpitala:(

reklama
Sylwia- dużo zdrówka kochana
Mary - dzionek mi minął ok wczoraj byliśmy na dożynkach wypiłam 2 piwa i miałam szmergla ,a M to wykorzystał i mnie zaatakował bez gumki ,ale potem ją założył ,a ja już myślę ,że w ciąży będę i idę jutro tsh robić w lab bo chcę wiedzieć na jakim jest poziomie teraz tak na wszelki wielki.
Ostatnia ciąża wzięła się właśnie z takiego wyskoku i się boje ,że tak się wyrażę popuścił ,ale poczekamy zobaczymy jakby co to plan działania mam zmiana leków i zwiększenie dawki leku na tarczycę wizyty mam akurat w tym miesiącu po terminie @ i telefony do lekarzy też mam jak coś , ja do M dziś z rana powiedziałam ,że ja nie chciałam ,a on na to ,że on by się ucieszył i mam się nie bać bo jakby nie było będzie dobrze więc z takim nastawieniem się dziś witam.

Do góry