reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
No to jestem po wizycie

za dwa tygodnie mam usg i ginek jest optymistycznie nastawiony mam brać folik i myśleć optymistycznie

12.07 mam wizytę u swojej gin więc pewnie już podejrzy czy coś tam już się rozwija

Na razie nic pewnego nie jest w weekend planuje zrobić już 4 test może wtedy łaskawie pojawią się dwie kreseczki:-p

hej :) oficjalnie zmieniam wygląd sygnaturki, bo po dzisiejszym usg wychodzi na to, że będzie synek:p i gdzie ta moja dziewczynka? chyba następnym razem jak to mój teść powiedział :sorry:

gosiula najlepiej powtórz, z reguły testu się nie odczytuje po dlugim czasie , bo moga zachodzic tam reakcje i dać zły wynik, powtórz to będziesz spokojniejsza, mi tez wyszedł negatywny 3 dni przed@, a tu dzień później pozytywny i teraz czekamy na syneczka:) powodzenia!

Hej!

Gosiula - trzymam mocno kciuki, zeby jednak!!!...

Zonqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Kurcze, moj M. strasznie przeziebiony, dzis bedzie pracowal w domku... :zawstydzona/y: Mnie cos bralo, ale jakby przeszlo. Oby tylko Mia sie uchowala!

Milego dnia!

Dziewczyny jutro robię powtórny test. Troszkę się już nastawiliśmy z mężem- objawy mam typowo ciążowe a na teście dalej widnieje kreska....nadzieja umiera ostatnia.
Moje słoneczko właśnie przysnęła chyba przez te upały...
Trzymajcie kciuki bardzo proszę

gosiula ja bym powtórzyla test z rana jutro :tak: oby oby!!! &&&&&&
mary widzę że wakacje wam się wspólne szykują :) fajnie! i już niedługo testujesz! :happy: 3mam kciuki mocno

reklama
Hej!

Gosiula - trzymam kciuki!

Kinga - jak sie czujesz? Wakacji juz sie nie mozemy doczekac! :-):-) Alez sie ciesze! :-) Oby tylko nasz maly troll dobrze zniosl 4 h lotu... :eek: A co do tego cyklu, to jestem niemal pewna, ze nici z niego, wiec raczej czekam na @.

Milego weekendu!

Do góry