reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Jordgubbe u nas jednak drugi chłopczyk będzie... już mamy niby imię wybrane, nie było wielkich sporów :) Mąż dał się przekonać na Wiktora- będę wołać Wikuś:) Już czuję kopniaczki regularnie od ponad tygodnia:) No i brzuchol rośnie:) a jak u Ciebie?

reklama
gosiula zazdroszczę wlasnego domku!!! My też mamy takowy w planach ale dopiero w dalekiej przyszłości ;-) I mój syn też dał mi wczoraj baaaaardzo w kość... Kiedy planujecie się wprowadzić?
kasia a jak się czujesz w kolejnej ciąży? Fajnie ze drugi chłopczyk będzie i strasznie zazdroszczę tych kopniaczków :-)
jordzik ja tylko jestem ciekawa kiedy Ci się skończy ten zapiernicz w pracy bo niebawem Ty będziesz bidulko cieniem człowieka... Tulę mocno :*

witam!
Jestem dziś happy i to bardzo, ostatnio martwiłam się, że moja Wenia nie potrafi bawić się z dziećmi, jak szłyśmy do parku to taka bidulka stała....I jak to ja zaczęłam działać (żeby jej w przedszkolu było lepiej), poszlam do koleżanki ma dziewczynki w wieku 5 i 3 lat jak moja i przychodzą do niej jeszcze 2 z sąsiedztwa 5 i 6 latka i dziś własnie moje kochane słońce się przemogło i się bawiła..
Paulinko wprowadzamy się na wiosnę chyba, że wczesniej skończymy bo my robimy sami bez kredytów zaczęliśmy w maju 2010 roku także już blisko
Ja też zazdroszczę kopniaczków, aż mi się przypomniało oj! będzie bobo sexik na całego o ile mala nam pozwoli bo wczoraj wgramoliła się między nas w nocy i bylo po robocie- nie chce mieć kurcze rodzeństwa czy co?

gosiula kurcze, budować dom w dzisiejszych czasach bez kredytów i to tak szybko - no szacun... I gratuluję postępów córci :-) U nas jest odwrotnie, jak Dawid wparuje na plac zabaw to sam biega do wszystkich dzieci i się bawi, czasem aż niektóre sa onieśmielone jego otwartością no i niestety czasem bawi się w "króla piaskownicy" i mysli sobie ze wszystkie zabawki są jego :dry: A weź wytłumacz ze jest inaczej to cyrk na kółkach ;-)
Kiedy zaczynacie się starać?

paulinka ,dzięki :) cZujemy się dobrze, wszelkie ciągnięcia w dole brzucha minęły i mogę jest juz mięso , od ktorego mnie odrzucało :) a tą ciąże przezywam tak samo mocno, jak pierwsza ,juz kupuję ubranka i nie mogę się doczekac grudnia:) buziaki kochane:)))

Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Mam problem i chciałabym sie doradzic was. Wiec z mężem staramy sie o dzidziusia od grudnia w sumie ale jakos nam nie wychodzi w tym miesiacu no własnie sama nie wiem. Wiec tak miesiaczke miałam 6 07 6 była taka srednia 7 prawie sie skonczyła a 8 juz jej nie miałam prawie kochalismy sie w niedziele a w pniedziałek poplaniłam tak ze tylko troszke pobrudziłam bielizne. Ostatnia miesiaczke miałam bardzo obfita a ta skapa jak nie wiem co. Zaznacze ze mam regularne miesiaczki co 25-28 dni. Teraz mam dziwne uczucie ze zbrzuch mam nabrzmiały jakis dziwny ale nie wiem boje sie zrobic testu zeby znów sie nie załamac ze nie wyszło:( powiedzcie mi czy mozliwe jest zeby m była w ciąży????

Hejka!

Gosiula - no przykro mi... Ale masz bardzo fajne podejscie! Zgadzam sie, ze tylko liczenie, kiedy dni plodne i seks w te dni nie ma sensu, zwlaszcza nie dziala szczegolnie dobrze na zwiazek, a to przeciez jest bardzo wazne! Tak wiec mocno trzymam kciuki za nastepny cykl! :happy:

Jord - hej kochana! Ale fajnie, ze jestes! Mam nadzieje, ze juz problemiki z glowy! U mnie za to dol, tez sie troszke problemow narobilo... My zaczelismy staranka, ale z tego cyklu niewiele bedzie - M. byl tydzien sluzbowo w Amsterdamie, gdy byl okres plodny i chyba nie trafilismy... Ale to nic, w koncu nie o to chodzi, by tylko dzieci produkowac... ;-)

Kinga - ale fajnie czytac takie posty pozytywne!

Maryla cos sie ostatnio nie pokazuje... Mam nadzieje, ze wsio OK!

Milego wieczorku, kochane!!!
hej jestem jestem i puki co wszystko w pożądeczku miewam bóle brzucha i miałam plamienia więc gin dał mi luteine i kazał odpoczywać - z tym odpoczywaniem to różnie ale luteine biore ;-) puki co wszystko jest ok i mam nadzieje że tak już zostanie

tylko że taka zmeczona jestem masakra jakaś z małym tak nie miałam a tu taka pozbawiona energii i tak mi sie nic niechce że szok
z tąd też nie nadrabiam za brdzo
ale trzymam za Was kciki żeby się Wam szybko udało
będę zaglądać co jakiś czas ;-)

hej hej :) można się dołączyć? czy dobrze zrozumiałam, że są tu mamy staraczki od 2013? bo z tego co widzę to są już mamusie w ciąży :)

reklama
matosia witaj :-) i jak najbardziej do nas dołączaj, udzielaj się i generalnie pisz co u Ciebie :-) A wątek faktycznie staraczki 2013 czyli albo te które dopiero planują staranka od 2013 roku albo w 2013 roku urodzi się dzidzia. A mamy tu i takie mamusie które urodzą juz w 2012 a mimo wszystko nadal sa z nami :-)

maryla dobrze ze u Was wszystko ok. Ja też przy Dawidkowej ciąży nie czułam zmęczenia więc ciekawa jestem jak będzie przy drugiej... Dużo zdrówka i odpoczynQ!!

Mnie od rana głowa pobolewa, do tego dziś popołudniu byłam u dentysty to dopiero mi mózg wytrzęsło i chyba zaraz apap pojdzie w ruch bo nie wiem czy zasnę :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry