reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

paulinka a widzisz właśnie się zastanawiałam czy są mamy które dopiero w 2013 będą sie starać :) my dopiero do kwietnia 2013 chciałabym aby dziecko urodziło się po 2014 bo jakoś nie bardzo mi się widzi w grudniu. Pierwsza dzidzia nieplanowana to tym razem wsyztsko musi być na ostatni guzik zapięte :)

a dzisiaj coś z ciśnieniem chyba nie tak było bo mnie też cały dzień głowa bolała

reklama
Czyli jak u mnie wszystko dobrze pojdzie to będę na ostatnich nogach kiedy Wy zaczniecie staranka :-D Życzę aby wszystko udalo sie tak jak tego chcecie! No jakby tak trafiło w grudniu i to jeszcze przez Święta leżeć w szpitalu to lipa troszkę...

Czesc dziewczynki!

Jeju, wreszcie troche lepiej u nas! Moj M. juz tez lepiej sie czuje i postanowil to uczcic robota przy naszej werandzie! :-D Chce ja szybko skonczyc, bo juz malutko zostalo, a bez werandy straszna lipa! :eek: No, ale teraz juz w zasadzie moge z Mia siedziec na zewnatrz. :-) Ale fajnie! Slonko tez wyszlo, wiec od razu lepiej sie czlowiek czuje! Cykl poszedl na straty... :sad: Juz czuje bol brzucha, test negatywny, wiec... :sad:

Milego weekendu!

Cześć!
Wróciłyśmy z Werunią do domku bo zaraz lunie deszcz, wyszalała się z babcią ja pokosiłam trawę.
U mnie nadal cisza w eterze z okresem nigdy tak dobrze się nie czułam jestem pełna energii w nocy spać nie mogę jedynie co to raz na jakis czas mnie podbrzusze pobolewa - pewnie przez bobo sexiki mi sie powaliło z okresem...

Hej babeczki!

Co u Was, jak Wam weekend minal?
Moje male dzis od 5.00 na nogach!!! :dry::confused::shocked2::sorry2::zawstydzona/y::-:)baffled::szok: Nie wiem, co sie z nia dzieje... Ale ja dzis doslownie ZOMBIE i bez kilku solidnych kawek sie nie obedzie! Zreszta, czestowac sie prosze!

images.jpg

Ja oczekuje na @... :dry:
A poza tym dowiedzialam sie, ze sa wyniki naboru na studia i... jestem na liscie rezerwowej... Boze, bylo po 10 osob na miejsce na wszystkich 3 kierunkach!!! :szok:

Czy ktos testuje w najblizszym czasie?

Milego poniedzialku!

gosiula ojeju! No to wstępne, ciche gratulacje :-D Może faktycznie zrób tą betkę!!
mary ja aktualnie od 3 dni mam okres i po następnym zaczynamy działać pełną parą :-) Czyli ja pierwsze testowanie zaliczę w okolicach września.
I moje dziecię też od jakiegos czasu źle śpi w nocy, budzi się ok 5-6 i albo jeszcze pośpi ze mną godzinkę, dwie albo definitywanie wstanie i też jestem wtedy jak zombi ;-) Wtedy zawsze kłade sie z nim na popołudniową drzemkę i później do wieczora już jest super.

reklama
Paulinka - az tak dlugie masz cykle? Trzymam kciuki! Ja czekam na @, choc teoretycznie powinna przylezc dzis... :confused: Mia ma jakies kryzysy ostatnio i to az za czesto! Spi dobrze ze 3-4 noce, a potem tydzien do d***... Poza tym ciezko zasypia nawet w dzien, choc nie miala problemow z drzemkami... :confused: Ja juz nie czaje, wszystko nam sie pochrzanilo ostatnio... Ale za to przyzwyczajamy sie do maminej zupki! :-) Czasem jeszcze sie cala zapluje, ale generalnie juz widze swiatelko w tunelu! :-D No i zabki nadal w drodze, ale juz prawie wylazly, wiec moze to ja meczy...

Do góry