reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Kobietka przeoczyłąm tekst o teściowej... Wiesz, może sobie uświadomiłą, że jednak powinna schudnąć;-)
Jord książka mówi też jakich tłuszczów unikać a jakie są dla nas dobre, jakie produkty zawierają te dobre tłuszcze, to samo tyczy się białka. Ta książka naprawdę nie jest głupia, odkrył ją syn mojej koleżanki z pracy, który jest na 5 roku medycyny.
Ja za nas wszystkie trzymam kciuki, może którejś z nas się uda... a może wszytskie osiągniemy cel - ooo... tego ostatniego nam życzę:-)

Trojan witaj
:-)

reklama
Jak streszcze te książke w odcinkach to może nam wyjść z tego "moda na sukces":-D Ale jakby która chciała to mogę spróbować. Moje BMI też jest w normie, ale blisko mu do dolnej granicy i w ogóle źle się czuje w swojej własnej skórze...
Dziewczyny uciekam spać, pojaiwe się jutro wieczorkiem. Dobranoc.

Hej

Jord narazie sekretarki jeszcze sie nie dorobilam ale chyba czas nad tym pomyslec :-p

Phoenix mam taka sama dietke co Ty ,jadam male porcje ale za to 4,5 razy dziennie i sadze ze dla mnie taki sposob jest najlepszy,oczywiscie ograniczam slodyczy chociaz ciezko jest:zawstydzona/y:
Kamea no ja nigdy nie slyszalam o takiej dietce mnie cos trafia jak mam liczyc jakies kalorie itd poniewaz i tak nie umiem trzymac sie zadnego schematu :no:

Kinia to niezle Was zasypalo,u nas niestety ale jest sucho ,ale ziomb straszny

U nas byli znajomi ale nawet nie wiem kiedy zrobil sie wieczor i trzeba bylo sie z nimi pozegnac...
Kupilismy malemu nocnik i widze ze malemu podoba sie taki instrument :-p ,bo caly czas gdzies go przestawia,siada na niego albo wklada do srodka nozke :-D jedynie musze uwazac aby nie gryzl gumy ktora jest pod spodem,bo cos zauwazylam ze sie z nia polubil :zawstydzona/y:

Trojan Witaj...

Ostatnia edycja:
Trojan witaj w naszej poczekalni rozgość się:-)
dziewczyny teściowa wylała tę zupę na moich oczach , a może i faktycznie sobie uświadomiła ,że powinna mniej jeść czy co nie wiem czemu to zrobiła, dziś robię pomidorówkę będzie u mnie na obiedzie bo wychodzi dziś ze szpitala jadę po nią koło 11 tej , a ja już piekę sobie karkówkę będzie upieczone porcji na dwa dni zaczynam uroczyście dietkę.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

Hej

Dzieci poszly do szkoly,maly spi ,mezus w pracy wiec przyszlam sie przywitac, popijajac poranna kawke ...

Witam się poniedziałkowo.

Niestety wczoraj nie pojechaliśmy po samochód bo nie mieliśmy czym.

Fifi zaliczył wczoraj pierwsze sanki tej zimy.

Wy tak o tych dietach to może i ja wrócę do swojej. Mam posiłki rozpisane na 3 tygodnie przez dietetyka. Tak tak wracam do regularnych posiłków i małych porcji.

Hej Zonqa no to Filipek pewnie szczesliwy po saneczkowych szalenstwach ?! U nas jest -4 i jak wychodze to normalnie zamarzam,chyba juz sie odzwyczailam od minusowych temperatur,jak bym byla w PL to trudno by mi bylo sie znowu przyzwyczajac do tych mrozow
Szkoda ze nie mieliscie czym pojechac po samochod,ale z drugiej strony to moze jakis znak,ze nie byl wart zainteresowania :-p

Kinia czesc Ty nasza pracowita kobietko :-)

Kamea widze Cie
Kobietka a moze tesciowa sie najadla i dlatego wylala reszte rosolu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dziecko zaczyna sie krecic w lozeczku i pewnie za chwilke sie obudzi ,wiec narazie uciekam do krasnalka ;-)

Do góry