reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Hej!
A ja dziś zrobiłam teścik i oczywiście negatwny- troszkę mnie to podłamalo ale mężuś mnie na duchu podbudował!
Mam bowiem taki problem, że może w grudniu tego roku trafiła by mi sie fajna praca dlatego do września się staramy a potem stawiam na życie zawodowe.
Jutro wizyta teściowej nareszcie bo wybierała się do małej, że ho...ho...
najadłam się dziś jak świnka ale chyba okresior idzie i dobrze powinnam 23 dostac a on jak zwykle się spóźnia...
kobietka- nie martw się do mnie @ przyjdzie to ci zabiorę ten ból!!ha!ha!
fifka zapraszam w imieniu wszystkich.

reklama
dzięki Gosiula :D zabieraj go sobie,słuchaj ,a może miałaś późno owu dlatego test nie wyszedł może jednak ktoś tam mieszka nadzieja umiera zawsze ostatnia jak to się mówi mi też test nie pokazał od razu prawdy.
Fifka- witaj u nas rozgość się kochaniutka .

Fifka - witaj!

Maryla - wszystko bedzie dobrze, tylko spokojnie!

Gosiula - wspolczuje i tule... Ale nie trac nadziei! Trzymam kciuki!

Kasia - kurcze, to troche dziwnie! Ale dobrze, ze masz druga wizyte u innego lekarza! Powodzenia!

Moj robaczek spi od 20.00 - na brzuszku, bo wlasnie do niej zajrzalam. :happy2: Oj, mam nadzieje, ze pospi spokojnie dzis w nocy, bo ostatnio kilkakrotnie u niej bylam - placz, zalenie sie... :sad: A juz w piatek moj M. wraca z konferencji - nie moge sie doczekac! :happy2:

Milego wieczorku wszystkim!

Mary - to miłej i spokojnej nocki Wam życzę :tak:
Diablico- dobry wieczór mój M ogląda meczyk tzn teraz chyba przerwa czy co bo nie patrzy , a ja wypiłam piwko i popalam e -fajkę dobre to pachnie zamiast śmierdzieć :)
i ja nie śmierdzę :)

Maryla, dużo sobie leż, a na pewno będzie wszystko dobrze i się unormuje...
ja dziś bylam na comiesięcznej wizycie, a tu ani nie posłuchala serduszka ,ani usg nie zrobiła, wkurzyłam się i za 2 tyg umówiłam się prywatnie do inego lekarza żeby zbadał dokładnie dzidzula i może się dowiem co tam mam
ale świnia że nie pokazała Ci dzidzi ehhhhhhhhhh dobrze że sie umówiłaś prywatnie

Hej!
A ja dziś zrobiłam teścik i oczywiście negatwny- troszkę mnie to podłamalo ale mężuś mnie na duchu podbudował!
Mam bowiem taki problem, że może w grudniu tego roku trafiła by mi sie fajna praca dlatego do września się staramy a potem stawiam na życie zawodowe.
Jutro wizyta teściowej nareszcie bo wybierała się do małej, że ho...ho...
najadłam się dziś jak świnka ale chyba okresior idzie i dobrze powinnam 23 dostac a on jak zwykle się spóźnia...
kobietka- nie martw się do mnie @ przyjdzie to ci zabiorę ten ból!!ha!ha!
fifka zapraszam w imieniu wszystkich.
oj tulam oby następny był pozytywny

dzięki dziewczyny za słowa otuchy, już jest lepiej plamień nie ma brzuch mniej boli więc myśle że bedzie dobrze K mi w sklepie dzielnie pomaga i w domu przy małym także jest dobrze

dzień doberek wszystkim

maryla- cieszę sie że powoli wszystko wraca do normy:-)

u nas dzien samodzielności...zaczynamy nauke samodzielnego jedzenia....na poczatek kaszka potem w obiad może zupka? choć nie wiem czy to nie za duże ryzyko hehe....no ale jak ma sie nauczyć młoda jeść sama skoro nie ma okazji spróbować.

Miłego dnia:tak:

reklama
Hejka!
Cudowny dzień ciepła dziś nastał!
Mała już spacer zaliczyła teraz je serek..A ja czekam na @ już coś tam czuję.
diablica moja córa zaczęła sama jeść jak skończyla roczek początki były trudne ale jakoś trzeba to wytrwać- polecam potem w nagrodę odpada już karmienie i zyskuje się czas dla siebie także warto się pomęczyć.

Do góry