reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Czesc dziewczyny cały weekend nie zagladałam na bb bo powiedziałam sobie ze ten wolny czas poswięce rodzince :) i udało sie hehe!
widze ze teraz temat karmienia był na tapecie wiec tez napisze jak to było u mnie!Niestety karmic piersia to ja sie długo nie nacieszyłam bo okazało sie ze mam nie wykszatałcone brodawki o czym nie poinformowała mnie koja ginekolog prowadzaca ciaze!Olafek strasznie pogryzł mi brodawki w pierwszej dobie zycia i miałam zakaz karmienia go przez kolejene 3 dni w szpitalu ,mogłam tylko odciagac pokarm co było bardzo bolesne dla mnie!przez 2 miesiace jakos dawałam rade na zmiane karmiac i odciagajac !No ale pozniej znowu zaczeły mi sie strasznie babrac brodawki mocno krwawiłam i definitywnie skonczylismy z karmieniem z piersi :( a poza tym dodatkowo okazało sie ze młody miał alergie i trafilismy do szpitala no i tam juz dostalismy przykaz na karmienie sztucznym mlekiem pociechy:)

Jordgubbe dacie rade z tym rozstaniem :)MY z młodym jakos tez przetrwalismy ten trudny okres kilku dni <ale z dnia na dzien było juz lepiej !Trzymam kciuki

reklama
halo halo weekend sie skończył gdzie Wy sie baby podziewacie.????:eek:

Diablica gratuluje dla cory !!! pamietam pierwsze kroki Patiego duma czlowieka rozpiera

Jord tez w koncu licze ze trafie na lekarza i z wiedza medyczna i sercem bo to co ja przezylam przez te 2 tygodnie odkąd dowiedzilam sie ze dzidzi nie bedzie do zabiegu to byla meczarnia. to czekania i modlenie sie zebym tylko krwawic nie zaczela i widziec tego wszystkiego co ze mnie wyjdzie. to bylo straszne . nadal mam koszmary i boje sie strasznie ze znowu sie to stanie ale chce sprobowac kto wie moze sie uda wszystko , moze moja kruszynka wroci do mnie.

Jord i co poszlas do pracy??? jak po nocce maly i Ty daliscie rade bez smoka?

jutro znowu jade na zakupy (jak ja to kocham) kupie chrześniaczce ciuszki pod choinke. moja mala modnisia kocha sie przebierac stroic.

pochwale sie a co :laugh2:

Jord dziekuje:)
Diablica nick to dlatego ze moj Piotrek na mnie mowi kroliczku :-D ale jak wspomnialas o Czarodziejce z ksiezyca to sie musze przyznac ze mi chyba o to tez chodzilo . jako dzieciak nie przepuscilam zadnego odcinka ba nawet sobie nagrywalam na wideo te najfajniejsze . razem z kolezanka sasiadka podkochiwalysmy sie w Taxido :-D:-D:-D. teraz juz takich bajek nie ma a szkoda

Diablica a robisz malutkiej inhalacje ? nawet zwykla sol morska nie koniecznie do inhalatora dziala cuda. no i masc pulmex baby pomaga w oddychaniu .

ja mialam cesarke i lekarz powiedzial ze spróbować spróbujemy tylko czekawe czy wyjdzie nam ten porod sn. porod sn jest ponoc bezpieczny po uplywie 2 lat o operacji .

Diablica polecam masc majrankowa u mnie zawsze pomagało no i do tego tak jak napisała Bunny86 sol morska bardzo dobrze oczyszcza nosek !łatwiej bedzie sie oddychało malutkiej !

ale jest sennie i smętnie...

dzisiaj z M idziemy na listy do M, szału się nie spodziewam, była któraś ? mam dwa vouchery z ważnością do dzisiaj, więc idziemy a nic lepszego czyba nie grają...

JUstK słyszałam że \filmik całkiem całkiem :) jeszcze podobno rewelacyjny film polski jaki grają jest Wyjazd integracyjny :) Sama sie wybieram do kiina w piatek z mężulkiem i chyba pójdę na ten wyjazd integracyjny !

IMG_0004.jpg

To sobie moja ksiezniczka osobiście wybrala

IMG_0006.jpg

a to dla mojego Księcia. kupilam jeszcze pistolet ktory swieci na rozne kolory ale dostanie dopiero na boze narodzenie albo mikolajki

reklama
Jord Diablica dołączam się do klubu mam chorych maluchów weekend mieliśmy masakryczny straszny katar kaszel a teraz jeszcze stan podgorączkowy a szczepienie mamy już opóźnione jakieś 3 miesiące ale mi się jakoś nie śpieszy do niego
JustK ja byłam na tym w piątek i film bardzo mi się podobał :-)
Bunny czarodziejki z księżyca moja ulubiona bajka no jeszcze jatamani oj fajnie sobie poprzypominać :-)
Co do karmienia nam się niestety nie udało być na cycu walczyliśmy 1,5 msc ale młodemu dali na początku butlę w szpitalu a jeszcze do tego miałam bardzo wklęsłe brodawki i mały nie mógł ich chwycić:-( ale mleko w jednej piersi leci mi do tej pory może wiece kiedy to się skończy??

Do góry