reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Miłego dnia wszystkim dziewczynkom :)
u mnie @ na całego rano mnie taki ból brzucha obudził ,że nie mogłam sobie dać rady na szczęście miałam tabletkę przeciwbólową i pomogła.

reklama
Dzięki Kinga :)
ja też pierwsze dwa dni mam wyjęte z życiorysu , dodatkowo podchodzę po raz kolejny do próby rzucenia fajek , mam nadzieję ,że tym razem skutecznie trzymajcie kciuki wypalam dwa ostatnie z paczki i następnej nie otwieram ,ale będę ją miała dla spokojności ,że jest tak jakoś mi łatwiej ,acha i rozważam zakup e-papierosa takiego bez nikotyny zapachowego żeby nie śmierdzieć tymi fajami jak mi się nie uda rzucić od tak to przechodzę na takiego.

Kobietko - wspolczuje bolu, ale dobrze, ze @ przyszla w koncu... A Nospa forte?

Kinga
- i Tobie milego!

My juz z powrotem w domku. Mia spi na gorze, a ja sie zaraz klade, bo jednak niewyspanie daje mi po kosciach.
Do potem!

Diablica- tak jeśli kupisz wkład z nikotyną to mają ,a jak nie chcesz to sam aromat kupujesz i ładujesz e-papieroska sobie.
Mary- miłego odpoczynku życzę

hej jako że miałam bóle i plamienia zdecydowałam sie na szybką wizyte. wizyta ogólnie dobrze ginek powiedział że zarodka jeszcze nie widać bo ciut za wcześnie (spodziewałam sie tego) ale powiedział ze ewidentnie ciąża jest powiedziałam o plamieniach i że brzuch ciągnie i pobolewa czasem i powiedzial że to może być że wszystko rośnie a może to być ciąża zagrżona nie jest w stanie stwierdzić tego teraz na 100 % więc dał luteine i nospe w razie wu i luteine mam dowcipnie 2xdziennnie i kazał odpoczywać troche sie boje ale mam nadzieje że będzie dobrze
w nocy mnie troche brzuch bolał i rano miałam lekkie plamienie mniejsze ale jednak ehhhhhhhhhhhhhhhhh nie spodziewałam sie takich atrakcji na samym początku ale najważniejsze zeby wszystko było dobrze

sorka że tak tylko o sobie ale jakoś nie mam natchnienia

Maryla- to trzymam kciuki aby było wszystko dobrze z maleństwem , dobrze ,że tego nie zbagatelizowałaś i poszłaś na wizytę , teraz dużo odpoczywaj , leż sobie relaksuj się i będzie dobrze.;-)

Maryla, dużo sobie leż, a na pewno będzie wszystko dobrze i się unormuje...
ja dziś bylam na comiesięcznej wizycie, a tu ani nie posłuchala serduszka ,ani usg nie zrobiła, wkurzyłam się i za 2 tyg umówiłam się prywatnie do inego lekarza żeby zbadał dokładnie dzidzula i może się dowiem co tam mam

reklama
Do góry