reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Znam ten ból póki był mały to też tak sygnalizował, że ma ochotę pójść spać. Teraz zaczyna się przytulać, ciągać za uszy i włosy. Wtedy piżama, zęby, czytanie bajki (3 krótkie nieustanie te same o zgrozo) i już śpi:-D.

reklama
Moj wiczorami to tez sie do nas przytula chce zeby go miziac (to po tatusiu )taki pieszczoszek,kreci sie kreci i szuka dogodnego miejsca i jak nie rusza sie 5 minut to znaczy ze juz spi :-D

hej :) ale mam stresa przez ten egzamin:D mam rewolucje w zoladku juz :d

A co to za egzamin ? oczywiscie kciuki trzymam ;-)

Juz wrocilam od kosmetyczki,jestem zadowolona,milam zrobiona mikrodermabrazje a niedlugo pojde na peeling z uzyciem kwasu migdalowego :-)

Maz ma jutro wolne i dlatego za chwile wybywa robic nocne zdjecia a ja posiedze na necie :-p

Wpadłam tu kiedyś na chwilę, chciałyście mnie przekabacić na 2013, bo ja raczej później o drugie :) Właśnie DRUGIE :)
Z radością informuję, że moja niespodzianka jest dziewczynką. Urodziła się 26 grudnia o 0.55, z wagą 3560, długością 57 cm, naturalnie i mega szybko, bo całość w 4 godziny :)

reklama
Hej hej

zaraz wybuchnę co znajdziemy samochód godny uwagi dzwonimy a on już sprzedany normalnie kogoś rąbnę:wściekła/y:

Wczoraj padłam, wstaliśmy o 17 ale poszukiwania samochodu nabrały na intensywności i siedzieliśmy nad nimi do 23.30 a młody z nami.

Dziś też wertuje ogłoszenia. Bożusiu niech się znajdzie samochodzik dla nas:tak:

PS co tu tak cicho??

Do góry