reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

mama pewnie ze mozesz dolaczyc :)
gosiu jak dla mnie test i napewno jestes w ciazy bo ja tak mialam.
wrocilam z pracy musialam jechac do babci i padam na pysk no i nie maialm czasu na polezenie i sie poobcieralam ;(

reklama
hej
Jutro kupujemy test i we wtorek rano zobaczymy boję się jak nie wiem co..., nadal temperaturka wczoraj w nocy 37,6 tak się waha od 36,9- 37,6 troszku już sobie nadziei zrobiłam!!
Jutro wstawiają okna w moim domku super tak się cieszę!
Wiecie co moja mala się taki chytrus zrobiła ostatnio, że masakra nikomu nic nie chce dać a jak już da to tak z żalem patrzy!Czy wasze dzieci tez tak mają bądź miały!!

termin okresu miałam niby 23 sierpnia ale miałam wesele i jak 27 lipca dostałam okresu to go troszkę cytrynką zaburzyłam i tak 3 dni nie miałam i potem na początku sierpnia tak 1 znowu coś było także taka sprawa!!!

reklama
Do góry