reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Diablica czasem wątek siada. Jest na tym wątku niewiele dziewczyn póki co i trudno by całymi dniami miałybyśmy siedzieć przed kompem i pisać o tzw. d..pie marynie. A dziewczyny mają swoje problemy i nie każdy ma ochotę o nich pisać tu na forum a poza tym jest weekend i trzeba poświęcić swoją uwagę swoim chłopom
nic nie siada... dziewczyny racje mają
nie każdy ma tak czas na siedzenie na bb ciągle. Ja np napisze za siebie co nie znaczy że się tłumaczę, ale ja mam własną firmę z mężem i dużo pracujemy w ciągu tygodnia. wieczorem czasami juz sił brak na bb. ale jak mogę to zawsze jestem tu! :tak: i na zamknietym oczywiscie.

edyta jak na matkę 3 dzieci to masz nadzwyczaj dużo czasu na siedzenie na necie.
Edyta widocznie bardzo zaradna jest i tyle. nie ma co być uszczypliwym..

Dziewczyny u was też taka śnieżyca???:errr: no szok.. tak nasypało dużo, ale fajnie bo dzieci radoche mają.
mąż mój ma zniesmaczoną mine jak musi iść auto odśnieżyć :baffled::-p życie.. no chyba że się ma garaż to wtedy cacy.

POZDRAWIAM!

tak na marginesie jajcory mi buzują
z mężem działamy, owu tuż tuż.. :-);-)

Kinga- to trzymam już kciuki&&&&&&&&&
Jord- no mój mąż wie ,że oddam wszystko za poranną kawusię:-p
Phoenix- dobre z tym MŻ:-D
ja już zakupiłam karkówkę na tę moją dietkę i będę ją stosowała od jutra
Byłam u teściowej dałam jej rosołku podziękowała ,zjadła pół, pół wylała:eek: nie wiem o co chodzi.

Kamea- a ty jaką dietkę stosujesz?już się ogarnęłam to stosujesz tę o której piszesz tak?
ja się tak zastanawiam co tu zjeść na kolację dziś zjadłam małą miseczkę rosołku , bułkę pełnoziarnistą i jednego cukierka :zawstydzona/y:głodna jestem jak diabli ,ale chyba zjem jogurt i poprawię pomarańczką i to będzie moja kolacja, od jutra zaczynam dietkę karkówkową już sobie poważyłam odłożyłam tyle ile trzeba i jutro sobie upiekę na dwa dni.

kobietko kupiłam sobie już ksiązkę o tej diecie (Montignac dla kobiet) Będę się starała trzymać tej diety, polega ona głównie na zmianie nawyków żywieniowych. Indeks glikemiczny ma większe znaczenie niż kalorie. Produkty o tej samej wartości kalorycznej mogą mieć zupełnie inny indeks glikemiczny-im niższy tym lepiej. No i mnież żreć - chociaż w tej diecie niby nie trzeba tego pilnować... No zobaczymy jak mi to pójdzie... Trudna droga przed nami ;)

Przy tej ,którą ja stosuję zero cukru, zero soli a ja tak lubię słodycze jeszcze M cukierków nakupił dzisiaj i będzie zajadał ,ale muszę być twarda:tak:dam radę jak już będą efekty to będzie sama radość najgorsze są początki:tak:
Kamea - trzymam za Ciebie kciuki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,troszkę was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć.Zdecydowaliśmy z mężem starać sie o dziecko tak aby urodziło sie właśnie w 2013 także mam nadzieję że mogę tu z wami troszkę poczekać.

trojan -witamy w naszej poczekalni....powiedz coś o sobie.

kamea-muszę poczytać o tej diecie motignac stanowczo by sie jakaś dietka przydała

reklama
Do góry