reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Witam planuję rozpocząć staranka w 2013 roku i w związku z tym chciałabym się do was przyłączyć jeśli można.
Opowiem krótko o sobie mam na imię Marta , mieszkam w centralnej Polsce , w 2007 roku straciłam swoją ciążę było to dla mnie okropne przeżycie, na forum trafiłam w 2009 roku i zaczęlam robić badania z listy badań po poronieniu, nabrałam odwagi do kolejnej próby , w czerwcu tego roku mieliśmy się starać o dziecko, ale poważnie zachorowałam w marcu i teraz jestem do 2013 na lekach przy ,których nie można zachodzić w ciążę, mam nadzieję ,że będzie mi się tutaj z wami przyjemniej czekało na termin staranek.

kobietka- witamy w naszej poczekalni....razem będzie raźniej.

Bunny- hehehe ja do tej pory mam kolorowanke z Czarodziejką i jeden odcinek na kasecie video....szkoda że już nie puszczają takich bajek....nie opuściłam żadnego odcinka....boniu jaka ja już stara.
A zakupy widzę bardzo udane...ten szary golfik naprawdę szałowy

Jord- współczuję nocki i rozumiem...ja też nie długo pewnie będę błagać o litość przy odstawianiu od piersi...u mnie jeśli o tochodzi to nie było problemu od początku miałam tyle mleka że cały oddział mogłam wykarmić..:eek:

jeśli chodzi o choróbsko to u nas kryzys prawie zarzegnany...katar został...i on jest najgorszy a moje cudo nie da sobie nosa dotknąć próbowałam wszystkiego od zwykłej gruszki po fride...smaruję maścią i próbuję jej wkraplać nasivin soft do nosa albo wodę morską ale odciągnąć za chole..nie da. Jutro jedziemy do lekarza na kontrole...zobaczymy co powie.

EJ A CZEMU NAS POŁĄCZYLI? MI BYŁO LEPIEJ W TAKIEJ AUTONOMII....

Witam się poniekąd nieśmiało...
Razem z mezem też planujemy kolejnego dzidziusia na 2013 rok i strasznie miło ze jest już tutaj taki wątek :) Trochę już nie mogę się doczekać ale mamy swoje pewne załozenia i mam ogromną nadzieję ze wszystko uda sie tak jak sobie zaplanowalismy i wymarzylismy :)

Magdzik nawel lekarz rodziny da Ci recepte na tabletki by zatrzymac laktacje. Ja nie karmilam mlodego z tego samego powodu co Ty ale jakos nie mam wyzutow sumienia z tego powodu . zakladamy fanklub Czarodziejki z Ksiezyca??? ja mam i karteczki i komiksy nawet ostatnio na necie ogladalam z chrzesniaczka . :-D:-D:-D

Jord ta baja leciala na polsacie o 15. chyba jak mialam 11 lat czyli tak kolo 1997

220px-Zdjecie.png
moja ulubiona seria :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:. ale ze mnie dzieciok :zawstydzona/y:

Kobietka i Paulinka witam prosze sie rozgoscic.

zdrowka dla naszych chorowitkow kochanych a dla mamus duzo sily i wytrwalosci

Bunny :-D:laugh2: ja mam właśnie ostatni odcinek z tej seri na vhs...co to była za bajka. Ja bym chciała żeby moja córa też ją kiedyś oglądała..

paulinka witamy i zapraszamy w nasze skromne progi...

Jord= no właśnie w kwesti cycucha ja bym jeszcze nie chciała bo jakoś tak sobie nie wyobrażam jeszcze że mogłabym jej już nie karmić ale z drugiej strony jaka to swoboda kiedy jesz i pijesz co chcesz a przy tym nikt nie gryzie ci sutków no chyba że pieszczotliwie i robi to mężul:zawstydzona/y:. Miałam ją odstawiać już teraz ale ta choroba teraz i wolę żeby jeszcze troche pocuchała. ale masz świętą rację na to trzeba byc chyba gotowym....

Córa mi zasneła w miare spokojnie i mogę chwilę pobuszować po necie....nawet nie wiecie jaki to czad tak sobie spokojnie posiedzieć przed lapem a nie w tej komórce bleee

reklama
Do góry