reklama
K
Kinga85
Gość
znoqa idz.... ciekawa tez jestem co Ci powie... czemu testy negatywne... Daj znać!
Mary miłego dnia wzajemnie
Mary miłego dnia wzajemnie
zonqa
Szał, dziki szał...
No to jestem po wizycie
za dwa tygodnie mam usg i ginek jest optymistycznie nastawiony mam brać folik i myśleć optymistycznie
12.07 mam wizytę u swojej gin więc pewnie już podejrzy czy coś tam już się rozwija
Na razie nic pewnego nie jest w weekend planuje zrobić już 4 test może wtedy łaskawie pojawią się dwie kreseczki
za dwa tygodnie mam usg i ginek jest optymistycznie nastawiony mam brać folik i myśleć optymistycznie
12.07 mam wizytę u swojej gin więc pewnie już podejrzy czy coś tam już się rozwija
Na razie nic pewnego nie jest w weekend planuje zrobić już 4 test może wtedy łaskawie pojawią się dwie kreseczki
gosiula23rex
Fanka BB :)
hej!
Dziewczyn zrobilam wczoraj wieczorem test i wyszedł negatywny ale dziś na tym samym teście dojrzałam drugą kreskę- powiedzcie czy mogę mieć nadzieję?
Dziewczyn zrobilam wczoraj wieczorem test i wyszedł negatywny ale dziś na tym samym teście dojrzałam drugą kreskę- powiedzcie czy mogę mieć nadzieję?
gosiula najlepiej powtórz, z reguły testu się nie odczytuje po dlugim czasie , bo moga zachodzic tam reakcje i dać zły wynik, powtórz to będziesz spokojniejsza, mi tez wyszedł negatywny 3 dni przed@, a tu dzień później pozytywny i teraz czekamy na syneczka powodzenia!
mary-beth
Hej!
Gosiula - trzymam mocno kciuki, zeby jednak!!!...
Zonqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Kurcze, moj M. strasznie przeziebiony, dzis bedzie pracowal w domku... Mnie cos bralo, ale jakby przeszlo. Oby tylko Mia sie uchowala!
Milego dnia!
Gosiula - trzymam mocno kciuki, zeby jednak!!!...
Zonqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Kurcze, moj M. strasznie przeziebiony, dzis bedzie pracowal w domku... Mnie cos bralo, ale jakby przeszlo. Oby tylko Mia sie uchowala!
Milego dnia!
gosiula23rex
Dziewczyny jutro robię powtórny test. Troszkę się już nastawiliśmy z mężem- objawy mam typowo ciążowe a na teście dalej widnieje kreska....nadzieja umiera ostatnia.
Moje słoneczko właśnie przysnęła chyba przez te upały...
Trzymajcie kciuki bardzo proszę
Moje słoneczko właśnie przysnęła chyba przez te upały...
Trzymajcie kciuki bardzo proszę
K
Kinga85
Gość
gosiula ja bym powtórzyla test z rana jutro oby oby!!! &&&&&&
mary widzę że wakacje wam się wspólne szykują fajnie! i już niedługo testujesz! 3mam kciuki mocno
mary widzę że wakacje wam się wspólne szykują fajnie! i już niedługo testujesz! 3mam kciuki mocno
reklama
mary-beth
Hej!
Gosiula - trzymam kciuki!
Kinga - jak sie czujesz? Wakacji juz sie nie mozemy doczekac! :-):-) Alez sie ciesze! :-) Oby tylko nasz maly troll dobrze zniosl 4 h lotu... A co do tego cyklu, to jestem niemal pewna, ze nici z niego, wiec raczej czekam na @.
Milego weekendu!
Gosiula - trzymam kciuki!
Kinga - jak sie czujesz? Wakacji juz sie nie mozemy doczekac! :-):-) Alez sie ciesze! :-) Oby tylko nasz maly troll dobrze zniosl 4 h lotu... A co do tego cyklu, to jestem niemal pewna, ze nici z niego, wiec raczej czekam na @.
Milego weekendu!