reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

kobietka djablica dziękuje dziewczyny ;-)

gosiula ale super masz humorek ekstra ;-)

u mnie wszystko dobrze K mi dużo pomaga plamienia ustały czam coś pociągnie czy zaboli ale nie mocno także nie jest źle wcale ;-) no i w końcu słonko do nas zawitało

reklama
Maryla dobrze że u CIebie lepiej... odpoczywaj kochana... :)

zonka to 3mam kciuki za kolejny test! &&&&&&

A ja dziś spokojnie sobie popracowałam do 13. Szybciej skończyłam ale jeszcze faktury wiec o 13 wyjechałam do domu.
Teraz odpoczywamy z Filipem po obiedzie:) Czekam na M i ruszamy z młodym na rowery! :tak: Pogoda super. Oby na długo.

Miłego dnia!

Maryla wykorzystuj męża ile się da i odpoczywaj

Ja czekam na termin @(1.07) dziś test pokazał jedną kreskę więc z następnym testowaniem teraz poczekam do terminu @
oj wykorzystuje i w pracy - pomaga mi i w domu a co
oby test sie pomylił i @ nie przyszła jednak ;-)

Kinga sper że tak szybko skończyłaś

ja dziś od 6 na nogach i już dwa prania wstawiłam a teraz w pracki do 14

Maryla póki co to nie ma rozpaczy bo w pierwszej ciąży dopiero 3 test pokazał dwie kreski i to w dniu @ więc mam jeszcze nadzieje tym bardziej że nie czuję się wogóle na @ sutki mam tak wrażliwe że szok a cycki same w sobie są powiększone więc czekam cierpliwie

Zonqa- mi dopiero kolejny test pokazał ,że jest ciąża pierwszy nie wyszedł więc trzymam kciuki za kolejny.
Diablica- super ,że mała się uczy samodzielności
Maryla- dobrze ,że M Ci pomaga i cieszę się ,że jest wszystko dobrze u Ciebie.
Kinga- witaj

a ja dziś wyjeżdżam do teściów więc mnie potem nie będzie do zobaczenia w poniedziałek .

Witam Was w przerwie wczasowej :-) wróciliśmy z nad morza. pogoda taka sobie, ale generalnie na plus :-) młoda kapiel w tym zimnym morzu zaliczyła i to parę razy :-)
jutro jedziemy na działkę i wrócimy w niedzielę więc wtedy będę na bieżąco! a w poniedziałek mam termin @ i zobaczymy! jakoś sie nie nastawiam na dzidzię, ale a nóż widelec :-)
Pozdrawiam :-)

hej!
Alllllllle gorąco super, w niedzielę nad rzeczką byliśmy ale się schlodziłam, Wen zachwycona nic się nie bała.
Ja nadal bez okresu choć stosuję te metody co ostatnio na wywołanie, nawet nie czuję się jak na okres... mimo to działamy tak poprostu totalny spontan będzie co ma być..
Zaraz idę wlac malej wody do basenu i może sama się tam wylożę!

czesc dziewczyny
Ja już po hsg,wczoraj miałam. Cały dzień spedziłam w szpitalu a pół przespałam po zastrzyku.
Ciesze sie że mam to już za sobą.
Pozdrawiam was! :happy2:

reklama
Kinga super że jesteś już po teraz tylko czekać na dwie kreseczki

ja dziś zrobiłam kolejny test i nadal negatywny jutro idę do gina bo w całym życiu nigdy mi się tak okres nie spóźniał (dziś 32 dc normalnie cykl trwa 29 dni)na dodatek te testy negatywne... zobaczę co powie

Do góry