reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Jord nie zazdroszcze ale moze jeszcze mala da sie przekonac co do spanka ;-)

A moje dziecko wlasnie zasnelo,maz wyszedl do pracy a ja chwile posiedze na necie :-)

Moje dzieci dzisiaj same wracaja do domu

Ostatnia edycja:
reklama
Trojan- no ja niestety miałam poronienie , zaszłam w ciążę wszystko było super ,aż tu nagle w 7tc dostałam bóli i krwotoku ,ale jestem dobrej myśli bo porobiłam badania i wyszło szydło z wora przeleczyłam się ja i M no i myślę ,że kolejna próba zakończy się sukcesem,
nie obawiasz się ciąży?Porodu?
bo ja szczerze mówiąc trochę się obawiam tego czy będzie wszystko ok czy urodzę sn czy cc no gonitwa myśli u mnie jest:tak:
Jord- dzięki ,że we mnie wierzysz :-),to ładnie się wypościłaś na tej diecie , ja piję kawę ,ale bez cukru i herbatkę też gorzką, mam też unikać cytryny ,ale nie wiem czemu już zapytałam tej koleżanki co ma tę dietę czemu cytryny niet, mam nadzieję ,że schudnę chociaż te 5kg to już byłyby sukces,ale dosyć o diecie bo się głodna robie:-D.

zonga- no racja nie ma co sie martwić ale wiesz jak sama myśl potrafi człowieka storturować że może sie nie udać. brrrr a i mam 27 lat no i narazie żadnego dzidziusia. Fajna ta tabelka.
edyta- a twoje dzieci to skad same wracają? ze szkoły? pierwszy raz to spory strees a piechotą czy autobusem?
Jord- przesyłam 10 ton cierpliwości może coś pomoże. Napraawdę tak cieżko jest z większym dzieckiem?
kobietka- dasz radę ja wierzę w ciebie. Pierwsze dni za tobą tak? to teraz z górki.

Ale mam juz duze dzieci same wracaja ze szkoly ,no i kiedy oni urosli ?? dopiero to byly maluszki a teraz ...stanowczo za szybko mija czas :baffled:

Trojan moje dzieci wracaly ze szkoly pierwszy raz,ale chodza juz jakis czas sami...tylko wiesz z rana nie ma kolegow ktorzy maga ich zagadac a po poludniu wszystkie klasy wychodza jednoczenie...
a do szkoly maja niedaleko,musza przejsc przez jedne swiatla a przy szkole stoi school crossing patrols,gdyby to byla Polska to napewno nie puscilabym ich samych bo tam jezdza wariaci a tu jest pelna kultura :tak:

Trojan- dzięki wielkie:-) dam radę nie ma innej opcji:tak:
Dziewczyny ja się trochę boję czasami czy sobie poradzę z opieką nad takim maleńkim człowieczkiem, to taka krucha istotka zastanawiam się czy będę wiedziała jak trzymać , jak karmić jak kąpać.

Trojan- dzięki wielkie:-) dam radę nie ma innej opcji:tak:
Dziewczyny ja się trochę boję czasami czy sobie poradzę z opieką nad takim maleńkim człowieczkiem, to taka krucha istotka zastanawiam się czy będę wiedziała jak trzymać , jak karmić jak kąpać.

Kobietka powiem Ci ze ja tez mialam takie mysli,i po porodzie jak dostalam Alana na rece to sama sie z siebie smialam ze wogule tak sie tym przejmowalam :-)
Napewno dasz sobie rade,kazda mama wie jak ma sie zajac swoim dzieckiem i to cos nazywa sie instyktem macierzynskim ,buziak :**

kobietka- a masz styczność z dziećmi? bo mnie się wydaje że takie czynności to intuicyjnie przychodzą. mam bratanicę 2 letnią no około 2 letnią i powiem ci że tez troszkę się obawiam ale wierzę że nie spanikuję hehe.
edytko- brawo dla twoich dzieci. to już duże chłopaki.

Edyta- no mam taką nadzieję ,że to przyjdzie samo , bo jak tak pomagałam siostrze przy moim chrześniaku, to bałam się go brać na ręce taki kruchy był tylko 1kg900 ważył i tak się bałam żeby mu krzywdy nie zrobić.
No ja czuję już tę potrzebę posiadania dziecka więc myślę ,że mój instynkt macierzyński działa poprawnie.
Ja dziś sobie kupiłam nowe spodnie bo stare mi się przetarły w kroku:zawstydzona/y:połaziłam po mieście , potem podszykowałam obiadek i poszłam po mamę do pracy zamierzam więcej się ruszać w najbliższym czasie chodzić na spacerki itd , bo trzeba o formę zadbać jak byłam u teściowej w szpitalu i wchodziłam po schodach to dostałam zadyszki:zawstydzona/y:zaniedbałam się okropnie , jeszcze planuję po diecie pójść do fryzjerki zrobić sobie pasemka bo mam takie jakieś nijakie te włosy ( a miałam nie farbować:-D) ale powiem Wam ,że jak miałam zrobione włosy to jakoś tak lepiej się ze sobą czułam , kiedyś w ogóle więcej o siebie dbałam i muszę do tego wrócić , dlatego zaraz idę wziąść gorącą kąpiel, I zrobię sobie pilling , odprężę się , wymarzłam dzisiaj trochę to się tak rozgrzeję.
ale się rozpisałam dzisiaj
:szok:
Trojan- mam styczność z masą dzieci jest ich w rodzinie od groma, bardzo lubię się z nimi bawić i ich rozpieszczać, myślę ,że może wezmę do siebie na ferie mojego chrześniaka i sobie razem pobędziemy , pochodzimy na spacerki do parku trochę ruchu mi się przyda przy dziecku , moja siostra się śmieje ,żebym do niej przyjechała na tydzień to schudnę bo ona ma trójeczkę małych dzieci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kobietka napewno dasz sobie rade ze swoim dzieciaczkiem ;-)

Jesli chodzi o wloski to szkoda ze mieszkam daleko ,bo moglabym Ci je zrobic :-p

Ja uciekam bede wieczorkiem papa

Do góry