reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

hej ludki widzę ze staranka pełną parą

gosiu no ja też już składam cichutkie gratulacje bo druga kreska w 99 % oznacza ciąze więc już sie możesz cieszyć....

paulinka- no prosze jak ten czas leci....już nie długo i ty będziesz brzuchatkowa...już nie moge sie doczekać.

a ja mam pytanie kiedy wasze dzieci pytam sie mam ze starszymi pociechami przestały sypiać w ciągu dnia?

reklama
gosiula no i jak tam? Powtarzalas test? Jak się czujesz?
diablica masz rację, pędzi ten czas jak szalony! Już się też nie mogę doczekać :-)
mary i przyszła @? U nas Dawidek od samego początku jadł moje zupki bo słoiczkowych nie chciał ;-) I to ze mała taka niespokojna bywa to mozliwe ze od ząbków, u nas przy tym też były problemy ze spaniem. Zawsze sam bez problemu zasypiał w łóżeczku a jak widziałam że nie chce być sam, chce się potulić to zazwyczaj była choroba albo wychodzące ząbki. Najgorsze tych kilka pierwszych, później to nawet nie wiedziałam kiedy mu powychodziły bo nie było z jego str oznak. A pierwszy wyszedł przed 5 miesiacem, drugi na drugi dzień po pierwszym. Ale zamotałam :-D

Aha, diablica moje dwie starsze siostrzenice przestały mieć drzemki w okolicach 3-4 lat, młodsza siostrzenica ma ponad 3 latka i siostra mówi ze ciężko już małą położyć spać bo ona poprostu nie chce i bez problem do 20:00 wytrzymuje bez spania. Także wydaje mi się ze to od dziecka zależy. U nas niebawem 2 latka i narazie nie ma bata zeby nie było drzemki ;-)

Paulinka - no, nie przyszla... Jeju, dzis 38 dc!!! :eek::baffled: U nas strasznie dlugo juz ida te zabki!!! Mam nadzieje, ze w koncu wyleza...

Mery gratulacje i życzę udanej nauki zakończonej dyplomem

Gosiula ja też po cichu gratuluje

U mnie praca i jeszcze raz praca a po pracy praca w domku trzeba przecież jeszcze dom ogarnąć ale jutro dzień spędzę na kobiecej rozpuście... a i starania u nas w toku:-p

pozdrawiam Was cieplutko i trzymam kciuki za starania i testowania

Ps Diablica mój przestał spać w dzień jak miał jakieś 1,5 roku ale czasem zdarza się mu po przedszkolu zdrzemnąć

Hejka!
Jestem dziś padnięta byliśmy z małżem i Werunią na zakupach za 2 tg mamy wesele i musiałam suknie zakupić a małej buty- udało się na szczęście!
Testowałam dziś w południe po przjeździe i jest kreska ale taka prawie nie widoczna za 2 dni znowu zatestuje ale tak po przebudzeniu bo zgłupiałam już wcześniej taka widoczna krecha a dziś blada ale może dlatego, że inny test i popołudniu robiony! A naprawdę czuje się ciążowo bolą mnie cycuszki i raz na jakis czas pobolewa podbrzusze i cały dzień bym spała gorzej z nocą..
MARY gratulacje!A co będziesz studiowała?

a no widzicie...ja sie pytam bo moja tak nie chce iść spać w południe...ale jak polezy to zaśnie. zonga to szybko zrezygnował z drzemek....każde dziecko inne

mary- gratulacje i może faktycznie ty też już nosisz fasolinę

jord- ja tez mam zamiar zakupić owulacyjne ale to bardziej z ciekawośći kiedy ta owulacja u mnie bywa i jako antykoncepcja hehe:-D podaj sprzedającego to sie zorientuje he?

reklama
Do góry