reklama
paulinka109
Fanka BB :)
zonqa proszę mnie wpisać do tabelki "staranka rozpoczęte" :-) I jak się czujesz?
zonqa
Szał, dziki szał...
Sylwia mam termin z OM na 13 kwietnia czuję się w miarę ok, mdłości są ale jak zjem to jest lepiej no i jestem senna ale to normalny stan w moim stanie
Tabelkę poprawiłam jak coś się nie zgadza to piszcie
Tabelkę poprawiłam jak coś się nie zgadza to piszcie
K
kobietka22
Gość
Gosiu - a nie korci Cię żeby zatestować ???gratuluję rocznicy ślubu i życzę duuużo miłości
Zonqa- jak Ty się czujesz tak ogólnie?
Sylwia- to teraz odpoczynek i relaksik
Paulinko - trzymam kciuki za staranka
Zonqa- jak Ty się czujesz tak ogólnie?
Sylwia- to teraz odpoczynek i relaksik
Paulinko - trzymam kciuki za staranka
gosiula23rex
Hej!
Kobietka bardzo mnie korci, ale się boję, jeszcze poczekam...
A mam pytanie bo od 4 dni mierzę sobie temperaturę i mi rośnie obecnie mam tak 37,1 czasem 37,5 nawet czy to może być związane z ewentualnym zaciążeniem....?
Nadal mnie sutki bolą wręcz palą i czasem w pachwinach ciągnie... ale boję się kierować moje myśli w wiadomym kierunku!
Kobietka bardzo mnie korci, ale się boję, jeszcze poczekam...
A mam pytanie bo od 4 dni mierzę sobie temperaturę i mi rośnie obecnie mam tak 37,1 czasem 37,5 nawet czy to może być związane z ewentualnym zaciążeniem....?
Nadal mnie sutki bolą wręcz palą i czasem w pachwinach ciągnie... ale boję się kierować moje myśli w wiadomym kierunku!
K
kobietka22
Gość
Gosiu - jeśli tempka jest podwyższona to prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo duże gdyby spadła to by oznaczało nadchodzącą @.
zonqa
Szał, dziki szał...
Gosia na moje oko to jest ciąża
Ogólnie czuje się ok choć inaczej niż z Fifkiem, zmienił mi się np smak, mdłości są częściej i szybciej zaczyna mnie łapać brzuszek jak coś dłużej porobię ale nie narzekam tragedii nie ma
Sylwia to teraz odpoczywaj sobie kochana
Ogólnie czuje się ok choć inaczej niż z Fifkiem, zmienił mi się np smak, mdłości są częściej i szybciej zaczyna mnie łapać brzuszek jak coś dłużej porobię ale nie narzekam tragedii nie ma
Sylwia to teraz odpoczywaj sobie kochana
paulinka109
Gosia podwyższona/rosnąca temperatura jest jak najbardziej jednym z objawów ciąży :-) Na moje oko to już ładnie fasolinka sie zagnieździła i jest jej u mamusi baaaaardzo dobrze :-) Kiedy testujesz??
reklama