reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Ja brałam Yasminnelle. Pierwszą tabl. biezre się w pierwszym dniu@ jak skończy się blaster robi się 7 dni przerwy.
Gdybym po powrocie zauwazyła, że szykuja na mnie haka to bym sie chyba sama zwolniła - bie umiałabym pracować w takiej atmosferze i z taką świadomoscia.

reklama
Chyba macie racje , no ten lekarz to na pewno konował bo mi robił zabieg po poronieniu z zastrzykiem z ketonalu bolało jak diabli , tak ,że krzyczałam ,a on stwierdził ,że za nerwowa jestem:wściekła/y: ,a jak po zabiegu się ubrałam i poczułam ,że znowu ze mnie leci to powiedział ,że mi się wydaje:szok:jak dojechałam do domu to miałam pełną podpaskę do wymiany z tego co się orientuję to po dobrze wykonanym zabiegu aż tak się nie krwawi, a zabieg miałam prywatnie za grubą kase i nawet mnie nie uśpili ,a liczyłam ,że się mną lepiej zajmą.

Kobietka co to za partacz Ci robil ? Matko cos strasznego i on nazwal sie lekarzem :szok: Brdzo mi przykro ze musialas przejsc przez to :-(

Różni są lekarze niezależnie od tego czy pracują państwowo czy prywatnie.

Nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko a zwłaszcza kolejne, wtedy zaczyna się kalkulacja czy to odpowiedni moment.

Ja jednego żałuję że nie zdecydowaliśmy wcześniej się na drugiego smyka. Z każdym rokiem jest ciężej. Wczoraj widziałam 3 tyg Jaśka bożusiu jakie to małe i drobne było.

Ostatnia edycja:
Edyta- lekarz z dwoma specjalizacjami z Łodzi , endokrynolog- ginekolog nie wiem czy nadal tu przyjmuje u nas , gdybym wiedziała jak się tym zajmie to bym wolała iść do szpitala.
Zonqa- masz racje nawet prywatnie nie potrafił się zająć pacjentką jak należy , a chodziłam do niego przez 2 lata ufałam mu i chciałam żeby on się mną zajął i mi wyszło bokiem , potem po zabiegu poszłam do innego lekarza i to on wykrył u mnie prawdopodobną przyczynę mojej straty ,ale zmarł w zeszłym roku na raka teraz nie wiem gdzie mam iść do gina , jest taki nowy lekarz na miejscu tego zmarłego zamierzam iść do niego i wybadać jaki jest.

Coś wiem o takim odkładaniu decyzji o dziecku u mnie to nawet dobrze ,że się od razu o kolejne nie staraliśmy bo jak się potem okazało byłam zarażona bakterią ureoplasmą i ona powoduje poronienia, przeleczył nas lekarz mnie i M i zaczęły się plany .....miała być dzidzia na 2012 rok ,ale wyskoczyła moja choroba , teraz czekam bo muszę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zonqa- on już nie żyje niestety zmarł na raka:-(, a marzyłam ,że przyjmie mój poród bo to był naprawdę dobry lekarz , prowadził 3 krotnie ciążę mojej szwagierki, na jego miejscu przyjmuje teraz inny lekarz i do niego chyba się wybiorę moja mama go zna ze szpitala podobno bardzo fajny.

reklama
Ciemnota moja wychodzi bo czytam czytam i zaraz zapominam co przeczytałam po czym mi się przypomina to co czytałam. Tak mają niestety osoby z słabą pamięcią świeżą

Normalnie jakbym siebie widziala ,tez tak mam przeczyta i zaraz zapominam co przeczytalam :-D a teraz jeszcze biegam do kuchni bo gotuje zupe i co przychodze to zapominam co kto napisal i co chcialam napisac no coz starosc nie radosc :-poczywiscie mowie o sobie :-p

Do góry