reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Joweg mam nadzieje że podejrzenia się nie potwierdzą i że będziecie się sobą cieszyć w zdrowiu i z ukochanym dzieckiem przy boku jeszcze przez długie lata trzymam za to bardzo mocno &&&&&&&&.

A prawko rób dużo ułatwia w życiu a i na pewno dasz sobie radę:tak:

Joweg kochana jednak mam nadzieje ze przypuszczenia sie nie potwierdza,jesli chcesz sie wygadac to pisz na :ninja2: my z checia wysluchamy Ciebie ;-) Jesli chodzi o prawko to tak jak pisze Zonqa, zrobisz szybko i bedziesz miala spore ulatwienie w zyciu i napewno dasz sobie rade ...my tu caly czas Wam kibicujemy i trzymamy kciuki ;-)

Diablica czasem wątek siada. Jest na tym wątku niewiele dziewczyn póki co i trudno by całymi dniami miałybyśmy siedzieć przed kompem i pisać o tzw. d..pie marynie. A dziewczyny mają swoje problemy i nie każdy ma ochotę o nich pisać tu na forum a poza tym jest weekend i trzeba poświęcić swoją uwagę swoim chłopom:-p

A zamiast pisać takie uwagi chyba było by lepiej napisać coś co wywoła konstruktywną rozmowę:tak:

pozdrawiam ciepło

Zonqa ja juz jestem,a watek nie siada tylko my nie mamy tyle czasu na siedzenie przed kompem bo nasi mezowie nie wyjezdzaja w delegacje i trzeba poswiecic im troche czasu ...

Ostatnia edycja:
o prosze jakie bojowe nastroje...edyta jak na matkę 3 dzieci to masz nadzwyczaj dużo czasu na siedzenie na necie.

może nic nowego nie wnosi zonga ale porusza do myślenia....bo wiesz dziewczyn nie jest mało....wiec jakiś powód musi być że nie chcą sie tu udzielać

reklama
Do góry