reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Znam ten ból póki był mały to też tak sygnalizował, że ma ochotę pójść spać. Teraz zaczyna się przytulać, ciągać za uszy i włosy. Wtedy piżama, zęby, czytanie bajki (3 krótkie nieustanie te same o zgrozo) i już śpi:-D.

reklama
Moj wiczorami to tez sie do nas przytula chce zeby go miziac (to po tatusiu )taki pieszczoszek,kreci sie kreci i szuka dogodnego miejsca i jak nie rusza sie 5 minut to znaczy ze juz spi :-D

hej :) ale mam stresa przez ten egzamin:D mam rewolucje w zoladku juz :d

A co to za egzamin ? oczywiscie kciuki trzymam ;-)

Juz wrocilam od kosmetyczki,jestem zadowolona,milam zrobiona mikrodermabrazje a niedlugo pojde na peeling z uzyciem kwasu migdalowego :-)

Maz ma jutro wolne i dlatego za chwile wybywa robic nocne zdjecia a ja posiedze na necie :-p

Wpadłam tu kiedyś na chwilę, chciałyście mnie przekabacić na 2013, bo ja raczej później o drugie :) Właśnie DRUGIE :)
Z radością informuję, że moja niespodzianka jest dziewczynką. Urodziła się 26 grudnia o 0.55, z wagą 3560, długością 57 cm, naturalnie i mega szybko, bo całość w 4 godziny :)

reklama
Hej hej

zaraz wybuchnę co znajdziemy samochód godny uwagi dzwonimy a on już sprzedany normalnie kogoś rąbnę:wściekła/y:

Wczoraj padłam, wstaliśmy o 17 ale poszukiwania samochodu nabrały na intensywności i siedzieliśmy nad nimi do 23.30 a młody z nami.

Dziś też wertuje ogłoszenia. Bożusiu niech się znajdzie samochodzik dla nas:tak:

PS co tu tak cicho??

Do góry