reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
dzięki dziewczynki za ciepłe słowa.Też mam nadzieję ,że szybko się wyjaśni co jej dolega.
Ja już obrałam ziemniaczki , pokroiłam pieczarki i podszykowałam kotlety , teraz przerwa na kawkę:tak:

a ja się dziś od forum uwolnić nie mogę ciągle gdzieś coś skrobnę:-)tak z doskoku bo wzięłam się za sosik pieczarkowy

Dziewczyny ja mam dziś jakiś strasznie zabiegany dzień.
Dopiero co tak przysiadłam na dłuższą chwilę.
Mały właśnie mi przysnął na rękach. Ogólnie nie śpi już w dzień ale u nas tak koszmarna jest pogoda że i mi trzaska łeb że chyba zaraz się położę spać

Edyta super, że ci się podoba :*

Kobietka trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojej teściowej.

Mam nadzieje, że niczego nie pokręciłam.

U mnie na obiad jest schaboszczak wczorajszy

Ostatnia edycja:
A wiec dzisiaj ide do kosmetyczki,oddzwonila do mnie mam jechac na 17:45 jupppi ale sie ciesze :-D

Zonqa u mojego to zauwazylam ze jak w dzien sie nie przespi to pozniej mimo zmeczenia w nocy budzi sie z placzem i sama nie wiem dlaczego,wiec wole jak mi przespi chociaz godzinke w dzien ,wtedy ladnie spi w nocy :tak:

Mój od dawna już nie śpi w dzień a ze spaniem nocnym nie ma problemu. Zasypia w swoim łóżeczku po czym kiela 1-2 czasem wcześniej przychodzi do naszego łóżka i śpi dalej do rana.

reklama
A ja za chwilke bede wychodzic po dzieci,jak przyjdziemy dam im obiadek,poczekam na meza i pojedziemy do kosmetyczki :tak: tak,tak gdyby ktos pytal maz chce mnie zawiezc ,bo mowi ze musi wybadac czy bede bezpieczna ( tesc byl policjantem )wiec to chyba ma po nim :-p

Do góry