reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

jatamanów to ja na bank nie oglądałam :no::zawstydzona/y:

ja chce mieć core by miec usprawiedliwienie by ogladac Czarodziejke z ksiezyca . jeszcze do tej pory wiekszosc odcinkow pamietam . ach co to byly za emocje :-D:-D:-D:-D

jak to nas podłączyli ???? jak gdzie? nie widze.

Jord 10 kg :szok: przekonalas mnie bede karmic cycem !!!!

Diabelku
ja mam komorke w naprawie i nie moge sie doczekac jej z powrotu . jak ja mam to w kazdej chwili moge do Was zajrzeć poczytac. a jak tylko wl. komputer to Patryka opetuje diabel i chec niszczenia

Ostatnia edycja:
reklama
no rzeczywiscie. nasz watek jest lepszy (nie urazajac nikogo) bo tamtem padl a nam sie udalo :-p .

mam nadziej ze niedługo zacznie sie dziac wiecej nowe przyszle mamusie zaczna wieceij pisać bo jak na razie to ciagniemy to we trzy .

o wlasnie Pheonix gdzie Ty jestes???

zajrze jeszcze na nasza klase i lece kimac . dobranoc laseczki .buzka

Hmm, no gdzie jestem - siedzę sobie na dyżurze ;-) Zawsze jak tak dużo mam na głowie to na forum czasu nie znajduje, bo mi się (stop, nie bijcie! ;-)) ... nie chce :-D Dziś nocka spokojna (tfu tfu odpukać!), więc w sumie i wypoczynku troche jest :-)
Tak sie o karmieniu rozpisałyście: ja karmiłam mojego Brzdąca 18 miesięcy i UWIELBIAŁAM TO! Zawsze byłam totalnie rozczulona :-) Niestety przy drugim Maluszku juz tak fajnie nie będzie, bo pracy od czasów Stasia przybyło.. Z reszta jak Staszko był mały to prawie cały czas siedziałam w domu. A teraz jak moja kolejna pociecha skończy pół roku to żegnaj urlopie macierzyński i witaj praco.. Wiecie, ja chyba nie trafiłam w swoja epokę. Mogłabym być taka mamą co to siedzi w domu z gromadką dzieci, Mąż pracuje i zarabia na dom. No, może w sumie przesadzam, bo pewnie bym się zanudziła na śmierc, ale pomarzyc można ;-) Jak będe koło pięćdziesiątki (no, może pięćdziesiatkipiatki) to mam zamiar rzucic prace w cholerę. I niech mnie M utrzymuje. Kropka :-D

No nie mogłam swoja drogą wejść tu na forum przez te przenosiny, bo miałam wczesniejszy temat w zakładkach opery, a tu nagle taka zmiana ;-) Cóż, przyzwyczaje się ;-)

jordgubble jak byłam mała też namiętnie ogladałam jatamana :) Te wielkie, śmieszne armie... Super :)

Ja niestety karmiłam synka tylko 3 miesiace i musiałam zrezygnować z tej walki... A bardzo chciałam karmić minimum pół roku. Liczę ze przy 2 maluszku sobie odbije :)

bunny ja to chyba znowu wcale nie oglądałam czarodziejek... Nawet nie pamiętam co to za bajka/film (?); Tak właśnie patrzę ze Twój syn miał sporą wagę urodzeniową, możemy sobie podać ręce ;) Mój Dawidek miał 4350g ;)

phoenix a ze tak zapytam czym się zajmujesz zawodowo...? Wspomnialaś coś o dyzurze. Sorki ze tak wypytuje ale chciałabym Was blizej poznać :)

kobietka22 trzymam mocno za ciebie kciuki, też jestem tutaj nowa :) Co to za choróbsko Ci się przyplątało...?

A mój synuś zasnął prze 19:00 i obudził się o 8:30 :) Z jedną pobudką na mleczko nad ranem. Ależ jestem wyspana!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie nowe staraczki :)
Moj synek wczoraj padł mi o 12 w nocy a wstał juz o 7 rano wiec jestem troszke zmeczona!Najgorsze jest tpo ze od jakiegos czasu strasznie sie przestawił ze spaniem i moge zapomniec ze połozy sie spac około 20 :-(Teraz jego pora do spania jest tak po 21 masakra!

Mam pytanie do wad dziewczyny moze kazda z nas napisałaby cos o sobie z kad jest ile ma lat itp?

karola 197- ależ ja pamiętam o tobie i widzę że się dzielnie udzielasz....dobrze że się trochę ruszył ten wątek bo milej tak jak coś skrobniesz a potem ktoś ci odpisze no nie? to jak dostawanie listu od listonosza[ja to zawsze uwielbiałam to uczucie] taka niepewność co ktoś napisał....piszesz o synku że się nie wyspałaś? u nas to norma raz zaśnie mi o20 to się po godzinie budzi i albo zaśnie albo nie i szał do 23-24 całej nocy do rana to ja nie pamiętam żadnej bo tego że o 24 zasneła a o 6 wstała to nie liczę. Oj teraz to wogóle coś mi się gwiazda przestawia na jedną drzemkę w ciągu dnia.

Ja mieszkam w okolicach Lublina ale pochodzę z pięknego cudownego najwspanialszego pomorza...ahhh i mam 26 lat:confused2::no:

reklama
Do góry