reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

tak edyta jestem zadowolona ze wkoncu przylazla i nie msuaialm jej wywolywac ale nie mam pojecia co wydluzylo moj cykl :dry:
joweg a jak tam u meza ??

reklama
Sylwia pewnie owulacja sie przesunela i dlatego, a przyczyn moze byc wiele np.stres,zmaiany pogody itd ...

Zonqa jakie to fajne,wydrukuje sobie mam laminator to na dluzej starczy i tak szybko sie nie zniszcza..wielki buziak :**

Witajcie ja wróciłam właśnie ze szpitala teściówkę przyjeli na oddział kardiologiczny i robią jej badania podejrzewają zapchane tętnice , byłam u niej po jej rzeczy kurtkę i buty i zaraz zabieram się za obiadek.
Sylwiad-szkoda ,że ta @ przyszła do Ciebie ,przed wami kolejny cykl boboseksów;-)
Edyta- witaj ja robię dziś na obiadek kotleciki sojowe z sosem z pieczarkami i ziemniaczki
:-p

reklama
Kobietka moja mama tez miala zapchane zyly i wstawiali jej bajpasy i to kilakrotnie,wspolczuje ... a jesli mozna wiedziec jakie ma objawy ?

Do góry